Kies data

Privénatuurreservaat Aquila

Privénatuurreservaat Aquila: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

1. Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

Je komt aan in Aquila privéwildreservaat vóór 15.00 uur. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje, gevolgd door een selectie van thee, koffie en snacks. Om 15:15 uur start je safari van 2-3 uur. Na een hete dag in de Afrikaanse wildernis komen de dieren net in beweging. Ze komen de schaduw uit om zich richting de waterplaatsen te bewegen. De safari wordt geleid door een ervaren gids die spannende verhalen en feiten over je omgeving zal vertellen, die gemakkelijk je eigen wilde kant naar voren laten komen. Tijdens het bezoek aan het reservaat kun je genieten van een aantal aanvullende activiteiten. Je kunt aan het zwembad ontspannen, rondneuzen in de curiosawinkel, het Aquilalabyrint bezoeken of een potje schaken. Volg deze rondleiding om wilde dieren te zien en te genieten van een magische zonsondergang. 

Kaapstad: dagtoegang voor Aquila Game Reserve & safari

2. Kaapstad: dagtoegang voor Aquila Game Reserve & safari

Rijd in ongeveer 2,5 uur naar het Aquila Private Nature Reserve. Bij aankomst geniet je van een gratis ontbijt, voordat je aan boord gaat van je 2- tot 3-uur durende safari onder leiding van een ervaren gids. Tijdens de safari heb je de buitengewone kans om alle Big 5 (leeuwen, luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels) te zien en alles te weten te komen over de dieren in het wild die je zult zien. De biodiversiteit van de leefomgeving van het reservaat garandeert dat er genoeg voor de natuurliefhebber te zien is: giraffen, blesbokken, blauwe en witstaartgnoes, zebra's, springbokken, gemsbokken, klipspringers, duikers, grijsbokken, steenbokken, struisvogels, bavianen, caracals, vossen, jakhalzen, luipaarden en 172 soorten vogels, waaronder de Indische zwarte arend. Geniet, na je safari, van een heerlijk lunchbuffet en neem de tijd om de rest van de faciliteiten, waaronder een openluchtzwembad, te verkennen.  Je kunt daarnaast voor een spabehandeling, een paardrijtocht of een quadsafari kiezen, waar je in het reservaat voor kunt betalen.

Aquila Game Reserve: quadsafari

3. Aquila Game Reserve: quadsafari

De quadsafari-dagtocht is een grote favoriet. De dagtripsafari vereist dat je om 9.00 uur 's ochtends in Aquila aankomt. Het programma omvat een welkomstdrankje, een heerlijk ontbijtbuffet, een 4-sterrenlunch en een quadsafari van 1 tot 2 uur onder leiding van een ervaren gids die spannende inside-verhalen en feiten over uw omgeving zal delen, waardoor uw innerlijke wilde kant gemakkelijk wordt gewekt . U heeft voldoende vrije tijd om een spabehandeling, een safari te paard of een safari in een open safarivoertuig toe te voegen. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden deze van tevoren te reserveren. Gratis extra activiteiten zijn onder meer het gebruik van het zwembad, een bezoek aan het labyrint van Aquila en toegang tot de curiosawinkel en de loungebar.

Aquila privéwildreservaat: vroege ochtendsafari

4. Aquila privéwildreservaat: vroege ochtendsafari

Kijk uit naar verbazingwekkende dieren in de natuur op het meest actieve tijdstip van de dag op een safari in de vroege ochtend door het prachtige privéreservaat Aquila. Start uiterlijk om 07:00 uur om te zorgen dat je de dieren ziet zodra ze wakker worden aan het begin van de dag. Je profiteert van de diensten van een ervaren ranger die spannende verhalen en feiten over je omgeving zal delen om je innerlijke wilde kant te laten ontwaken! Ontvang thee of koffie en beschuiten bij aankomst voor je safari van 2 tot 3 uur. Geniet van een voorverpakt continentaal ontbijt in de ochtend in de wildernis. Verleng je verblijf in het reservaat met voorafgaande kennisgeving, als je wilt genieten van één van de andere aangeboden faciliteiten. Profiteer van verschillende spabehandelingen, waaronder manicures, pedicures en massages of geniet op je gemak van de verwarmde zwembaden, het stoombad en de sauna. Maak van de gelegenheid gebruik van een paardrijtocht of verken de omgeving met een quad.

