Prefectuur Kyoto
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Prefectuur Kyoto Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Kioto: theeceremonie-ervaring van 45 minuten

  1. Kioto: theeceremonie-ervaring van 45 minuten

  Je neemt plaats op de tatami, de traditionele Japanse vloermat, en ontmoet je Engelssprekende gastheer of -vrouw, een bevoegde theemeester van Urasenke, de grootste theeceremonieschool in Japan. Kijk hoe het ceremoniële mengsel van matcha (groene thee in poedervorm) wordt gebracht. Daarna krijg je de kans om zelf thee te maken, terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis en de spirituele rol van de theeceremonie, en de effecten die elke methode van thee maken heeft op de smaak. Daarna geniet je van traditionele Japanse zoetigheden. Als de ceremonie is voltooid, kun je foto's maken en voorbeelden zien van kimono's en prachtig geweven textiel, gemaakt in het Nishjin-district van Kioto. Als je tijdens de ervaring een kimono wilt dragen, kun je deze tijdens het boeken  als een extra selecteren en foto's maken als herinnering van de ervaring.

 • Kyoto: middag Japanse Izakaya kookcursus

  2. Kyoto: middag Japanse Izakaya kookcursus

  Doe mee aan een middag Izakaya kookles om te genieten van een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de Japanse eetcultuur en om authentieke Japanse gerechten te leren die thuis en in lokale restaurants worden gegeten. De kookcursus bestaat uit twee delen. Eerst kook je 2 of 3 gerechten samen met je chef en geniet ervan. Daarna keert u terug naar de keuken en leert u nog 2 of 3 gerechten voordat u weer eet. Net als in veel Izakaya-restaurants (over de toonbank), wees klaar om met je chef te praten terwijl je tegelijkertijd kookt en eet.

 • Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  3. Kyoto: Private Customizable Tour Japanese Gardens

  Verken de vele tuinen van Kyoto tijdens deze aanpasbare tour met een privégids. Laat de gids weten welke speciale verzoeken u voor de dag heeft en zij zullen uw reisschema daarop afstemmen. Bezoek verschillende tuinen en ervaar traditionele Japanse geesten die zijn vertegenwoordigd in planten, rotsen en het hele ontwerp. Ontspan in beide artistieke landschapstuinen met seizoensplanten en droge landschapstuinen bij Zen-tempels. Lees meer over de betekenis en de geschiedenis van de tuinen vanuit uw deskundige gids. Meest populaire plaatsen om te bezoeken voor deze tour: Arashiyama bamboebos Kinkakuji-tempel Ginkakuji-tempel Ryoanji-tempel Honen-in Nanzenji-tempel Tofuku-ji-tempel Keizerlijk paleis van Kyoto Keizerlijke villa Shugakuin Daitoku-ji-tempel Kokedera Suzumusidera Katsura keizerlijke villa Kyoto Botanische Tuin

 • Kyoto: Morning Ikebana Class

  4. Kyoto: Morning Ikebana Class

  Uw Ikebana-les wordt georganiseerd door een meester van Ikebana van de Mishq-school, een van de beroemdste bloemscholen in Japan. Uw instructeur legt de geschiedenis van Ikebana in het Engels uiteen, voordat u de bloemen en bomen in de juiste hoeken voor de regeling laat zien. Bekijk hoe de bloemisten verschillen van die in de westerse cultuur. U kunt ook na een ikebana-les aan een theekeremonie deelnemen aan een meester vakman.

 • Kyoto: Theeceremonie Ju-An in de Jotokuji-tempel

  5. Kyoto: Theeceremonie Ju-An in de Jotokuji-tempel

  Begin je theeceremonie door de hoofdingang van de Jotoku-ji-tempel binnen te gaan. Je passeert de ingang van de Grote Theesalon aan de linkerkant met een winkel ernaast. Je gids wacht op je bij de nabijgelegen rode banken. Al wandelend door de tempel kun je de architectuur bewonderen en even stilstaan bij de zuiveringsfontein. Als het weer het toelaat kun je op de rode banken zitten en er even pauzeren. Als het regent, kun je buiten onder de gevel van de winkel of in de Grote Theesalon wachten. Als je klaar bent met het bekijken van de tempel of als je zittend op de rode banken de sfeer hebt opgenomen, ga je de Grote Theesalon binnen, waar je instructeur op je wacht.  Begin je rondleiding door de tempel met een traditioneel reinigingsritueel, voor Westerse bezoekers een unieke en inzichtelijke ervaring. Daarna doe je je schoenen uit bij de ingang van de Grote Theesalon, ga je met de gro...

 • Kyoto: Kiyomizu-tempel, keizerlijk paleis en Arashiyama-bos

  6. Kyoto: Kiyomizu-tempel, keizerlijk paleis en Arashiyama-bos

  De eerste stop is de Kiyomizu-tempel. Verken vroeg in de ochtend voordat de drukte aanbreekt de indrukwekkende architectuur van de tempel en maak foto's vanuit het beroemdste uitkijkpunt van Kyoto genaamd 'the stage of Kiyomizu'. Loop vervolgens naar de Otowa-waterval en bid voor je fortuin. Uw chauffeur-gids zal u vertellen over zijn geschiedenis en de juiste manier om het water te drinken. Maak dan een snelle fotostop bij de enorme torii-poort van de Heian-schrijn. De volgende stop is het enorme keizerlijke paleis van Kyoto, gelegen in het centrum van Kyoto. In het paleis hoor je over de vele verschillende gebouwen en welke rol ze speelden. Verken de prachtige en rustige Japanse tuin. U kunt dan een snelle lunchstop maken bij een lokaal winkelcentrum, waar u kunt kiezen uit verschillende opties. Ervaar het echte lokale leven in dit winkelcentrum, waar weinig toeristen zijn. Bezoek ...

