Praag
Wateractiviteiten

Wateractiviteiten
58 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Praag Wateractiviteiten: onze aanbevelingen

Praag: Avondrondvaart van 50 minuten

Praag: Avondrondvaart van 50 minuten

Geniet van adembenemende uitzichten vanaf de rivier de Moldau en ontdek de schoonheid van een van de beroemdste steden ter wereld tijdens deze avondrondvaart met audiogids. Bekijk majestueuze bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug en het Dansende Huis. Haak aan boord van een comfortabele en ruime boot en begin je riviercruise. Maak foto's terwijl je langs bezienswaardigheden als de Petřín toren en het historische fort Vyšehrad vaart. Bewonder de neorenaissance concertzaal van het Rudolfinum en het grootste kasteelcomplex ter wereld, de Praagse Burcht. Ontspan op een boot met airconditioning en een dak boven het zonnedek. Leer meer over de belangrijkste bezienswaardigheden met audiogids die beschikbaar is in 3 verschillende talen of gebruik de gedrukte gids aan boord die beschikbaar is in 16 talen. Je kunt ook een mobiele app gebruiken.

Praag: middeleeuws diner, incl. onbeperkt drankjes

Praag: middeleeuws diner, incl. onbeperkt drankjes

Welkom terug in de middeleeuwen! Deze unieke ervaring brengt het verleden tot leven in de sfeer van een middeleeuwse taveerne. Er is geen detail overgeslagen, en er is genoeg om van te genieten tijdens deze middeleeuwse avondshow. Bekijk mannen met zwaarden, jongleurs en buikdansers onder begeleiding van muziek. Tijdens de show kun je genieten van een heerlijke 3- of 5-gangenmaaltijd die je zelf kunt samenstellen uit 6 verschillende menu's. De 3-gangenmaaltijd vindt eerder plaats. Je kunt zoveel bier, wijn en frisdrank drinken als je wilt. Dit is een bijzondere en vermakelijke manier om een avond door te brengen in Praag, die je gegarandeerd meeneemt terug in de tijd en je smaakpapillen verwent.

Praag: Voorrangsticket voor het kasteel en optionele audiogids

Praag: Voorrangsticket voor het kasteel en optionele audiogids

Boek je tickets voor de Praagse Burcht vooraf en voorkom tijdverspilling in de rij voor de kaartjes. Krijg een kort (15-20 minuten) inleidend overzicht van het kasteelcomplex voordat je het op je eigen tempo verkent. Ontmoet onze vertegenwoordiger voor een introductie over de Praagse Burcht. Daarna ruilt onze vertegenwoordiger je voucher in voor je ticket, dat het beste wat er te zien is op de Praagse Burcht dekt. Sla de rij voorrangstickets over en begin je bezoek direct voor de St. Vitus kathedraal, waar je richtlijnen en een plattegrond krijgt voor de beste manier om het uitgestrekte terrein in je eigen tempo te verkennen. Bewonder de architectuur en de verhalen van de Sint-Vituskathedraal, het Oude Koninklijke Paleis, de Sint-Jorisbasiliek, het Gouden Straatje en de Daliborka Toren. Leer meer over het doel van het kasteel als huis van de koningen van Bohemen, Heilige Roomse keizers en presidenten van Tsjecho-Slowakije en Tsjechië, dat teruggaat tot de 9e eeuw. Je ticket is 2 dagen geldig en geeft je toegang tot elk gebouw in het interieur van het kasteel gedurende deze hele periode. Houd er rekening mee dat je een internetverbinding nodig hebt om de online audiogids goed te laten werken.

Praag: Oude Stad, Middeleeuwse Ondergrondse & Kerker Tour

Praag: Oude Stad, Middeleeuwse Ondergrondse & Kerker Tour

Praag mag dan beroemd zijn vanwege de mooie architectuur, maar het eigenlijk mysterie van de stad ligt onder de grond. Tijdens deze rondleiding verlaat je de mensenmassa om een andere stad te verkennen – de stad die onder de straten van de oude stad verborgen ligt. Je gids toont je een deel van de Tsjechische hoofdstad dat sinds de 12e eeuw nauwelijks veranderd is. Tijdens je bezoek aan het ondergrondse Praag kom je meer te weten over de ongelofelijke geschiedenis van het netwerk van ruimtes, gangen en kelders dat onder Praag verborgen ligt. Je hoort verhalen over het Praag van de middeleeuwen, toen deze ruimtes nog in gebruik waren, en ontdekt hoe het leven van de bewoners er toen uit zag. Je bezoekt de middeleeuwse kerker en ziet de tentoonstelling over martelingen en executies.

