Datums kiezen

Prince Henry the Navigator, Lagos

Prince Henry the Navigator, Lagos: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lagos: Ponta da Piedade Rondvaart met lokale gids

1. Lagos: Ponta da Piedade Rondvaart met lokale gids

Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en adembenemende landschappen van de Algarve tijdens een rondleiding. Bezoek grotten en stranden langs de Portugese kust en leer meer over de regio van je gids. Ontmoet je gids in de jachthaven van Lagos en vaar langs de kustlijn van Lagos. Verken de grotten van Ponta da Piedade, de gouden stranden van Batata, Pinhão, D. Ana, Camilo, Barranco Martinho, Canavial en Porto de Mós. Bekijk de Sagres, waarvan ooit werd gedacht dat het het "Einde van de Wereld" was. Leer meer over de kleurrijke namen van grotten zoals de Titanic, de minnaarsgrot, de kathedraal en de olifant. Bekijk de adembenemende stranden van Barranco Martinho, Canavial en Porto de Mós. Passeer de vuurtoren, gebouwd in 1912 op het terrein van een oude kerk, en kom meer te weten over het ontdekkingstijdperk van Portugal en Hendrik de Zeevaarder. Na de tour wordt u teruggebracht naar het vertrekpunt.

Van Lagos: Private Lagos & Sagres Tour met Guadalupe-kerk

2. Van Lagos: Private Lagos & Sagres Tour met Guadalupe-kerk

Maak een reis door de Portugese geschiedenis tijdens een privéexcursie van Lagos naar de naburige steden. Bewonder panoramische uitzichten over de kust vanaf iconische uitkijkposten en kom oude monumenten tegen om meer te weten te komen over de fascinerende oorsprong van het land. Ontdek de steden Lagos en Sagres. Begint met een ontmoeting met je gids in het stadscentrum van Lagos, naast het standbeeld van Prins Hendrik de Zeevaarder. Bekijk de oude slavenmarkt en het Manuelijnse raam waar Dom Sebastião afscheid nam van de Portugezen vóór de mythische slag om Alcácer Quibir. Maak een stop bij Ponta da Piedade, een uitkijkpunt van indrukwekkende schoonheid, en ga dan verder naar Vila do Bispo. Bezoek de Ermida de Guadalupe, een van de oudste kerken in de Algarve, waar Prins Hendrik zijn gebeden uitsprak. Ga verder naar de stad Sagres en passeer de haven van Baleeira en het fort van Sagres. Beëindig je avontuur op Kaap Saint Vicent, het meest westelijke punt van Europa.

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Prince Henry the Navigator, Lagos: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Prince Henry the Navigator, Lagos

Wil je alle activiteiten in Prince Henry the Navigator, Lagos bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Prince Henry the Navigator, Lagos

De excursie was gecontracteerd met een gids in het Spaans, maar aangezien het grootste deel van de groep Engels was, gaf de gids aanvankelijk commentaar in het Engels en droeg hij iets bij in het Spaans. Anders was de tour prima, prachtige uitzichten. Het kan te voet worden gedaan, maar het uitzicht vanaf de kust verrijkt het. Omdat het augustus is, zijn er veel groepen in boten, kajaks...

Luis begroette ons op het ontmoetingspunt. Hij moet de eigenaar zijn, want hij was geweldig. Grappig en uiterst behulpzaam. Zorgde ervoor dat we ons zeer welkom voelden. Hij stelde ons voor aan Jorge, onze kapitein, en Inez. Ze waren erg vriendelijk. Jorge was een professional die de boot door de grotten en rond de rotsen navigeerde. Ontzettend bedankt.

Moin lieverds, jullie kunnen het. We hadden twee hele aardige tourchauffeurs. 1 uur is genoeg. De kajakcruisers zien meer en zagen er erg gespannen uit. LG

Leuk bezoek met zeer aardige kapitein en gids. Het bezoek van 75 minuten wordt wat kort.