Privénatuurreservaat Aquila

Privénatuurreservaat Aquila: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Kaapstad: retourtrip naar Aquila met safari

1. Vanuit Kaapstad: retourtrip naar Aquila met safari

Je vertrekt in de ochtend en gaat de N1-snelweg op. Je rijdt door de spectaculaire Hexvallei en arriveert dan bij het Aquila Private Game Reserve. Het reservaat kent een grote biodiversiteit, dus er is genoeg te zien voor de fanatieke wild- en vogelspotter. Op het reservaat vind je giraffen, blesbokken, blauwe en witstaartgnoes, zebra's, springbokken, gemsbokken, klipspringers, duikers, grijsbokken, steenbokken, struisvogels, bavianen, caracals, vossen, jakhalzen, luipaarden en 172 soorten vogels, waaronder de Indische zwarte arend. Geniet van een game drive met een goed geïnformeerde ranger en een heerlijke lunch in de lodge.

Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

2. Aquila privéwildreservaat: zonsondergangsafari

Je komt aan in Aquila privéwildreservaat vóór 15.00 uur. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje, gevolgd door een selectie van thee, koffie en snacks. Om 15:15 uur start je safari van 2-3 uur. Na een hete dag in de Afrikaanse wildernis komen de dieren net in beweging. Ze komen de schaduw uit om zich richting de waterplaatsen te bewegen. De safari wordt geleid door een ervaren gids die spannende verhalen en feiten over je omgeving zal vertellen, die gemakkelijk je eigen wilde kant naar voren laten komen. Tijdens het bezoek aan het reservaat kun je genieten van een aantal aanvullende activiteiten. Je kunt aan het zwembad ontspannen, rondneuzen in de curiosawinkel, het Aquilalabyrint bezoeken of een potje schaken. Volg deze rondleiding om wilde dieren te zien en te genieten van een magische zonsondergang. 

  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Privénatuurreservaat Aquila

Wil je alle activiteiten in Privénatuurreservaat Aquila ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Privénatuurreservaat Aquila

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 354 beoordelingen

Was een geweldige reis! We werden op tijd opgehaald en er was veel keuze aan eten (voor elk wat wils). De safaritour was een leuke ervaring, de chauffeur legde veel uit en was goed georganiseerd. In de hokken was voldoende ruimte voor de dieren. Helaas geen luipaard gezien, maar verder wel alle Big Five. Zeker een aanrader, bedankt voor de rondleiding!

Het was geweldig. We werden opgehaald bij het hotel en later teruggebracht. Er was een heerlijke lunch en daarna de rondleiding. Helaas hebben we geen luipaarden gezien omdat ze zich graag verstoppen in de bergen. Je hebt geluk nodig om ze te zien.

De rondleiding is erg goed. Het eten is uitstekend. De man die ons ophaalde was erg leuk en behulpzaam. Safari is spectaculair, we stopten dicht bij bijna alle dieren en zagen er veel. Het is echt de moeite waard.

Het was een van mijn grootste hoogtepunten van mijn reis naar Zuid-Afrika. De gids was geweldig, grappig en zeer informatief over de activiteiten.

Werkte zoals gepland en beloofd, je kunt niet meer verwachten, maar ze hebben het gedaan.