Aquila Game Reserve Full Day Combo Safari

5. Aquila Game Reserve Full Day Combo Safari

De Aquila combo-safari combineert een gamedrive van 2 tot 3 uur in een open safarivoertuig en een rit van 1,5 uur te paard of met een quad, een smakelijk ontbijtbuffet en lunch. Paardensafari's zijn samen met specialisten op het gebied van paardsafari's, die u de wilde feiten van deze regio zullen demonstreren en laten zien. Een langzame wandeling over de vlakte of galopperen op volle toeren zijn opties die afhankelijk zijn van de vaardigheden van de andere renners in de groep. Ervaring is niet nodig. De quad-safari-dagtour houdt in dat je het binnen het 10.000 hectare grote natuurreservaat van Aquila Game Reserve moet opknappen. De Aquila quadsafari-dagtour is een vaste favoriet. Voor zowel de quad- als paardrijsafari's moeten gasten 16 jaar en ouder zijn en niet meer dan 95 kilogram wegen.

Aquila privéwildreservaat: safari te paard

6. Aquila privéwildreservaat: safari te paard

Ervaar de natuurlijke wonderen van Zuid-Afrika op een safari te paard van 3 uur. Zie grote, wilde dieren van dichterbij dan ooit vanaf het zadel op je paard. Ervaring met paardrijden is niet nodig om mee te gaan op deze safari in Aquila. Je kunt zelf naar de Aquila Private Game Reserve rijden of een van de shuttles bij hotels in Kaapstad nemen in de vroege ochtend. Geniet van een welkomstdrankje, een heerlijk ontbijtbuffet en een safari te paard van 1,5 uur onder leiding van een ervaren gids. Leer over het reservaat tijdens de rit. Een lunchbuffet is ook inbegrepen, en je hebt de tijd om een optionele spabehandeling of rit met een quad (op eigen kosten) toe te voegen.

Sitemap Privénatuurreservaat Aquila

Wil je alle activiteiten in Privénatuurreservaat Aquila ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Privénatuurreservaat Aquila

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 339 beoordelingen

De ontvangstruimte met snacks en drankjes was oke. Het zou beter zijn geweest als de vrouw die in de kamer zat vriendelijker of in het minst behulpzaam was. We besloten ook om in de rij te gaan die we buiten zagen vormen en anderen volgden ons. We zaten te wachten op iemand om ons te laten weten waar we naartoe gingen. Hoe dan ook, ze rest van de ervaring was geweldig. Onze gids was deskundig en onderhoudend. We kregen alles te zien behalve de luipaard (die was toch al een afstandsschot). We hebben echt genoten van de leeuwen en hoe dicht ze bij ons waren. De pauze was leuk, maar het toilet was verschrikkelijk.

Geweldig voor een dagtocht vanuit Kaapstad - een rit van 2 uur naar een zeer goed gerunde, kleine (in vergelijking met andere parken) Game Park. Dit is perfect voor iedereen die nieuw is bij Safari, voor iedereen die weinig tijd heeft, voor gezinnen, koppels en vrienden. Het was onze eerste keer in Zuid-Afrika, dus we genoten hier grondig van, kregen een aantal geweldige foto's en voelden ons alsof de 2 uur durende reis rond het park de prijs en de tijd zeker waard was.

We houden van de faciliteiten evenals het ontbijt en de safari. We zagen de Big 5 behalve Leopard, we begrijpen waarom, maar we zagen ook andere mooie dieren in het reservaat, zoals nijlpaarden, zebra's en giraffen. Het was een zeer goed uitgevoerde ochtend. Onze gids was uitzonderlijk. We raden het ten zeerste aan.

Heerlijke ervaring

De gids was zeer deskundig en grappig, we hadden een geweldige tijd

Zeer geweldige safari, geweldige gids, alles werkte perfect.