Privénatuurreservaat Aquila

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Privénatuurreservaat Aquila

Wil je alle activiteiten in Privénatuurreservaat Aquila ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Privénatuurreservaat Aquila

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 209 beoordelingen

We wilden duidelijkheid geven over het ophalen en hebben contact opgenomen met het team voor hulp. Hun reactie was snel en behulpzaam. Geen probleem ondervonden met het ophalen als ze op tijd aankomen. We kregen de route bij het bereiken van de bestemming. Alles was duidelijk en op tijd. We waarderen de algehele ervaring en zullen anderen aanbevelen om Aquila Game Reserve te bezoeken!

De gids / bestuurder was punctueel. De verklaring werd niet gehoord omdat er geen microfoon in de auto zat. Het was erg koud of erg heet, de bestuurder kon de ideale temperatuur niet instellen. In Aquila was eten inbegrepen, geen drinken. Het is een uur safari, een uur eten en twee uur gaan en twee terug van en naar Kaapstad. We zagen veel dieren.

Dieren, dieren

Een absoluut fantastische dag, ook al was het een lange. Zaag leeuwen, neushoorns, nijlpaarden, giraffen, zebra's, wilderbeast, struisvogel, springbok en andere herten. Ranger zeer deskundig en vriendelijk. Tracks erg hobbelig dus zou het niet aanbevelen aan iedereen met een slechte rug. Het lunchbuffet was genoeg en echt goed, veel keuze

We konden leeuwen, zebra's, buffels, olifanten, neushoorns, antilopen en zelfs nijlpaarden zien. Stop mensen die op een dag vanuit Kaapstad een Safari-tour willen doen, en niet de mogelijkheid hebben om naar Kruger te gaan, het is perfect. Ik raad het aan

Was bezorgd toen ik enkele van de beoordelingen las, vooral wat betreft het eten! Zeker niet voor fijnproevers, maar goede kwaliteit en voldoende afwisseling voor iedereen!