Belevingen in

Preveli

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Preveli

Sitemap Preveli

Wil je alle activiteiten in Preveli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Super goed gestructureerde tour, leuke gidsen, interessante kennis over het land en de mensen, die op een grappige en aansprekende manier wordt overgebracht. Goed gepland met de stops bij individuele bezienswaardigheden. En daarbovenop nog super lekker eten!

Een geweldig persoon die de leiding heeft. Veel informatie en een interessante reis. U kunt zowel de bergen als het water bewonderen. Een mooie hoek. Ook veel tijd voor mezelf. Genoeg om van de attracties te genieten. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

We had a private tour and that gave us All the time to look around ( or get away earlier.) we had a Wonderful car and saw the region in full. Lots of Nice info which was brought in a Nice way, so even Okay for our teenagers.

Prachtige excursie. Wel miste ik in de beschrijving dat je een paar passen door het water moet om in de boot te komen. Ik had een lange broek aan die ik niet kon opstropen dus dat was even lastig.

De dag was uitzonderlijk, zowel de setting als de bezoekpunten waren prachtig en exotisch versterkt door het goede humeur en de professionaliteit van de gids Barbara en de chauffeur Kostas