Praag
UNESCO-locaties

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 791 beoordelingen

Fantastische trip! Behoorlijk bedrag, maar zeker de moeite waard. Wij deden dit op onze laatste dag en dit was absoluut ons hoogtepunt van de vakantie. Schitterende plekken bezocht, ruim de tijd om super foto’s te maken en een vriendelijke gids met gevoel voor humor (Jan). Wij vonden de variatie van lopen, dingen zien, uitleg krijgen, pauze etc ook erg fijn. Niet te zwaar, maar toch voldoende “uitdaging”. Overigens was de lunch ook erg goed, waar wij het eten in Praag bv vonden tegenvallen. Alweer een leuke trip gehad via Getyourguide! 10+

Mooie excursie maar, we hadden graag iets meer gezien van het mooie centrum van Kutna Hora. De gids gaf veel te veel informatie hetgeen zonde van de tijd was. En..... de groene paraplu waar we ons bij aan moesten sluiten, was er niet. De gids met busje was pas te vinden nadat we een telefoontje kregen.

Interessant en een guide die het boeiend vertelde!

in mijn mail stond dat de guide achter de klok zou staan.Was er ruim op tijd maar heb heel erg lopen zoeken. Uiteindelijk door jullie te bellen heb ik de guide gevonden en zij stond voor de klok. Misschien de plek iets nauwgezetter omschrijven. Verder was de excursie boeiend en goed verzorgt.

Alles was zeker de moeite waard. Tijd genoeg om alles goed te bekijken. Zo goed verzorgt, de lunch was boven verwachting.

Leuke excursie, net buiten Praag. Petra wist over het plaatsje heel veel te vertellen.