Datums kiezen

Ontdek het beste van
Praça Luís de Camões

Praça Luís de Camões: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lissabon: Geschiedenis, cultuur en actuele zaken wandeltour

1. Lissabon: Geschiedenis, cultuur en actuele zaken wandeltour

Ga samen met je gids op reis door de wijken Baixa, Chiado, Bairro Alto en de kronkelende steegjes van Alfama. Ontdek 3 van de 8 heuvels van Lissabon tijdens een inzichtelijke wandeltour en kies tussen een groeps- of privétour. Leer meer over de Portugese geschiedenis en cultuur terwijl je rondwandelt. Ontmoet op het Rossio-plein en begin je wandeling door de benedenstad, beter bekend als Baixa. Bekijk de beroemde Elevador de Santa Justa, loop de eerste heuvel op naar de indrukwekkende ruïnes van het Carmo-klooster en kom enkele van de mooiste tegels van Lissabon tegen. Ontdek vervolgens de voormalige dichterswijk Chiado en wandel door de woon- en uitgaanswijk Bairro Alto. Neem een korte pauze om op adem te komen voordat je op weg gaat naar de romantische wijk Alfama. Bewonder een van de mooiste uitzichtpunten over de Taag. Eindig je reis bij Lissabon's Arco de Rua Augusta in Praça do Comércio, direct aan de oever van de Taag.

Lissabon: Kroegentocht met gids en toegang tot de VIP-club

2. Lissabon: Kroegentocht met gids en toegang tot de VIP-club

Ontdek Lissabon na zonsondergang en zie hoe de stad verandert in een veld van muziek en levendige feesten tijdens deze kroegentocht. Voor reizigers die een stad voor het eerst bezoeken, is het vaak moeilijk om de beste plekken om te drinken en te dansen te ontdekken. Bespaar tijd door op onderzoek uit te gaan en ontdek het nachtleven van Lissabon tijdens een kroegentocht die een leuke manier is voor soloreizigers om anderen te ontmoeten. Wat kun je verwachten: 1e Bar: Welkomst shotje 2e bar: 1 uur open bar (bier & Sangria)* 3e bar: Extra shot Clubingang VIP/voorrangstoegang tot de club *Upgrade optie beschikbaar voor Gin, Vodka, Whisky en Rum. Alles wat wordt genoemd is bij de prijs inbegrepen en dat is zeker de moeite waard. Als je je zelfstandig in de club waagt, betaal je meestal zo'n 25-30 euro en moet je in de reguliere rij wachten. Kleed je om indruk te maken met casual chique kleding, vermijd sport- en strandkleding en slippers of sandalen.

Lissabon: privérondleiding door Tuk Tuk

3. Lissabon: privérondleiding door Tuk Tuk

Neem deel aan een privérondleiding door Lissabon en verken de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanuit het comfort van een elektrische tuk-tuk. Bezoek het uitkijkpunt Portas do Sol, rijd door de doolhofachtige straten van de historische wijk Graça, zie Praça Luís de Camões en nog veel meer. Ontmoet je gids en spring aan boord van je milieuvriendelijke tuk-tuk om de hoofdstad van Portugal te verkennen. Deel eventuele speciale interesses of verzoeken die u heeft aan het begin van de tour en uw gids zal zijn best doen om aan uw voorkeuren te voldoen. Tijdens uw reis passeert u de populairste bezienswaardigheden van de stad, waaronder het klooster van São Vincente de Fora, het historische Casa dos Bicos, de onlangs gerenoveerde scheepswerf Ribeira das Naus en meer. Luister naar interessante feiten en hoor leuke verhalen over de stad terwijl je reist, en stop onderweg om de perfecte foto's van je ervaring te maken. Sluit je tour af met een diepere waardering voor deze levendige stad, haar fascinerende geschiedenis en de eclectische mix van oud en nieuw die Lissabon zo uniek maakt.

Lissabon per Tuk-Tuk: rondleiding van 2 uur

4. Lissabon per Tuk-Tuk: rondleiding van 2 uur

Ontdek het historische centrum van Lissabon tijdens een privé elektrische Tuk Tuk Tour. Bekijk de beroemde buurten zoals Chiado, Graça en meer. Rijd door de prachtige wijken Chiado, Bairro Alto, Principe Real en Estrela. Je leert van je gids over de geschiedenis en cultuur van een van de oudste hoofdsteden van Europa. Je gids neemt je mee door de smalle en geplaveide wijken Alfama, Graça, Mouraria en de moderne wijken Chiado en Bairro Alto. Bewonder ten slotte de prachtige panoramische omgeving van de rivier de Taag voordat u de tour beëindigt.

