Belevingen in
Prefectuur Tochigi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Prefectuur Tochigi: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tokio: dagtour naar Fuji en Hakone inclusief sightseeingrondvaart

1. Vanuit Tokio: dagtour naar Fuji en Hakone inclusief sightseeingrondvaart

Vertrek met de bus op een daguitstap vanuit Tokio naar de natuurgebieden van Hakone, in de buurt van de berg Fuji.  Ga aan boord van het rijk versierde piratenschip voor een rondvaart over het Ashimeer, dat duizenden jaren geleden werd gevormd door een vulkaanuitbarsting. Kijk uit op de groene omgeving en het idyllische uitzicht op de Fuji. Zie het landschap vanuit een ander perspectief met een ritje in de Hakone Ropeway-kabelbaan naar de Owakudanivallei. Bewonder het panorama-uitzicht op Hakone van bovenaf. Kom meer te weten over de natuur en tradities van deze regio. Kies ervoor om de lokale lekkernij 'kuro tamago' te proeven: zwart gekookt ei dat je leven volgens de overlevering met 7 jaar zal verlengen.

...
Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

2. Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om wijs te worden uit het soms verwarrende openbaar vervoer, onbekende woorden vertalen, of gewoon om in contact te blijven met je vrienden en familie. Met deze handige SIM-kaarten  heb je direct een internetverbinding.  Deze SIM-kaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze SIM-kaart dekt 99% van Japan. Het kan worden aangepast om te passen als een nano, micro, of normale SIM-kaart. 

...
Ticket voor Edo Wonderland: ontdek samoerai en ninja's

3. Ticket voor Edo Wonderland: ontdek samoerai en ninja's

Bezoek het gerenommeerde Edo Wonderland in de prachtige stad Nikko en leer over een van de belangrijkste tijdperken van Japan. Na binnenkomst voel je je alsof je terugkeert naar de Edo-periode terwijl je door een stad wandelt die in de traditionele Edo-stijl is gebouwd. Kies voor een traditionele kimono uit een selectie van verschillende rangen en neem de gelegenheid om voor een dag een burger van Edo te zijn. Word een heerser, samoerai, prinses, boer of een ander soort burger en maak geweldige foto's. Dompel je onder in de cultuur en beleef de complexe schoonheid van het dragen van een kimono.  Geniet van een groot aantal live-shows, waaronder de populaire ninja-voorstellingen, culturele Oiran-shows, magische watershows en een divers aanbod van traditionele toneelstukken. Probeer authentieke culturele ervaringen. Leer de basis van hoe je een samoeraizwaard of traditionele pijl en boog hanteert. Leer hoe je het muziekinstrument Shamisen speelt, hoe je traditionele, handgemaakte beni-lippenstift aanbrengt, hoe je een ukiyo-e houtsnede maakt of  Aizome indigo verft.  Leer unieke facetten over de Edo-cultuur door middel van verschillende tentoonstellingen, waaronder die over de Edo-brandweerlieden en zwaardsmeden. Ontdek leuke en  unieke attracties, waaronder een mechanisch doolhof, een ninjahuis vol geheimen en het mysterieuze ninja-trainingshuis, waar de wetten van de natuur niet van toepassing lijken. Probeer de authentieke, seizoensgebonden Edo-keuken in diverse restaurants in het park. 

...
Vanuit Tokio: bustour UNESCO-heiligdom en Nikko

4. Vanuit Tokio: bustour UNESCO-heiligdom en Nikko

De tour begint vanuit Shinjuku of Ueno in het centrum van Tokio. Ontspan in een bus met airconditioning en klim de opwindende 48 bochten van de Irohazaka-helling op. Je eerste bestemming is de adembenemende Kegon Falls, op ongeveer 100 meter hoog,  die één van de drie beste watervallen in Japan is. Volg de stroom naar het schilderachtige Lake Chuzenji voor ongeveer een uur voor een heerlijke lunch in Hitachi-ya, één van de beste restaurants in de omgeving met een prachtig uitzicht op het meer. In de herfst kun je  prachtige foto's maken van de seizoenskleuren met het meer op de achtergrond.  Na de lunch ga je verder naar de heilige plaatsen van de stad, het UNESCO-erfgoed Nikko Toshogu-heiligdom en Futara-san-heiligdom. Toshogu-schrijn is de laatste rustplaats van generaal Tokugawa Ieyasu, de oprichter van de Tokugawa-shogunaat die meer dan 250 jaar voor keizer Meiji regeerde. Ieyasu is verankerd in Toshogu als de godheid Tosho Daigongen, de grote godheid van het Oost-stralende licht. Sta versteld van het meesterwerk van Japanse geesten met oude oosterse bouwontwerpen.  Futarasan-schrijn is gewijd aan de goden van de drie meest heilige bergen van Nikko, de berg Nantai, Nyoho en Taro. Futarasan is een alternatieve naam voor de berg Nantai, de meest prominente van de drie bergen. Bewonder de schoonheid van de gouden details van de grote hal in het heiligdom, terwijl je wordt omringd door verbazingwekkende herfstkleuren. Je keert rond  18:50 uur weer terug naar Shinjuku. Let op: er is slechts één terugbrenglocatie aan het einde van de trip, nabij Shinjuku Station (westelijke uitgang). Dit is ook het geval voor deelnemers die Ueno als vertreklocatie kiezen.

