Praag
Shows

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.555 beoordelingen

de samenkomst was al leuk,iemand zoeken met paraplu ergens op een onbekende lokatie. erna met de groep op wandel naar het restaurant,voor de deur had je al iets mysterieus. Eens binnen kon je direct aan je voorgerecht beginnen,de wijn en bier kwamen rap.en de sfeer en optredens waren subliem.Kregen zelfs een goochelaar aan onze tafel waar we nu nog over praten.Het eten was gewoon maar lekker en warm,en genoeg.Een echte aanrader.

duidelijke instructies op de voucher, op tijdstip stonden er 2 gidsen met oranje paraplu. 10 min gewandeld door de stad en dan een ervaring om nooit meer te vergeten. Sfeer hier 10/10, entertainment ook TOP, romantisch, gezellig, eten was lekker maar basic maar het paste helemaal in het geheel. Een geweldig leuke tijd hier beleefd, echt een aanrader als je naar Praag gaat !!

enige nadeel het trefpunt is nogal ver van het gebeuren .Ik spreek in de naam van mensen die niet zo goed te been zijn eerst bijeen komen onder andere wij wij kwamen met 2 metro's plus nog een stuk te voet en dan achteraf nog eens een heel einde te voet maar al bij al top

Ontzettend leuk opgezet. Avondvullend programma, leuk om op die manier ook andere mensen te leren kennen. De wijn was echter niet zo lekker, het bier was aangevuld met water en het eten was goed en lekker maar kwam vrij rap achter elkaar. Moesten even dooreten ;)

Was goed eten en genoeg. Met de drank ook niet krenterig. Leuk entertainment. Kortom: een geslaagde avond. Wij vonden het minder geschikt voor kinderen onder de 7jr.