Lissabon: Wandeltour door de oude wijken Alfama en Baixa Chiado

5. Lissabon: Wandeltour door de oude wijken Alfama en Baixa Chiado

Ontmoet je gids en wandel door de oudste wijk van Lissabon, Alfama, vol met charmante, traditionele gebouwen. De wandeling biedt ongelooflijke uitzichten over de skyline, die zich uitstrekt tot aan de rivier de Taag. Bekijk de iconische monumenten van Alfama, van de Augusta Straatboog en Praca do Comercio tot het Sao Vicente Klooster en de Kathedraal van Lissabon. Als je de wijken Baixa en Chiado nadert, begin je een andere kant van de cultuur en het erfgoed van Lissabon te bewonderen. Omzoomd met neoklassieke gebouwen en bruisend met winkels en eetgelegenheden, zijn deze prachtige wijken ook de thuisbasis van populaire attracties, zoals de Bica Elevator, het Nationaal Theater en de Sao Domingos Kerk. Tijdens de rondleidingen krijg je live commentaar van je gids over de fascinerende geschiedenis en cultuur van de prachtige hoofdstad van Portugal. Vraag je gids om aanbevelingen, stop voor selfies en geniet van de perfecte introductie tot Lissabon met deze tour. Gebruik de gratis mobiele app voor toegang tot meerdere wandelroutes met gids en ontdek meer van Lissabon na je rondleiding! Bezienswaardigheden langs de tour: - Arco Rua Augusta - Praca do Comercio - Kathedraal van Lissabon - Casa dos Bicos - Alfama Toren - Sao Rafael Plein - Kerk van Santa Engracia - Sao Vicente Klooster - Portas do Sol - Santa Luzia Kerk - Tram 28 - Standbeeld van Sao Vicente - Kerk van Sint Estevao - Bairro Alto - Bica Lift - Miradouro de Sao Pedro de Alcantara - Gloria Lift - Carmo Covent - Stadhuis Lissabon - Chiado - Rossio-plein - Nationaal Theater D. Maria II - Augusta Straat Op een app gebaseerde audiogidsroutes: - Jeronimosklooster - Toren van Belem - Cacilheiro - Roze Straat - Dom Luis Tuin - Ribeira Markt - Basiliek van Estrela - Principe Real Tuin - Luis de Camoes Plein - Assemblee van de Republiek Paleis - Museum van Kunst, Architectuur en Technologie

Lissabon: tuktuk-tour met gids langs historische tramlijn 28

6. Lissabon: tuktuk-tour met gids langs historische tramlijn 28

Volg de route van de historische tram 28 van Lissabon en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen locaties. Reis per milieuvriendelijke tuk-tuk naar buurten zoals Graça en het uitkijkpunt van Senhora do Monte. Reis terug de heuvel af langs de smalle straatjes van Alfama en stop bij Largo das Portas do Sol voor meer panoramische uitzichten. Ga verder naar de kathedraal van Lissabon, gebouwd op de plaats van een voormalige moskee. Betreed de wijk Baixa en leer hoe de stad werd herbouwd na de aardbeving in 1755. Verken het kosmopolitische Chiado en passeer de designerwinkels, kunstgalerijen, boekhandels en restaurants. Ga naar de Nationale Vergadering en eindig met uitzicht op de Estrela-basiliek.

Lissabon: Kerstverlichting Tour per Tuk Tuk

7. Lissabon: Kerstverlichting Tour per Tuk Tuk

Verken Lissabon bij nacht in een tuk tuk om de kerstverlichting te zien. Glijd over de Avenue of Liberdade en stop bij de kerstboom van Commerce Square. Zie hoe de stad Lissabon 's nachts oplicht, terwijl de kerstdeuntjes uit je tuk tuk schallen. Begin je unieke sightseeingtour door Lissabon bij nacht op de hoofdlaan van Liberdade. Loop naar Rossio en passeer Rua Aurea om bij het Commerce Square te komen. Stop hier voor foto's met de kerstboom en strek je benen. Ga verder door de straten van het centrum om aan te komen bij Chiado en de iconische lichtjes van Rua Garrett te zien. Na een stop hier ga je verder naar Camoes Square voordat je terugkeert naar het gebied waar je de tour bent begonnen. Tijdens je kersttuk tuk tour zal je chauffeur/gids je wijzen op de belangrijkste bezienswaardigheden in Lissabon en verhalen vertellen over de stad. Kom in de feeststemming en zing mee met de kerstmuziek op de achtergrond van je rit.