Praag: Entreebewijs Oude Stadhuis & Astronomische Klok

Praag: Entreebewijs Oude Stadhuis & Astronomische Klok

Het Oude Stadhuis staat aan het Oude Stadsplein en werd in 1338 opgericht als zetel van het bestuur van de Oude Stad. Het complex bestaat uit 5 gebouwen. Het dominante deel van het gebouw is een gotische toren en een unieke astronomische klok, waar elk uur tussen 9.00 en 23.00 uur de twaalf apostelen ronddraaien. De Oude Stadhuistoren is de oudste stadhuistoren van Tsjechië en was ten tijde van de bouw het hoogste bouwwerk van de stad. Vandaag de dag biedt het een adembenemend uitzicht over het historische centrum van Praag. Vanaf de top van de toren kun je de monumenten van het Oude Stadsplein zien, het panorama van de Praagse Burcht in de verte bewonderen of je laten meeslepen door het uitzicht op tientallen torens, torentjes en koepels van de diverse architectuur van Praag. Sla de rij over en laat je voucher zien bij de "priority" kassa. Ga vanaf daar naar de derde verdieping naar de toren. TIP: Bij de kassa kun je een ticket kopen voor een rondleiding door het historische interieur (kapel, staatsievertrekken en ondergronds) of een ticket om de lift in de toren te gebruiken.

Praag: Panoramische boottocht op de Moldau

Praag: Panoramische boottocht op de Moldau

Ontdek Praag vanuit een ander perspectief: vanaf het water tijdens een boottocht over de rivier. Bewonder het prachtige panoramische uitzicht op de Karelsbrug, de Praagse Burcht en de skyline van de Stad van de Duizend Torens vanuit het comfort van een boot op de rivier de Moldau. Ga mee met een ontspannende boottocht, perfect voor gezinnen met kleine kinderen of iedereen die in korte tijd van een onvergetelijke ervaring wil genieten. Op het bovendek kun je tijdens de rondvaart op eigen kosten genieten van wat lichte snacks en koffie of gekoelde dranken, zodat je geen moment van de actie hoeft te missen. In de winter kun je lekker binnen zitten op de verwarmde zitjes, en in de zomer zit je er ook prima dankzij de airconditioning.

Praag: Kasteeltour met lokale gids en entreekaartje

Praag: Kasteeltour met lokale gids en entreekaartje

Het bezoeken van de Praagse Burcht is als het binnenwandelen van een sprookje. Zie de hoogtepunten van het complex, waaronder de Sint-Vituskathedraal, het oude koninklijke paleis, de Sint-Jorisbasiliek en het Gouden Straatje. Het kasteel bevat een overweldigende hoeveelheid geschiedenis en kunst, waar je dankzij je lokale en deskundige gids eenvoudigweg langs kunt navigeren. Tref je gids voor het metrostation Malostranská, vlakbij de Mánesbrug. Vanaf daar neem je de tram naar de Praagse Burcht. Eenmaal binnen krijg je van je gids een koptelefoon, zodat je tijdens de rondleiding gemakkelijk alle toelichtingen kunt volgen. Bewonder de gotische architectuur van de Sint-Vituskathedraal. Spot de waterspuwers die de buitenkant van de kerk sieren. Laat je verblinden door de glas-in-loodramen in art-nouveaustijl, gemaakt door de Tsjechische kunstenaar Alfons Mucha. Bewonder het 14e-eeuwse mozaïek van het Laatste Oordeel. Zie de graven van de heilige Wenceslaus en Karel IV, de barokke graftombe van Sint Johannes van Nepomucenus en de kapel van de heilge Wenceslaus. Ga vervolgens het oude koninklijke paleis binnen. Je staat daar onder het enorme gewelfde plafond van de Vladislavsky-zaal. Betreed ook de ruimte waarin de defenestratie van Praag heeft plaatsgevonden.Hier gooiden de Tsjechische protestantse aristocraten de katholieke regenten van de Habsburgse keizer en hun secretaris uit het raam, wat het begin van de Dertigjarige Oorlog inluidde. Je bezoekt tevens de Sint-Jorisbasiliek. De stenen muren en het ontwerp van de basiliek contrasteren met de grootsheid van het kasteel. Bekijk de fragmenten van 12e-eeuwse fresco's en loop vervolgens de dubbele trap op, waar het stoffelijk overschot van Sint-Ludmilla zich bevindt.  Daarna wandel je door het Gouden Straatje. De huisjes in deze steeg werden oorspronkelijk gebouwd voor de scherpschutters van het kasteel, maar later werden hier goudsmeden ondergebracht. Later hebben daar kunstenaars en creatievelingen als Franz Kafka gewoond. Ontdek de gereconstrueerde werkplaatsen en huizen van het Gouden Straatje. Zie hoe de Praagse arbeiders in de schaduw van het kasteel leefden.

