Praia do Carvoeiro
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Praia do Carvoeiro Snorkelen: Onze meest aanbevolen

 • Portimão: Catamarancruise van een halve dag naar Benagil en Carvoeiro

  1. Portimão: Catamarancruise van een halve dag naar Benagil en Carvoeiro

  Vertrek vanuit de jachthaven in Portimão en vaar richting de prachtige grotten van Algar de Benagil. Geniet tijdens deze 3,5 uur durende catamarancruise van het fantastische uitzicht op Praia da Rocha, Farol de Alfazina, Praia de Carvoeiro, Praia de Benagil en Praia da Marinha. Bewonder de prachtige rotsformaties langs de kust, die dateren uit de Jurrasic-periode. Ga voor anker in de baai van João de Arens, waar u kunt zonnen, zwemmen, paddleboarden of snorkelen. Zorg ervoor dat u uitkijkt naar de vriendelijke dolfijnen die de wateren van de regio bewonen.

  Heerlijke ochtend gehad met mooie uitzichten en genoten van de zon. Als je deze trip boekt, om wat meer te weten te komen over de kust en rotsen en grotten dan is deze tour niet geschikt. Er was alleen toelichting over de verschillende stranden. Maar als je heerlijk wilt chillen op een catamaran en wilt zonnen, zwemmen of peddelen, dan is het een prima tour. Tip: neem je duikbril mee als je wilt snorkelen :D

 • Portimão: Benagil-grot en snorkelboottocht

  2. Portimão: Benagil-grot en snorkelboottocht

  Maak een boottocht vanuit Portimão langs de prachtige kustlijn van de Algarve. Bewonder de adembenemende uitzichten en verken wereldberoemde grotten. Vaar in de Benagil Sea Cave, ontoegankelijk voor grotere boten. Je gids zal je verborgen grotten laten zien en uitleg geven over deze natuurlijke formaties. Maak een stop bij een rustige baai om te gaan snorkelen en ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld.

Sitemap Praia do Carvoeiro

Wil je alle activiteiten in Praia do Carvoeiro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.