Lissabon: Tuk Tuk privétour

8. Lissabon: Tuk Tuk privétour

Ben je klaar om Lissabon op de meest unieke en milieuvriendelijke manier te verkennen? Zoek niet verder dan onze privé-tuk-tuk-tour van een halve dag met een lokale en ervaren gids. Dit is een tuk-tuk-tour van een halve dag langs de verborgen schatten, bezienswaardigheden en iconische buurten van Lissabon, waaronder de charmante en historische wijk Alfama, de trendy wijk Chiado en de UNESCO-werelderfgoedlocaties in Belem. Je wordt ondergedompeld in het leven van Lissabon, bewondert de schilderachtige uitzichten en leert over de rijke geschiedenis en cultuur van de stad van een deskundige lokale gids. Je bestrijkt meer terrein dan een wandeltocht, terwijl je op een leuke en efficiënte manier door het historische centrum en daarbuiten wordt gereden. Met een elektrische tuk-tuk glijd je door smalle straatjes en stop je bij uitkijkpunten voor fotomomenten die je nooit zult vergeten. Pas uw reisschema aan uw voorkeuren aan of laat ons u meenemen naar de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. We hebben minimaal twee opties: Route één met het hele historische centrum omvat: centrum van Lissabon, Rossio-plein, Sint-Antoniuskerk en de wijk Graça. de kathedraal van Lissabon, Portas do Sol-uitkijkpunt en het Nationale Pantheon. De districten Chiado, Bairro Alto. Route twee met Belém en historisch centrum: De iconische wijk Belém met onder andere de Toren van Belém, het Jerónimos-klooster en het Monument der Ontdekkingen. Geniet van de 25April-brug en de trendy wijken Bairro Alto, Chiado en Cais do Sodré. Met onze tour ervaar je de hartslag van de kosmopolitische stad terwijl je de traditionele sfeer van de oude wijken ontdekt. Boek nu en laat ons u een onvergetelijke en gepersonaliseerde Lissabon-ervaring bezorgen

Lissabon: Startwandeling naar de hoogtepunten in het Duits

9. Lissabon: Startwandeling naar de hoogtepunten in het Duits

Maak een wandeltour door Lissabon en leer de stad kennen met een lokale gids. Bezoek populaire bezienswaardigheden, leer meer over de geschiedenis, cultuur en actualiteit van Lissabon en krijg insidertips over de beste plekjes in de stad. Ga naar het ontmoetingspunt en ga samen met je gids het historische centrum van Lissabon verkennen. Dwaal door de wijken Baixa, Chiado en Bica en ontdek interessante bezienswaardigheden zoals de beroemde Santa Justa Lift, de ruïnes van het Carmo-klooster, de kabelbaan "Elevador da Bica" en meer. Wonder over de prachtige wandtegels en Art Nouveau architectuur, geniet van het uitzicht over de stad vanaf een speciaal uitkijkpunt en ga naar de moderne markthal "Mercado da Ribeira" bij de rivier de Taag. Verlaat je tour met een beter begrip van de Portugese cultuur en het leven in Lissabon, en haal het meeste uit de rest van je verblijf in de stad, met geweldige tips van je gids over waar je kunt eten en wat er te ontdekken valt.