Praag: Toegangbewijs voor Ice Pub Praag met Nachtcluboptie

Praag: Toegangbewijs voor Ice Pub Praag met Nachtcluboptie

Welkom bij Icepub Praag, waar alles wat je ziet of aanraakt een ijskoud wonder is - van de muren, bar en tafels tot de prachtige beeldhouwwerken die zorgvuldig zijn uitgesneden. Omarm een atmosfeer waar de temperatuur het hele jaar door een kille -7 graden Celsius blijft! Bij aankomst krijg je een knusse thermische jas en handschoenen aan, zodat je comfortabel dit ijzige wonderland kunt verkennen. Je bezoek belooft een boeiende reis van 20 minuten, waarbij je de gelegenheid hebt om te genieten van de ambiance terwijl je geniet van een gratis drankje dat bij de toegangsprijs is inbegrepen. Dit is niet zomaar een bezoek; het is een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in een ervaring die echt uniek en onvergetelijk is. Dus wees moedig, wees cool en grijp de kans om herinneringen te maken in een omgeving die het gewone tart. Laat deze uitzonderlijke ervaring niet aan je voorbijgaan - kom naar Icepub Praag voor een avontuur dat zowel ijzingwekkend als opwindend belooft te zijn. Selecteer de nachtoptie en ontdek de ultieme uitgaanservaring in Karlovy Lazne, de belangrijkste nachtclubbestemming van Praag. Stap een wereld binnen waar vijf verdiepingen vol opwinding wachten, elk pulserend met zijn eigen unieke vibe en beats.

Praag: rondleiding Klementinum-bibliotheek en astronomische toren

Praag: rondleiding Klementinum-bibliotheek en astronomische toren

Ontdek een spectaculaire barokke bibliotheek en geniet van het adembenemende uitzicht op Praag tijdens een rondleiding door het Klementinum. Ontmoet je gids en ga op verkenning in een van de grootste gebouwencomplexen van Europa. De bouw van het pand dateert uit 1653 en tegenwoordig worden de gebouwen grotendeels gebruikt door de Tsjechische Nationale Bibliotheek. Bekijk de barokke bibliotheekzaal van achter het hek. Bewonder de sierlijke fresco's, verguld houtsnijwerk en grote bollen die deze ruimte sieren. Volg daarna je gids naar de Astronomische Toren. Maak onderweg een stop bij de Meridian Hall. Bekijk de verzameling instrumenten die hier is ondergebracht en ontdek hoe deze ruimte werd gebruikt om de exacte tijd van het middaguur te bepalen dankzij een kleine straal zonlicht die door een gat in de muur scheen. Eindig je tour op een hoogtepunt terwijl je naar de top van de astronomische toren klimt. Bewonder een prachtig uitzicht op het centrum van Praag en de Praagse Burcht vanaf 68 meter boven de grond. De exploitant behoudt zich het recht voor het programma te wijzigen. Door onverwachte omstandigheden is de gids mogelijk niet beschikbaar.

Praag: historische rondvaart van 45 minuten en lekkernijen

Praag: historische rondvaart van 45 minuten en lekkernijen

Bekijk Praag vanuit een ander perspectief en maak een 45 minuten durende historische boottocht over de Moldau. Stap aan boord van een traditionele rondvaartboot en verken de waterwegen van het oude Praag terwijl je luistert naar audiocommentaar. Bewonder het charmante uitzicht en luister naar de geschiedenis van Praag. Om je kennis nog verder te verdiepen kun je na de rivierboottocht naar het Karelsbrugmuseum gaan.  Je excursie vertrekt vanaf de Karelsbrug. Geniet van een prachtig uitzicht op de Praagse Burcht en maak geweldige foto's. Vaar door het Duivelskanaal (Čertovka) en ontdek waarom dit gebied het Venetië van Praag wordt genoemd.