...
Privé dagtocht naar Nikko vanuit Tokio: UNESCO en natuur

5. Privé dagtocht naar Nikko vanuit Tokio: UNESCO en natuur

Vertrek naar het Nikko-gebied nadat je bent opgehaald bij je hotel in Tokio. Je eerste reisbestemming is de adembenemende Kegon-watervallen, op ongeveer 100 meter hoogte, en behoort tot de top drie van watervallen in Japan. Volg de beek naar het schilderachtige Chuzenji-meer. Tijdens de herfst kunt u genieten van het drama van de seizoensverandering in kleuren met het meer op de achtergrond, en prachtige foto's maken. Het gebied is de thuisbasis van vele heiligdommen en tempels, die u ook zult bezoeken tijdens uw rondreis door het gebied.   Na aankomst op de aangewezen bezienswaardigheden, heeft u de mogelijkheid om de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen. De flexibiliteit van een privétransfer betekent dat u op elk moment kunt terugkeren naar uw hotel in Tokio. Je hebt ook de mogelijkheid om een Engelssprekende gids te boeken om je te vergezellen op je reis naar Nikko, die de hele dag bij je zal zijn.

...
Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

6. Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Ophalen van de WiFi-router op de Kansai International Airport, gevestigd in Osaka. Bezoek de aankomsthal van de Kansai International Airport tussen 07:00 en 22:00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gaan gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

...
Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

7. Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de WiFi-router op bij de Shinjuku-balie, die op 2 minuten lopen van het Higashi Shinjuku-station ligt. Dezelfde dag pick-up beschikbaar. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, alleen op weekdagen. Wanneer u klaar bent, kunnen de apparaten worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-buurtwinkels.

...
Nikko: privéwandeling met lokale gids

8. Nikko: privéwandeling met lokale gids

Ontdek Nikko tijdens een volledig aanpasbare privétour. Kies wat je zou willen ervaren, hoe laat je met je tour wilt beginnen, en de lokale partner zal een tour regelen die bij je past. Begin uw dag door uw gids te ontmoeten en kies vervolgens de sites die u wilt bezoeken, afhankelijk van uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids op Tobu Nikko Station en neem de bus naar het heiligdom Nikko Tosho-gu. Ontdek de indrukwekkende gravures van het heiligdom die de technieken van ambachtslieden uit de Edo-periode laten zien. Bekijk gravures van dieren, zoals de drie apen waarvan wordt gezegd dat ze de mensheid vermanen, de slapende kat, evenals sierlijke gebouwen en een pagode met vijf verdiepingen. Spring op de volgende bus naar Lake Chuzenji via Iroha Zaka. Geniet tijdens de reis van het uitzicht op deze beroemde kronkelende weg. Geniet van een lunch aan het Chuzenji-meer met de schitterende kleuren van de bladeren die contrasteren met het ongerepte water van het meer. Maak een korte wandeling langs de oever van het meer om het prachtige landschap beter te ervaren. Ga verder naar Kegon Falls, een van de drie beroemdste watervallen in Japan. Zie het water dat uit het Chuzenji-meer stroomt terwijl het van een hoogte van 97 meter naar beneden valt. Om de volledige kracht van de waterval te ervaren, neem je de lift naar het uitkijkplatform aan de voet van de watervallen, waar je ze van dichtbij kunt bekijken.

...
Van Tokio: privé dagtocht naar Nikko

9. Van Tokio: privé dagtocht naar Nikko

Reis naar Nikkō en geniet van de kleine stad genesteld in de uitlopers van gigantische, met sneeuw bedekte bergen ten noorden van Tokio. Ontmoet je gastheer in Tokio en ga naar je bestemming met de Tobu Railway Limited Express. Je wordt gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Dompel jezelf onder in eeuwenlange Japanse cultuur en zie twee grote mausolea en een scala aan Edo-relikwieën die bijdragen aan Nikk rich's rijke geschiedenis. Bezoek de boeddhistische tempel van Rinnō-ji en het Toshogu-heiligdom, een 17e-eeuwse schat met een prachtige pagode van vijf verdiepingen, die deel uitmaakt van het UNESCO-werelderfgoed. U kunt een tocht maken naar de bergen, waar het Nikkō National Park ligt. Het is een van de meest spectaculaire beschermde gebieden van Japan, waar het Chūzenji-meer door de Kegon-watervallen stroomt, een natuurlijk wonder van 97 meter. Met je gastheer aan je zijde, trek je veters aan en pak je enkele van de betoverende wandelpaden aan, waarvan sommige leiden naar verborgen watervallen en geheime Shinto-heiligdommen. Als je eenmaal de bossen hebt verlaten, voordat je terugkeert naar Tokio, kalmeer je het gerommel in een plaatselijk eetcafé en knars je op wat yuba, of tofu-huid, een lokale delicatesse, en spoel je alles weg met wat lokaal gebrouwen sake.

...

Sitemap Prefectuur Tochigi

Wil je alle activiteiten in Prefectuur Tochigi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.