Lissabon: elektrische Tuk Tuk privérondleiding door de zeven heuvels

10. Lissabon: elektrische Tuk Tuk privérondleiding door de zeven heuvels

Tijdens deze elektrische tuk-tuk-tour gaan we op een comfortabele en leuke manier naar de belangrijkste uitkijkpunten: Castelo, Bairro Alto en Parque Eduardo VII. We zullen ontdekken hoe de stad werd geboren, waar ze groeide, de oorsprong van het symbool van Lissabon, hoe het kasteel werd veroverd op de Moren en we komen langs de kerk waar Santo António werd geboren en opgroeide, langs het plein waar de democratie begonnen en het monument van 25 april. De elektrische tuktuk is de beste manier om je door de smalle straatjes van de stad te verplaatsen. Het is zelfs de enige manier waarop we op de belangrijkste plaatsen kunnen parkeren zonder te hoeven lopen. Het is milieuvriendelijk – het maakt geen geluid en stoot geen uitlaatgassen uit. Omdat er geen glas is, kunt u foto's maken van de plaatsen die u passeert. Geniet van je dag! Raak niet moe en verspil geen tijd met zoeken naar wat u wilt bezoeken. We hebben alles voorbereid zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige stad. Routebeschrijving: Onze tour begint bij Restauradores, waar de Obelisk en de beroemde Elevador da Glória zich bevinden. We gaan verder door het historische centrum van de stad - Rossio - en lopen over de Portugese stoep door de smalle straatjes, we zullen het hoogste punt van Lissabon bereiken. Zo kom je erachter waar de legendarische 7 heuvels zich bevinden. Er zijn veel bezienswaardigheden en we zullen er geen enkele missen: Teatro D. Maria II, standbeeld van D. Pedro IV, Elevador de Santa Justa, Rua Augusta Triumphal Arch, kerk van Santo António (plaats waar Santo António werd geboren en woonde) , de kathedraal van Lissabon, Santa Luzia en Portas do Sol. Bij Portas do Sol stoppen we om een van de mooiste uitzichten over de stad te bewonderen. Je zult ook São Vicente (met het symbool van Lissabon), Alfama (de op één na oudste wijk van Europa) kunnen zien en de unieke tegels van de kerk van Santa Luzia kunnen bewonderen. Als we verder gaan, komen we langs de straatstenen waarop het gezicht van de beroemde fadozangeres Amália Rodrigues is getekend. Nadat we Villa Sousa en de Igreja da Graça zijn gepasseerd, bereiken we het hoogste punt van de stad, waar we een stop maken bij de Miradouro da Nossa Senhora do Monte, het belangrijkste uitkijkpunt in de stad. Andere punten die we zullen passeren zijn: de kerk van São Vicente de Fora, Feira da Ladra, de kerk van Santa Engrácia (Nationaal Pantheon), het Fadomuseum, de smalste straat van Lissabon, de Chafariz D'El Rei, Casa dos Bicos , Cristiano Ronaldo Hotel, Largo do Carmo, ruïnes van de kerk en de kerk van São Roque. We stoppen bij São Pedro de Alcântara om te genieten van het uitzicht over de stad. We gaan verder door Príncipe Real en stoppen opnieuw bij Parque Eduardo VII waar we een van de mooiste uitzichten over de stad kunnen zien. We gaan verder naar Basilica da Estrela, het Parlement, Elevador da Bica, Largo de Camões, Largo do Chiado, Teatro S. Carlos, Teatro S. Luiz, Praça da Figueira. We eindigen onze tour waar we begonnen, bij Restauradores.

Alle activiteiten

41 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Praça Luís de Camões

Wil je alle activiteiten in Praça Luís de Camões bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praça Luís de Camões

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 561 beoordelingen

We hebben genoten van onze tuk-tuk-rit. Miguel is een uitstekende gids, die ons het beste van Lissabon liet zien met precies de juiste hoeveelheid geschiedenis en anekdotes. Hij bood ons een circuit aan dat aangepast was aan ons gezin en in het bijzonder aan onze 3-jarige zoon, en gaf ons veel advies voor ons verblijf. We raden hem ten zeerste aan en zullen niet aarzelen om opnieuw een beroep op hem te doen tijdens ons volgende verblijf in Lissabon! Nogmaals bedankt Miguel!

Had de beste tijd. Onze gids, Tomas, was de beste. Hij was zo deskundig en vond het leuk om ons les te geven tijdens onze tour. Aangekomen per cruiseschip en nadat ik met onze groep door het hele Alfama-gebied had gelopen, trappen op en af en steile geplaveide straten, waren ze allemaal opgetogen over onze twee uur durende tuk-tuk-tour. Sterk aanbevelen. Met zijn zessen in één tuk-tuk, heel leuk.

Wat een prachtige manier om Lissabon te zien! Bianca was fenomenaal! Ze was uiterst deskundig en zo meegaand. Ze nam ons mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Lissabon en deelde de hele geschiedenis van elke site. Dus we zullen het aanbevelen.

Thomas was een geweldige koerier, zoveel kennis van de geschiedenis van Lissabon en een perfecte heer. Heel erg bedankt Thomas

We hebben veel in de 2 uur gestopt en de gids heeft echt geprobeerd het zo memorabel mogelijk te maken