Praag Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Tickets in Praag

Bekijk alle Tickets in Praag
Bekijk alle 370 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Praag

Super aardige 'gids' die ons zelf naar de Burcht bracht en vanaf daar konden we onze eigen gang gaan! Prachtige kerk en leuk om de wisseling van de wacht van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de rest hebben wij er bewust voor gekozen om de rondleiding in de Burcht zonder gids te doen, zodat we ons eigen gang konden gaan, dit is ons zeer goed bevallen.

Burcht van Praag ticket en introductie-overzicht Beoordeeld door Anoniem, 02-08-2020

Geen wachtrijen om telkens aparte tickets te betalen en telkens de rompslomp van geld of kaart uit te halen. Gemakkelijk en goedkoper als je veel bezoekt die betalend is. Minpunt. Openbaar vervoer niet inbegrepen, maar een los ticket kost niet zo veel.

Prague City Card: 2, 3 of 4 dagen Beoordeeld door frederic, 04-02-2020

Voor alles in de burcht heb je een ticket nodig om binnen te komen. Dit was voordelig en 10min van tevoren via de app geregeld. Leuk pluspunt dat je nog 20min informatie kreeg van de gids, was erg interessant

Burcht van Praag ticket en introductie-overzicht Beoordeeld door Anoniem, 22-01-2020

Dit moet je zeker doen. We hebben ook de kathedraal beklommen. Dit zat wel niet in het ticket maar als je een goede gezondheid hebt, zeker doen. Je moet wel door de controle ook al heb je een ticket.

Burcht van Praag ticket en introductie-overzicht Beoordeeld door Els, 02-01-2020

Ophaal en thuisbreng service was perfect. Het eten had iets beter gemogen, de vis als eerste was koud en de gerechten waren niet heel groot. Het onbeperkt drinken was top.