Prefectuur Kyoto
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Prefectuur Kyoto Rolstoeltoegankelijk: Onze meest aanbevolen

 • Kyoto: privéwandeltocht met een local

  1. Kyoto: privéwandeltocht met een local

  Ontdek Kyoto zoals een local en zie de topattracties tijdens een 2, 4, 6, of 8 uur durende privéwandeling. Maak kennis met je gastheer/-vrouw en krijg insidertips over wat je in de stad kunt zien en doen, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen pareltjes. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Boek de duur die je wenst voor je je tour minstens 72 uur van tevoren, zodat de beste ervaring voor jou kan worden ontwikkeld. Kort na het boeken wordt je gecontacteerd om te bepalen wat jouw behoeften en interesses zijn. Er wordt vervolgens voor een gelijkgestemde gastheer/-vrouw gezorgd, die een op maat gemaakt maar flexibel programma voor je heeft bedacht. Bezoek heilige plaatsen, zoals het heiligdom van Fushimi Inari-taisha of de Kinkajuki-tempel,...

  De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.

 • Kioto: theeceremonie-ervaring van 45 minuten

  2. Kioto: theeceremonie-ervaring van 45 minuten

  Je neemt plaats op de tatami, de traditionele Japanse vloermat, en ontmoet je Engelssprekende gastheer of -vrouw, een bevoegde theemeester van Urasenke, de grootste theeceremonieschool in Japan. Kijk hoe het ceremoniële mengsel van matcha (groene thee in poedervorm) wordt gebracht. Daarna krijg je de kans om zelf thee te maken, terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis en de spirituele rol van de theeceremonie, en de effecten die elke methode van thee maken heeft op de smaak. Daarna geniet je van traditionele Japanse zoetigheden. Als de ceremonie is voltooid, kun je foto's maken en voorbeelden zien van kimono's en prachtig geweven textiel, gemaakt in het Nishjin-district van Kioto. Als je tijdens de ervaring een kimono wilt dragen, kun je deze tijdens het boeken  als een extra selecteren en foto's maken als herinnering van de ervaring.

 • Kyoto: middag Japanse Izakaya kookcursus

  3. Kyoto: middag Japanse Izakaya kookcursus

  Doe mee aan een middag Izakaya kookles om te genieten van een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de Japanse eetcultuur en om authentieke Japanse gerechten te leren die thuis en in lokale restaurants worden gegeten. De kookcursus bestaat uit twee delen. Eerst kook je 2 of 3 gerechten samen met je chef en geniet ervan. Daarna keert u terug naar de keuken en leert u nog 2 of 3 gerechten voordat u weer eet. Net als in veel Izakaya-restaurants (over de toonbank), wees klaar om met je chef te praten terwijl je tegelijkertijd kookt en eet.

 • Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  4. Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  Verken de vele tuinen van Kyoto tijdens deze aanpasbare tour met een privégids. Laat de gids weten welke speciale verzoeken u voor de dag heeft en zij zullen uw reisschema daarop afstemmen. Bezoek verschillende tuinen en ervaar traditionele Japanse geesten die zijn vertegenwoordigd in planten, rotsen en het hele ontwerp. Ontspan in beide artistieke landschapstuinen met seizoensplanten en droge landschapstuinen bij Zen-tempels. Lees meer over de betekenis en de geschiedenis van de tuinen vanuit uw deskundige gids. Meest populaire plaatsen om te bezoeken voor deze tour: Arashiyama bamboebos Kinkakuji-tempel Ginkakuji-tempel Ryoanji-tempel Honen-in Nanzenji-tempel Tofuku-ji-tempel Keizerlijk paleis van Kyoto Keizerlijke villa Shugakuin Daitoku-ji-tempel Kokedera Suzumusidera Katsura keizerlijke villa Kyoto Botanische Tuin

 • Kyoto: Morning Ikebana Class

  5. Kyoto: Morning Ikebana Class

  Uw Ikebana-les wordt georganiseerd door een meester van Ikebana van de Mishq-school, een van de beroemdste bloemscholen in Japan. Uw instructeur legt de geschiedenis van Ikebana in het Engels uiteen, voordat u de bloemen en bomen in de juiste hoeken voor de regeling laat zien. Bekijk hoe de bloemisten verschillen van die in de westerse cultuur. U kunt ook na een ikebana-les aan een theekeremonie deelnemen aan een meester vakman.