Voor ieder wat wils

Praag

Praag

Praag Wateractiviteiten: onze aanbevelingen

Praag: Avondrondvaart van 50 minuten

Praag: Avondrondvaart van 50 minuten

Geniet van adembenemende uitzichten vanaf de rivier de Moldau en ontdek de schoonheid van een van de beroemdste steden ter wereld tijdens deze avondrondvaart met audiogids. Bekijk majestueuze bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug en het Dansende Huis. Haak aan boord van een comfortabele en ruime boot en begin je riviercruise. Maak foto's terwijl je langs bezienswaardigheden als de Petřín toren en het historische fort Vyšehrad vaart. Bewonder de neorenaissance concertzaal van het Rudolfinum en het grootste kasteelcomplex ter wereld, de Praagse Burcht. Ontspan op een boot met airconditioning en een dak boven het zonnedek. Leer meer over de belangrijkste bezienswaardigheden met audiogids die beschikbaar is in 3 verschillende talen of gebruik de gedrukte gids aan boord die beschikbaar is in 16 talen. Je kunt ook een mobiele app gebruiken.

Praag: middeleeuws diner, incl. onbeperkt drankjes

Praag: middeleeuws diner, incl. onbeperkt drankjes

Welkom terug in de middeleeuwen! Deze unieke ervaring brengt het verleden tot leven in de sfeer van een middeleeuwse taveerne. Er is geen detail overgeslagen, en er is genoeg om van te genieten tijdens deze middeleeuwse avondshow. Bekijk mannen met zwaarden, jongleurs en buikdansers onder begeleiding van muziek. Tijdens de show kun je genieten van een heerlijke 3- of 5-gangenmaaltijd die je zelf kunt samenstellen uit 6 verschillende menu's. De 3-gangenmaaltijd vindt eerder plaats. Je kunt zoveel bier, wijn en frisdrank drinken als je wilt. Dit is een bijzondere en vermakelijke manier om een avond door te brengen in Praag, die je gegarandeerd meeneemt terug in de tijd en je smaakpapillen verwent.

Praag: Voorrangsticket voor het kasteel en optionele audiogids

Praag: Voorrangsticket voor het kasteel en optionele audiogids

Boek je tickets voor de Praagse Burcht vooraf en voorkom tijdverspilling in de rij voor de kaartjes. Krijg een kort (15-20 minuten) inleidend overzicht van het kasteelcomplex voordat je het op je eigen tempo verkent. Ontmoet onze vertegenwoordiger voor een introductie over de Praagse Burcht. Daarna ruilt onze vertegenwoordiger je voucher in voor je ticket, dat het beste wat er te zien is op de Praagse Burcht dekt. Sla de rij voorrangstickets over en begin je bezoek direct voor de St. Vitus kathedraal, waar je richtlijnen en een plattegrond krijgt voor de beste manier om het uitgestrekte terrein in je eigen tempo te verkennen. Bewonder de architectuur en de verhalen van de Sint-Vituskathedraal, het Oude Koninklijke Paleis, de Sint-Jorisbasiliek, het Gouden Straatje en de Daliborka Toren. Leer meer over het doel van het kasteel als huis van de koningen van Bohemen, Heilige Roomse keizers en presidenten van Tsjecho-Slowakije en Tsjechië, dat teruggaat tot de 9e eeuw. Je ticket is 2 dagen geldig en geeft je toegang tot elk gebouw in het interieur van het kasteel gedurende deze hele periode. Houd er rekening mee dat je een internetverbinding nodig hebt om de online audiogids goed te laten werken.

Praag: Oude Stad, Middeleeuwse Ondergrondse & Kerker Tour

Praag: Oude Stad, Middeleeuwse Ondergrondse & Kerker Tour

Praag mag dan beroemd zijn vanwege de mooie architectuur, maar het eigenlijk mysterie van de stad ligt onder de grond. Tijdens deze rondleiding verlaat je de mensenmassa om een andere stad te verkennen – de stad die onder de straten van de oude stad verborgen ligt. Je gids toont je een deel van de Tsjechische hoofdstad dat sinds de 12e eeuw nauwelijks veranderd is. Tijdens je bezoek aan het ondergrondse Praag kom je meer te weten over de ongelofelijke geschiedenis van het netwerk van ruimtes, gangen en kelders dat onder Praag verborgen ligt. Je hoort verhalen over het Praag van de middeleeuwen, toen deze ruimtes nog in gebruik waren, en ontdekt hoe het leven van de bewoners er toen uit zag. Je bezoekt de middeleeuwse kerker en ziet de tentoonstelling over martelingen en executies.

