Meer foto's

Vanaf € 0 per persoon

Skip the Line: nieuwe gratis rondleiding Praag

Product ID: 4969
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de lange wachtrijen voor deze populaire stadsrondleiding van Praag over
 • Wandel door de Maiselova Straat en door de oude Joodse wijk
 • Bewonder het schitterende astronomisch uurwerk van Praag
 • Ontdek de geschiedenis van het Museum Tsjechisch Kubisme
 • Wandel over het wereldberoemde Wenceslausplein
Overzicht
Sla de rij over en ga mee op deze gratis rondleiding van Praag. Een ervaren gids leidt je langs de topattracties, zoals het huis van de Zwarte Madonna, het Wenceslausplein, het beeld van Kafka en meer. Verdiep je in de fascinerende geschiedenis van Praag.
Wat te verwachten
Sla de rij over voor de populaire gratis rondleiding van Praag en geniet van een informatieve 3-uur durende wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Deskundige gidsen, die van Praag houden, bieden hun diensten gratis aan; dit initiatief is geboren uit hun passie voor de stad en hun wens om jou, ongeacht je reisbudget, een fantastische rondleiding te geven. Ze werken dus alleen maar voor fooien, waardoor iedere rondleiding voor hen een klein project is dat ze met trots uitvoeren.

Deze rondleiding in het Engels neemt je mee langs de belangrijkste locaties in de stad, van het Oudestadsplein tot het Kinsky Paleis. Wandel langs het Museum Tsjechisch Kubisme, het astronomisch uurwerk en de Karelsbrug. Bekijk het standbeeld van Johannes Hus, het Staatstheater – de plek waar Mozart zijn eerste concert hield – en de Sint-Nicolaaskerk.

De ongelofelijke geschiedenis van Praag komt tot leven dankzij deze ervaren gidsen, die je informatieve verhalen zullen vertellen en fascinerende inzichten zullen geven in het stadsleven in het verleden en heden.
Inbegrepen
 • Gratis stadsrondleiding
 • Gids
Niet inbegrepen
 • Sommige rondleidingen maken gebruik van het openbaar vervoer, wat niet inbegrepen is in de prijs voor de rondleiding. De gidsen kunnen je helpen met het kopen van een kaartje.
 • Musea of andere bezienswaardigheden worden tijdens deze rondleiding als groep niet bezocht om de rondleiding niet langer te maken en de informatie die je krijgt constant te houden. Entreebewijzen tot dergelijke attracties zijn dus niet inbegrepen in de prijs
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De gratis rondleiding start dagelijks om 10:00 uur, 10:45, 12:00 uur en 14:00 uur. Het trefpunt is voor het Tsjechisch bureau voor toerisme en Cartier winkel op het Oudestadsplein, op de hoek van de Pařížskástraat. Hou je ogen open voor gidsen met rode t-shirts. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De rondleiding wordt in alle weersomstandigheden gehouden
• De kosten voor het van tevoren online boeken van deze rondleiding dienen uitsluitend om administratiekosten te dekken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (352 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - Czech Republic

Product ID: 4969