Praag
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 12.953 beoordelingen

Door op deze manier je ticket te kopen, moet je niet meer in de rij gaan staan aan de burcht zelf. Korte uitleg van de gids aan het verzamelpunt, onderaan de burcht. Daarna met de tram naar boven. Als je uitstapt aan de eerste halte, wandel je door de tuin naar de burcht. Hier is de security rij minder lang. Een aanrader, echt zijn geld waard, omdat je meerdere onderdelen kan bekijken met je ticket, de kathedraal de basiliek, het gouden straatje, ...

Schitterend deel van Praag! Met deze toegangskaart(en) krijg je een goed beeld van dit prachtige stadsdeel en haar historie. Het was voor ons even onduidelijk waar we de toegangstickets, die we online hadden aangeschaft, moesten halen. Maar je moet echt ín het Lokovicz-museum zijn, waar een vriendelijke Engelssprekende meneer ons alles precies uitlegde.

Dit moet je zeker doen. We hebben ook de kathedraal beklommen. Dit zat wel niet in het ticket maar als je een goede gezondheid hebt, zeker doen. Je moet wel door de controle ook al heb je een ticket.

Museum of senses was super crazy :) There was lots of cool stuff to see, do and really experience. It makes us feel like little kids again!!

Praag kaart hebben we er dik uit gehaald. Wel moesten we in de lange rijen plaatsen voor onze toegangskaarten.