 • Kyoto: Kiyomizu-tempel, keizerlijk paleis en Arashiyama-bos

  6. Kyoto: Kiyomizu-tempel, keizerlijk paleis en Arashiyama-bos

  De eerste stop is de Kiyomizu-tempel. Verken vroeg in de ochtend voordat de drukte aanbreekt de indrukwekkende architectuur van de tempel en maak foto's vanuit het beroemdste uitkijkpunt van Kyoto genaamd 'the stage of Kiyomizu'. Loop vervolgens naar de Otowa-waterval en bid voor je fortuin. Uw chauffeur-gids zal u vertellen over zijn geschiedenis en de juiste manier om het water te drinken. Maak dan een snelle fotostop bij de enorme torii-poort van de Heian-schrijn. De volgende stop is het enorme keizerlijke paleis van Kyoto, gelegen in het centrum van Kyoto. In het paleis hoor je over de vele verschillende gebouwen en welke rol ze speelden. Verken de prachtige en rustige Japanse tuin. U kunt dan een snelle lunchstop maken bij een lokaal winkelcentrum, waar u kunt kiezen uit verschillende opties. Ervaar het echte lokale leven in dit winkelcentrum, waar weinig toeristen zijn. Bezoek ...

 • Privétransfer in één richting tussen Kyoto en de berg Koya

  7. Privétransfer in één richting tussen Kyoto en de berg Koya

  Vermijd het gedoe van het openbaar vervoer met een privétransfer in één richting tussen Kyoto en Mount Koya. Reis tussen deze populaire bestemmingen in het comfort van een voertuig met airconditioning. Uw chauffeur zal u ontmoeten in uw hotel in Kyoto of Mount Koya. Leun achterover en geniet van het prachtige berglandschap terwijl u naar uw bestemming reist, waar u wordt afgezet op de door u gewenste locatie.

 • Kyoto: Ikebana-bloemschikklasse in Japanse stijl

  8. Kyoto: Ikebana-bloemschikklasse in Japanse stijl

  Vergroot je kennis over de Japanse cultuur en leer in deze les hoe je een traditioneel bloemstuk in Ikenobo-stijl maakt. Schik planten die uit de natuur zijn gehaald en vul ze met nieuwe schoonheid en plaats ze in een nieuwe omgeving. Je kunt de vorm van de plant die hij in de natuur had, opnieuw creëren met takken, bladeren en bloemen. Duik in de geschiedenis van Ikenobo, de geschiedenis van ikebana. Ikebana begon met Ikenobo en hoewel meer dan 550 jaar veel andere scholen zijn vertakt van Ikenobo, wordt gezegd dat Ikenobo de oorsprong is van ikebana. Het schikken van bloemen en het vinden van schoonheid in bloemen zijn verbonden met een hart dat de natuur waardeert en voor andere mensen zorgt - dat is de geest van Ikenobo Ikebana.

 • Van Kyoto: dagtocht naar Nara en Osaka per privévoertuig

  9. Van Kyoto: dagtocht naar Nara en Osaka per privévoertuig

  Verken de populairste bezienswaardigheden van Nara en Osaka in slechts één dag tijdens deze tour vanuit Kyoto. Beginnend met bezoeken aan de Todai-ji-tempel en Kasuga Taisha-schrijn, beide UNESCO-werelderfgoed. De Todai-ji-tempel, een van de belangrijkste historische locaties van Nara en een van de grootste houten gebouwen ter wereld, herbergt een bronzen standbeeld van 15 meter van de Grote Boeddha, Vairocana. Leer meer over de unieke Japanse religieuze cultuur in het Kasuga Taisha-heiligdom en ontdek de magische, houtgebouwde architectuur en de duizenden lantaarns die de binnenkant versieren. Loop onderweg door Nara Park en ontmoet enkele lokale herten. Hier zijn herten goddelijke beschermers van de oude hoofdstad die in harmonie leven met de lokale bevolking. Ervaar de unieke traditionele kunsten en ambachten van de Naramachi-straat, een goed bewaard gebleven koopmansdistrict. Bezoe...

 • Kyoto: Nijo-jo kasteelwandeling met gids

  10. Kyoto: Nijo-jo kasteelwandeling met gids

  Verken Niji-jo Castle met een erkende en ervaren meertalige gids, die je kennis laat maken met kanten van Japan die gewone toeristen gewoonlijk niet ontdekken. Ontdek waarom de kasteelarchitectuur uit het feodale tijdperk zo belangrijk is in termen van geschiedenis, cultuur en kunstgeschiedenis. Hoor alles over het 400 jaar oude kasteel en UNESCO-werelderfgoed, en de betekenis ervan in de geschiedenis van Japan.

Sitemap Prefectuur Kyoto

Wil je alle activiteiten in Prefectuur Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Prefectuur Kyoto

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 356 beoordelingen

het bedrag voor de kimono vindt ik veel te duur. geen accessoires. voor 1500 yen kan je al een kimono voor een dag huren. we waren net 10 personen dus dat wordt dik betaald. ik zelf heb een bedrijf gerund dus weet wat erbij komt kijken aan bedrijfskosten. om deze ceremonie meer cachet te geven moeten ze de kimono gratis geven. op de eticket sta ga niet naar binnen. als ik daar gehoord aan gegeven had had ik de ceremonie gemist.

Leuk om te zien en informatief.

Kreeg de indruk dat de thee meesteres erg moe was. Het was ook om 16:45 einde vd dag. Bewondering voor de Japanners dat zij tradities zo hoog houden.

De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.