Praag
Tweede Wereldoorlog

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.503 beoordelingen

Mooi of leuk kun je niet zeggen. Maar een plaats om te bezoeken die veel indruk maakt. Komt echt binnen, mede door de goede uitleg van de gids, René in ons geval. Dit verhaal van onze toch nog recente geschiedenis zou eigenlijk iedereen een keer moeten zien en proberen in te voelen. Ben je daarna weer extra blij met je vrijheid en misschien maakt het ins allemaal een beetje toleranter. Dank Martin Tours. (Voor wie hongerig of dorstig is, tijdens deze excursie is geen tijd voor koffie of een broodje, iets meenemen geen overbodige luxe)

De trip was keurig geregeld vanuit de organisatie..

Jammer dat niet tevoren beend is welk deel van Terezin niet kan worden bezocht. Maakt op zich geen verschil, maar de verwachtingen zijn dan meer conform de uitvoering. Verder waren wij (2 personen) in het Engels, in de minderheid t.o.v. 4 Canadezen die Frans spraken, terwijl wij een Engels sprekende excursie hadden geboekt. Mijn kleindochter kent geen Frans. Ik gelukkig wel. De aandacht was gewoon 2/3 in het Frans en 1/3 in het Engels en dat vind ik niet correct.

Hele interessante tour onze gids Albert gaf op de bus veel uitleg. Wel teweinig tijd om de kerkhoven te bezoeken ( kleine kerkhof en het grote ) Waar het crematorium was . Geen ruimte om eens 10 min zelf rond te wandelen ( bus af en bus op als het ware ) De gids op Terezin zelf gaf een goede uitleg maar het moest allemaal beetje vlug gaan ( geen tijd om foto’s te nemen )

Het was een interessante middag. Er werd veel verteld, maar ook veel gelopen. Met een vleugje humeur tussendoor was het niet alleen educatief, maar ook écht gezellig. Adam was onze gids, hij deed het fantastisch. De 2,5 uur waren zo voorbij. Een echte aanrader!

Erg indrukwekkende tour met een zeer goede gids!

Gids wist veel achtergrond informatie en stond open voor vragen. Heeft het gehele complex laten zien en ze gaf opties waar mogelijk ivm de tijd zodat wij konden beslissen wat we wilden zien.