Belevingen in

Procida

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Procida

Wil je alle activiteiten in Procida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Procida

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 48 beoordelingen

alles paste

Eiland is erg mooi en de lunch was goed - in ieder geval de moeite waard - er waren meer locals dan toeristen onderweg - beter te boeken in de week dan in het weekend. Het was een beetje vervelend dat de online afdrukken niet voldoende waren als bonnetjes, maar we moesten vouchers ophalen bij het GetYourGuide-kantoor ter plaatse (we hadden ze bij het hotel kunnen laten bezorgen), die vervolgens toestemming gaf om de kaartjes voor de boottransfer op te halen - dat zou mogelijk zijn zeker gemakkelijker deze dagen.

Schitterend eiland! Zeer schilderachtig - we hebben echt genoten - je moet Napels echt in en uit gaan, vol met auto's. We hadden alles gepland tot het tijd om te zwemmen. Het gekozen restaurant "Approdo" is erg goed. De ontvangst en de vriendelijke ober, aan de andere kant vragen we ons af over de "zelfgemaakte" tiramisu? maar goed, het is een detail. Ik raad aan !

Het eiland is prachtig een bezoek waard. In de middag zagen we de komst van de vissers met de vangst. In de haven zijn veel restaurants waar je heel goed eet. We aten in het FAMMIVENTO-restaurant en we waren heel blij. Simón, een stagiair bij het bureau in Napels, hielp ons te allen tijde x watsap en persoonlijk en loste al onze twijfels op. Bedankt Simon voor je professionaliteit.

Allemaal heel goed geregeld. Snelle en gemakkelijke communicatie!

Fantastische dag ... serieus en efficiënt bureau !!! Overdoen