Praag Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
praag sightseeingdinercruise op een glazen boot met open dak

Praag: sightseeing-dinercruise op een glazen boot met open dak

Duur: 3 uur
32 Beoordelingen
GetYourGuide Original
32

Bewonder de schoonheid van de historische monumenten van Praag die 's avonds verlicht zijn, waaronder de Praagse Burcht, tijdens een stijlvolle 3 uur…

Populaire Tours in Praag

praagse burcht toegang kleine groepstour met lokale gids

Praagse burcht: toegang & kleine groepstour met lokale gids

Duur: 3 uur
987 Beoordelingen
GetYourGuide Original
987

Ontdek de pracht van de Praagse burcht tijdens een groeps- of privérondleiding van 3 uur. Ga zonder stress de burcht binnen met behulp van de kortste…

Bekijk alle Tours in Praag
Bekijk alle 370 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Praag

We hebben een hele leuke rondleiding gehad van Katharina. Zij sprak voortreffelijk Engels en wist veel te vertellen over Praag. We hadden geboekt voor een groepstour, maar vanwege de Covid-19 was het erg rustig in Praag en hadden we een privé rondleiding. Katharina waarschuwde ons niet te veel van het museum te verwachten en dat was wel goed. Er was niet heel veel te zien, maar het gebouw was prachtig en de (vaste) mineralententoonstelling was heel uitgebreid.

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Praag: 2 uur durende stadstour op elektrische Harley Trike Beoordeeld door Nathalie, 14-09-2020

It was a really interesting evening with good stories. The guide wore an costume that matched with the stories. We did get a private tour and it was awesome. Jim knew how to told his stories and we really enjoyed it.

very nice tour, good information. Value for money. Only disadvantage was that eventough it was an Enghlish tour there were 2 people not speaking English, but the guide managed well.

In corona-time we had almost a private toure. Martin was a excellent guide. We had a good info over everything. I can online recomend everyone to do this trip .