Praag: Entreebewijs Oude Stadhuis & Astronomische Klok

Praag: Entreebewijs Oude Stadhuis & Astronomische Klok

Het Oude Stadhuis staat aan het Oude Stadsplein en werd in 1338 opgericht als zetel van het bestuur van de Oude Stad. Het complex bestaat uit 5 gebouwen. Het dominante deel van het gebouw is een gotische toren en een unieke astronomische klok, waar elk uur tussen 9.00 en 23.00 uur de twaalf apostelen ronddraaien. De Oude Stadhuistoren is de oudste stadhuistoren van Tsjechië en was ten tijde van de bouw het hoogste bouwwerk van de stad. Vandaag de dag biedt het een adembenemend uitzicht over het historische centrum van Praag. Vanaf de top van de toren kun je de monumenten van het Oude Stadsplein zien, het panorama van de Praagse Burcht in de verte bewonderen of je laten meeslepen door het uitzicht op tientallen torens, torentjes en koepels van de diverse architectuur van Praag. Sla de rij over en laat je voucher zien bij de "priority" kassa. Ga vanaf daar naar de derde verdieping naar de toren. TIP: Bij de kassa kun je een ticket kopen voor een rondleiding door het historische interieur (kapel, staatsievertrekken en ondergronds) of een ticket om de lift in de toren te gebruiken.

Praag: Panoramische boottocht op de Moldau

Praag: Panoramische boottocht op de Moldau

Ontdek Praag vanuit een ander perspectief: vanaf het water tijdens een boottocht over de rivier. Bewonder het prachtige panoramische uitzicht op de Karelsbrug, de Praagse Burcht en de skyline van de Stad van de Duizend Torens vanuit het comfort van een boot op de rivier de Moldau. Ga mee met een ontspannende boottocht, perfect voor gezinnen met kleine kinderen of iedereen die in korte tijd van een onvergetelijke ervaring wil genieten. Op het bovendek kun je tijdens de rondvaart op eigen kosten genieten van wat lichte snacks en koffie of gekoelde dranken, zodat je geen moment van de actie hoeft te missen. In de winter kun je lekker binnen zitten op de verwarmde zitjes, en in de zomer zit je er ook prima dankzij de airconditioning.

Praag: Kasteeltour met lokale gids en entreekaartje

Praag: Kasteeltour met lokale gids en entreekaartje

Het bezoeken van de Praagse Burcht is als het binnenwandelen van een sprookje. Zie de hoogtepunten van het complex, waaronder de Sint-Vituskathedraal, het oude koninklijke paleis, de Sint-Jorisbasiliek en het Gouden Straatje. Het kasteel bevat een overweldigende hoeveelheid geschiedenis en kunst, waar je dankzij je lokale en deskundige gids eenvoudigweg langs kunt navigeren. Tref je gids voor het metrostation Malostranská, vlakbij de Mánesbrug. Vanaf daar neem je de tram naar de Praagse Burcht. Eenmaal binnen krijg je van je gids een koptelefoon, zodat je tijdens de rondleiding gemakkelijk alle toelichtingen kunt volgen. Bewonder de gotische architectuur van de Sint-Vituskathedraal. Spot de waterspuwers die de buitenkant van de kerk sieren. Laat je verblinden door de glas-in-loodramen in art-nouveaustijl, gemaakt door de Tsjechische kunstenaar Alfons Mucha. Bewonder het 14e-eeuwse mozaïek van het Laatste Oordeel. Zie de graven van de heilige Wenceslaus en Karel IV, de barokke graftombe van Sint Johannes van Nepomucenus en de kapel van de heilge Wenceslaus. Ga vervolgens het oude koninklijke paleis binnen. Je staat daar onder het enorme gewelfde plafond van de Vladislavsky-zaal. Betreed ook de ruimte waarin de defenestratie van Praag heeft plaatsgevonden.Hier gooiden de Tsjechische protestantse aristocraten de katholieke regenten van de Habsburgse keizer en hun secretaris uit het raam, wat het begin van de Dertigjarige Oorlog inluidde. Je bezoekt tevens de Sint-Jorisbasiliek. De stenen muren en het ontwerp van de basiliek contrasteren met de grootsheid van het kasteel. Bekijk de fragmenten van 12e-eeuwse fresco's en loop vervolgens de dubbele trap op, waar het stoffelijk overschot van Sint-Ludmilla zich bevindt.  Daarna wandel je door het Gouden Straatje. De huisjes in deze steeg werden oorspronkelijk gebouwd voor de scherpschutters van het kasteel, maar later werden hier goudsmeden ondergebracht. Later hebben daar kunstenaars en creatievelingen als Franz Kafka gewoond. Ontdek de gereconstrueerde werkplaatsen en huizen van het Gouden Straatje. Zie hoe de Praagse arbeiders in de schaduw van het kasteel leefden.