 • Toegangsbewijs voor Kyoto Studio Park

  7. Toegangsbewijs voor Kyoto Studio Park

  Betreed Toei Uzumasa Eigamura, een ongelooflijk historisch drama-themapark. Loop door het park en geniet van een verscheidenheid aan architectuur geïnspireerd op de Edo-periode, 1603 - 1868, vaak gebruikt voor het filmen van drama's en tv-series. Geniet van een welkom door personeel in traditionele Japanse kledij en als je geluk hebt, zoek dan uit waar de crews aan het filmen zijn. Er zijn veel verschillende attracties waar je met je gezin van kunt genieten, zoals ninjashows, een ninjadoolhof en een spookhuis. Er zijn ook een verscheidenheid aan live-optredens, straatoptredens en re-enactments met traditionele podiumkunsten. Leer de bewegingen en manieren van het samoeraizwaard en zwaardvechttechnieken in samoeraistijl. Probeer samoerai-, geisha- en ninjakostuums uit een selectie van meer dan 30 ontwerpen.

 • Kyoto: 2,5 uur Zen-meditatie en Garden Tour in een tempel

  8. Kyoto: 2,5 uur Zen-meditatie en Garden Tour in een tempel

  Ontmoet je gids op Tofukuji Station in Kyoto en ga vervolgens naar een nabijgelegen tempel voor je meditatiesessie. Luister onderweg naar informatie over de Japanse relatie met het concept van zen en de regels van zenmeditatie. Kom naar de tempel en begin uw sessie door de juiste houding en ademhalingsmethoden van meditatie te leren. Begeleid door een ervaren monnik, probeer zen-meditatie en geniet van de rustige sfeer van je omgeving. Begin controle te krijgen over je gemoedstoestand en voel sereniteit over je heen spoelen. Verken na je meditatie een Japanse tuin om je zen-ervaring te verdiepen. Verken dit idyllische landschap en leer over de geschiedenis van Tofukuji, die teruggaat tot de jaren 1200, evenals de lokale cultuur en het boeddhisme. Aan het einde van een magische ervaring eindigt de tour terug op het station.

 • Kyoto: Nijo-jo kasteelwandeling met gids

  9. Kyoto: Nijo-jo kasteelwandeling met gids

  Verken Niji-jo Castle met een erkende en ervaren meertalige gids, die je kennis laat maken met kanten van Japan die gewone toeristen gewoonlijk niet ontdekken. Ontdek waarom de kasteelarchitectuur uit het feodale tijdperk zo belangrijk is in termen van geschiedenis, cultuur en kunstgeschiedenis. Hoor alles over het 400 jaar oude kasteel en UNESCO-werelderfgoed, en de betekenis ervan in de geschiedenis van Japan.

 • Kyoto: Gezinsvriendelijk Persoonlijke rondleiding

  10. Kyoto: Gezinsvriendelijk Persoonlijke rondleiding

  Maak kennis met uw lokale gastheer die u advies en aanbevelingen kan geven over dingen die u met uw gezin kunt zien en doen. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Ze zullen ook gezinsvriendelijke restaurants aanbevelen waar de lokale bevolking eet en die het soort voedsel serveren dat jullie allemaal lekker vinden. Verken de tempels, tuinen en plaatsen in Kyoto die de perfecte achtergrond vormen voor een dagje uit met het gezin. Bezoek wereldberoemde attracties waar uw kinderen kunnen leren en ontdekken, parken om extra energie op te doen en interactieve tentoonstellingen in het Spoorwegmuseum om aan de slag te gaan. Ontdek de unieke en opwindende aspecten van de magische cultuur van Kyoto. Verken de Kiyomizu-dera-tempel, een ge...

Sitemap Prefectuur Kyoto

Wil je alle activiteiten in Prefectuur Kyoto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Prefectuur Kyoto

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 304 beoordelingen

Deze demonstratie duurde ongeveer een uur en veranderde en vond plaats in een boeddhistische tempel in een traditionele omgeving met papieren muren en tatami-matten waarop we zaten. Onze gastheer, Marcy, was zeer bekwaam en stelde onze kleine groep van vijf en twee kleine kinderen op hun gemak. Niet alleen bereidde ze macha voor ons om te proeven, maar legde het ritueel in detail uit en beantwoordde onze vele vragen. Daarna proefden we Japanse snoepjes en maakten we onze eigen thee van machapoeder met een garde in grote theevaten. Het was een charmante ervaring.

het bedrag voor de kimono vindt ik veel te duur. geen accessoires. voor 1500 yen kan je al een kimono voor een dag huren. we waren net 10 personen dus dat wordt dik betaald. ik zelf heb een bedrijf gerund dus weet wat erbij komt kijken aan bedrijfskosten. om deze ceremonie meer cachet te geven moeten ze de kimono gratis geven. op de eticket sta ga niet naar binnen. als ik daar gehoord aan gegeven had had ik de ceremonie gemist.

Geweldige ervaring!! Je mag je eigen matcha-thee maken (en ook wat snoep eten). Je zult de geschiedenis van thee en theeceremonies in Japan leren, evenals de culturele betekenis ervan. Je kunt ook je eigen theeservies kopen. De gastvrouw was ook zeer deskundig en enthousiast om alle details van di ceremonie uit te leggen

Leuk om te zien en informatief.

Kreeg de indruk dat de thee meesteres erg moe was. Het was ook om 16:45 einde vd dag. Bewondering voor de Japanners dat zij tradities zo hoog houden.