Praag
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

De chauffeur in het doorgaan was stil en hebben wel stadsgids en stadsplan gekregen maar geen flesje water ook een kleine auto die we moesten delen met nog 2 pers dus zaten beetje op elkaar gepakt de chauffeur bij de terugrit was echter top en amusant hij was geïnteresseerd in elk een zijn ervaringen in Praag de rit vloog voorbij en was ook met minibusje deze keer dus comfortabel

Great service! Were picked up from inside the hotel. He carried our suitcases, mentioned he had to pick up two others and he was exactly on time. The van was clean too. Pleasant drive and would absolutely use it again.

Prima ervaringen met het gedeeld shuttlevervoer. Correcte chauffeurs, op tijd, comfortabele en schone voertuigen. Minpunt is dat de beloofde plattegronden, gidsen en flesje drinkwater niet zijn overhandigd.

De chauffeur stond al op mij te wachten toen ik aan kwam. Het ging allemaal erg vlot en de service was uitstekend. Ik had een kaartje van de stad gekregen en een flesje water. Zeker een aanrader.

Dit is echt fantastisch. Onze chauffeur stond klaar toen wij op de luchthaven aankwamen en zette ons voor het hotel af. En de terugreis ging ook prima. Keurig op de afgesproken tijd.