Praag: Toegangbewijs voor Ice Pub Praag met Nachtcluboptie

Praag: Toegangbewijs voor Ice Pub Praag met Nachtcluboptie

Welkom bij Icepub Praag, waar alles wat je ziet of aanraakt een ijskoud wonder is - van de muren, bar en tafels tot de prachtige beeldhouwwerken die zorgvuldig zijn uitgesneden. Omarm een atmosfeer waar de temperatuur het hele jaar door een kille -7 graden Celsius blijft! Bij aankomst krijg je een knusse thermische jas en handschoenen aan, zodat je comfortabel dit ijzige wonderland kunt verkennen. Je bezoek belooft een boeiende reis van 20 minuten, waarbij je de gelegenheid hebt om te genieten van de ambiance terwijl je geniet van een gratis drankje dat bij de toegangsprijs is inbegrepen. Dit is niet zomaar een bezoek; het is een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in een ervaring die echt uniek en onvergetelijk is. Dus wees moedig, wees cool en grijp de kans om herinneringen te maken in een omgeving die het gewone tart. Laat deze uitzonderlijke ervaring niet aan je voorbijgaan - kom naar Icepub Praag voor een avontuur dat zowel ijzingwekkend als opwindend belooft te zijn. Selecteer de nachtoptie en ontdek de ultieme uitgaanservaring in Karlovy Lazne, de belangrijkste nachtclubbestemming van Praag. Stap een wereld binnen waar vijf verdiepingen vol opwinding wachten, elk pulserend met zijn eigen unieke vibe en beats.

Praag: rondleiding Klementinum-bibliotheek en astronomische toren

Praag: rondleiding Klementinum-bibliotheek en astronomische toren

Ontdek een spectaculaire barokke bibliotheek en geniet van het adembenemende uitzicht op Praag tijdens een rondleiding door het Klementinum. Ontmoet je gids en ga op verkenning in een van de grootste gebouwencomplexen van Europa. De bouw van het pand dateert uit 1653 en tegenwoordig worden de gebouwen grotendeels gebruikt door de Tsjechische Nationale Bibliotheek. Bekijk de barokke bibliotheekzaal van achter het hek. Bewonder de sierlijke fresco's, verguld houtsnijwerk en grote bollen die deze ruimte sieren. Volg daarna je gids naar de Astronomische Toren. Maak onderweg een stop bij de Meridian Hall. Bekijk de verzameling instrumenten die hier is ondergebracht en ontdek hoe deze ruimte werd gebruikt om de exacte tijd van het middaguur te bepalen dankzij een kleine straal zonlicht die door een gat in de muur scheen. Eindig je tour op een hoogtepunt terwijl je naar de top van de astronomische toren klimt. Bewonder een prachtig uitzicht op het centrum van Praag en de Praagse Burcht vanaf 68 meter boven de grond. De exploitant behoudt zich het recht voor het programma te wijzigen. Door onverwachte omstandigheden is de gids mogelijk niet beschikbaar.

Praag: historische rondvaart van 45 minuten en lekkernijen

Praag: historische rondvaart van 45 minuten en lekkernijen

Bekijk Praag vanuit een ander perspectief en maak een 45 minuten durende historische boottocht over de Moldau. Stap aan boord van een traditionele rondvaartboot en verken de waterwegen van het oude Praag terwijl je luistert naar audiocommentaar. Bewonder het charmante uitzicht en luister naar de geschiedenis van Praag. Om je kennis nog verder te verdiepen kun je na de rivierboottocht naar het Karelsbrugmuseum gaan.  Je excursie vertrekt vanaf de Karelsbrug. Geniet van een prachtig uitzicht op de Praagse Burcht en maak geweldige foto's. Vaar door het Duivelskanaal (Čertovka) en ontdek waarom dit gebied het Venetië van Praag wordt genoemd.

Veelgestelde vragen over Wateractiviteiten in Praag

Welke andere activiteiten dan Wateractiviteiten zijn de moeite waard in Praag?

Andere onmisbare dingen om te doen in Praag:

De topbezienswaardigheden in Praag

Activiteiten in Praag

Rondleidingen in Tsjechië

Wat te doen in Tsjechië

Verken Praag

Lees onze volledige gids voor Praag of ontdek de beste ervaringen van de stad.