Praia do Carvoeiro
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Praia do Carvoeiro

Praia do Carvoeiro: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Praia do Carvoeiro

Fantastische ervaring, maar spijtig genoeg geen dolfijnen gezien!

De dag voordien de piraten - cruise met bbq gedaan op een redelijk onstuimige oceaan, maar deze dag was ze nog onstuimiger. Dit beloofde spektakel! In 3 rubberboten van 12 personen de schuimkoppen tegemoet. Over hoge golven springend, op zoek naar dolfijnen. De 3 boten verspreiden zich om een breder zoekgebied te dekken. Dolfijnen zijn wilde dieren, dus de mensen kunnen geen garantie geven ze te vinden. Wij vonden ze NIET, de gidsen staken het ook op de wilde oceaan. Na een uur zoeken keerden de boten richting de grotten. Daar aangekomen vaarden we de grootste grot even binnen, maar dit was volgens mij niet zonder risico's, door de golven. Normaal doen ze blijkbaar meer binnenkanten van de grotten, nu ook niet. Het zware weer speelde ons dus parten. De jongens gaven ons dan wel waar voor je geld door snel te varen en over de golven te springen van de Atlantische oceaan. De tocht duurt 2 uur. Waarschuwing: mensen met rugproblemen wordt deze tour afgeraden!

2 uur Dolfijnen Spotten en Grottentour: Algarve Beoordeeld door William, 25-06-2016

De boottocht was super,we hebben alles gezien wat moest gezien worden!

De boottocht was super, dolfijnen gezien en ook een mooie tocht door de rotsen gemaakt,de bemanning was ook top een goeie uitleg (spijtig geen nederlands zoals wel vermeld was )maar de engelse versie toch ook begrepen. Spijtig dat we 2 zieken aan boord hadden daardoor zijn we niet even van boord kunnen gaan. Zeker is de tocht voor herhaling vatbaar. Spijtig van de zeurende fransen in ons gezelschap niettegenstaande ik het optreden van de kapitein terecht vond bij het aanduiden van de plaatsen.

Een zeer toffe en aangename ervaring met zeer vriendelijk personeel!

Een toffe ervaring, zeker met het warme weer is het altijd leuk om te varen om zo wat afkoeling te verkrijgen. Je krijgt uitleg duidelijk en verstaanbaar uitleg (Engels) alsook de bemanning zijn toffe kerels! Je krijgt dolfijnen te zien (samenwerking met andere boten) en ze brengen je langs de mooie kliffen en grotten van de Algarve? Een echte aanrader!!

Mooie tocht langs de kust, snorkelen en dolfijnen is het niet geworden

De tocht naar de Benagil Calvé was zeer de moeite waart. Ik vraag me af of je zo dicht langs de kust inderdaad dolfijnen kan zien. Snorkelen zoals in in de beschijving op Gent your guide staat beschreven is niet meer dan een keer zwemmen als je wilt....

Enorm leuke boottocht met hilarische gids Christoph !

Christoph heeft de boottocht prachtig aangekleed, in zn geheel de moeite waard. Boek het bovendek bij, bij de balie ter plaatse, nog mooier uitzicht !

Algarve: boottocht van 3 uur langs kust en grotten Beoordeeld door Pauline, 27-06-2018