Datums kiezen

Prince's Court, Ghent

Prince's Court, Ghent: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Gent: rondvaart van 50 minuten door het middeleeuwse centrum

1. Gent: rondvaart van 50 minuten door het middeleeuwse centrum

Vlak bij de prachtige burcht Gravensteen stap je aan boord van een boot die je langs de mooiste plekken van Gent voert. Je gaat op een tijdreis door de fascinerende geschiedenis van middeleeuws Gent en vaart onder begeleiding van een gids langs historische gebouwen en architectuur. Bewonder de beroemde drie torens van Gent, de verschillende middeleeuwse kerken en kloosters, het geboortehuis van keizer Karel V van Spanje, de statige gildehallen, een adembenemend kasteel en nog veel meer. Ondertussen luister je naar de verhalen achter deze indrukwekkende monumenten. De gids spreekt Engels, Nederlands en Frans. Er zijn ook Duitse, Spaanse, Italiaanse, Russische en Japanse vertalingen met illustraties beschikbaar aan boord.

Gent: The Dark Side of Gent Private Walking Tour

2. Gent: The Dark Side of Gent Private Walking Tour

Verken de minder bekende kant van Gent met je professionele privégids tijdens deze 1,5 uur durende wandeling. Leer over de geschiedenis van de stad, ontdek interessante weetjes en leer de duistere kant van Gent kennen via oude legendes en mysterieverhalen. Sluit de tour af in de middeleeuwse wijk, zeer dicht bij het stadscentrum, met een beter begrip van Gent. Geniet van een perfecte mix van geschiedenis en duistere verhalen, mythen, oude legendes, interessante feiten en verborgen juweeltjes - alles om je tijd in Gent mysterieus en spannend te maken. Omdat het een privétour is, kan deze worden aangepast op basis van uw voorkeuren en indicaties. Haltes inbegrepen bij de tour: + Sint-Michielsbrug, + Sint-Baafskathedraal, + Graslei, + Appelbrugparkje, + Gravensteen, + Prinsenhof, + Rabot, + Brug van keizerlijke geneugten, + Augustijnenklooster, + Patershol, en nog veel meer!

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Prince's Court, Ghent

Wil je alle activiteiten in Prince's Court, Ghent bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Prince's Court, Ghent

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.023 beoordelingen

Fantastische rondvaart met een heel goede kapitein/gids aan boord. Mooie gebouwen en interessante weetjes kregen we te horen, top!

Fijne boottocht door Gent, boeiende uitleg en leuke anekdotes! Grote parasols voorzien bij slecht weer, waardoor je droog zit.

Een super ervaring met een fantastische gids Hij gaf de info uitgebreid en humoristisch

Goed te vinden. Wel fijn bij droog weer. De gids gaf leuke uitleg overal van.

Interessante info op een leuke manier verteld door de gids.