Praça do Giraldo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Praça do Giraldo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Lissabon: Évora en Monsaraz-dagtour met wijnproeverij

1. Vanuit Lissabon: Évora en Monsaraz-dagtour met wijnproeverij

Ga op een dagtour vanuit Lissabon en ontdek een van de meest schilderachtige delen van het platteland van Portugal. Baan je een weg door Alentejo met zijn prachtige vlaktes vol met olijfbomen, wijngaarden en kurkeiken. Maak uw eerste stop bij Évora, een Unesco-werelderfgoed en een van de mooiste bewaard gebleven middeleeuwse steden. Volg een rondleiding door de Romeinse tempel, een van de best bewaarde Romeinse bouwwerken op het Iberisch schiereiland. Je gids leidt je ook rond in de niet te missen Chapel of Bones. Neem de tijd om de sierlijke architectuur van de kathedraal van Évora te bewonderen. Je tweede stop is het sierlijke middeleeuwse dorp Monsaraz, een van de oudste in Portugal en gebouwd binnen de muren van een kasteel. Proef een van de beste wijnen van Portugal met uitzicht op een van de grootste kunstmatige meren van Europa. Aan het einde van een volledige dag sightseeing, keert u terug naar Lissabon. Trakteer uzelf en uw familie of vrienden op een privéervaring met ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Lissabon, Cascais of Ericeira. Als alternatief kunt u kiezen voor een ervaring met een kleine groep en uw gids ontmoeten buiten een van de twee centrale hotels.

...
Van Lissabon: Évora Private Historic Discovery Tour

2. Van Lissabon: Évora Private Historic Discovery Tour

Deze tour is ontworpen voor liefhebbers van geschiedenis en toont u de gevarieerde verzameling historische bezienswaardigheden van de stad. Na het ontspannen op de reis (1 uur en 30 minuten) van Lissabon naar Évora, bereikt u deze door UNESCO beschermde stad. Je wordt teruggebracht naar de Romeinse tijd, dan langs de Moorse bezettingen, helemaal door de middeleeuwen en dan terug naar het hedendaagse Portugal. Je ontdekt de geschiedenis van de Romeinse tempel, vaak ten onrechte aangeduid als de Tempel van Diana. Je komt ook in de beroemde Sé-kathedraal, de grootste middeleeuwse kathedraal van Portugal. Het werd gebouwd tussen 1186 en 1204 en was pas in 1250 klaar met zijn laatste schoonheid. Je gids zal je het klooster, de basiliek laten zien en dan ga je helemaal naar boven naar het dak om een fantastisch uitzicht te hebben over de vogels. hele stad. Vervolgens verken je de griezelige bottenkapel, met zijn zorgvuldig gerangschikte schedels en botten van ongeveer 5000 mensen die de muren en zuilen bedekken. Het is bedoeld om bezoekers te laten nadenken over de onvermijdelijke feiten over leven en dood. Zorg ervoor dat je omhoog kijkt naar de inscriptie op de ingang, die luidt: "Wij botten die hier zijn, wacht op de jouwe." Naast de bovenstaande sites, kunt u ook een wandeling maken over het Giraldo-plein en veel andere historische details van deze stad ontdekken en de manier van leven van de lokale bevolking zien. Vergeet niet dat je een paar van de eenvoudige lokale gastronomische specialiteiten moet proberen als je honger hebt. Aan het einde van de tour wordt je teruggereden naar Lissabon.

...
Lissabon: privétour naar Évora en Cork Factory

3. Lissabon: privétour naar Évora en Cork Factory

Profiteer van een handige ophaalservice bij uw hotel en ga vanuit Lissabon op weg naar Évora. Geniet van een flexibel reisschema dat kan worden aangepast aan uw behoeften terwijl u de lokale bezienswaardigheden verkent. Bezoek de Cortiçarte, een kurkfabriek, en leer meer over het proces van het strippen en transformeren van kurk. Bekijk de Romeinse tempel, bekend als de Tempo Diana, en verken een van de symbolen van de Romeinse bezetting van Portugal. Bekijk de middeleeuwse kathedraal van Évora, gebouwd op de fundamenten van een moslimmoskee. Sta op het Giraldo-plein, een plaats van religieuze openbare boetedoening tijdens de Inquisitie. Ontdek de São Francisco-kerk, gebouwd in de 15e en 16e eeuw om een eerdere gotische tempel te vervangen. Bewonder een van de meer macabere lokale bezienswaardigheden, The Chapel of Bones.

...
Van Lissabon: privétour met kleine groepen op maat naar Evora

4. Van Lissabon: privétour met kleine groepen op maat naar Evora

Ontdek de wonderen van de oude stad Evora tijdens deze rondleiding op maat. Wil je het mooiste gotische gebouw van Portugal zien? Bezoek dan de 13e-eeuwse kathedraal van Evora. Stop waar je wilt en bekijk de bezienswaardigheden die je wilt in je eigen tempo. Begin uw sightseeing-ervaring met een pick-up van uw chauffeur, spring in de auto en geniet van de rit. Dompel jezelf onder in deze oude maar levendige stad, bekend om zijn geplaveide straatjes, middeleeuwse paleizen en pleinen, allemaal binnen de oude muren. Bezoek de Romeinse tempel van Évora, onderdeel van het UNESCO-werelderfgoed. Wil je iets chills zien? Stop zeker bij de Sint-Franciscuskerk. De griezelige Bones Chapel is versierd met menselijke botten en schedels, die de rillingen over je rug doen lopen.

...
Évora: hoogtepunten van de stad, privéwandeling van een halve dag

5. Évora: hoogtepunten van de stad, privéwandeling van een halve dag

Sluit je aan bij je gids terwijl je de historische schatten van Evora verkent die eeuwenlang bewaard zijn gebleven. Bekijk de kathedraal, een van de topattracties van Evora, gebouwd tussen 1186 en 1204. Ontdek de Romeinse tempel, een van de best bewaarde Romeinse monumenten op het Iberisch schiereiland. Verken de Praca do Giraldo, het levendige hoofdplein van de stad, en bezoek de historische universiteit gesticht in 1559. Bekijk de St. Franciscuskerk met zijn bottenkapel, de lokale markt en de beroemde kurkproducten van Portugal, zoals tassen, schoenen en portefeuilles.

...

Sitemap Praça do Giraldo

Wil je alle activiteiten in Praça do Giraldo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.