Belevingen in
Proefzolder, cheese tasting by Henri Willig

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Proefzolder, cheese tasting by Henri Willig: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: proeverij van kaas Henri Willig met wijn

1. Amsterdam: proeverij van kaas Henri Willig met wijn

Ontdek de heerlijke kazen van Henri Willig tijdens een kaasproeverij-workshop in het hart van Amsterdam en leer over het traditionele kaasbereidingsproces in een authentieke kaasfabriek. Een meertalige gids zal je in een korte film demonstreren hoe kazen worden gemaakt, terwijl je geniet van de beste kazen, met kaasdips en mosterd. Maak je reis in kaas compleet met een glas wijn of een speciaalbier, gebrouwen voor Henri Willig. Henri Willig is geboren en getogen in Katwoude, een klein dorpje gelegen aan de voet van een dijk tussen weelderige groene weiden; een ansichtkaart-voorbeeld hoe Nederland eruit zou moeten uitzien! Henri en zijn vrouw Riet namen de boerderij over in 1974 en sindsdien produceren ze een hoge kwaliteit aan ambachtelijk bereide kazen.

...

Sitemap Proefzolder, cheese tasting by Henri Willig

Wil je alle activiteiten in Proefzolder, cheese tasting by Henri Willig ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Proefzolder, cheese tasting by Henri Willig

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 378 beoordelingen

We kregen vijf soorten kazen, drie soorten dipsauzen en 2 glazen alcohol (een voor de jongere kazen en een voor de oude kazen. Voor elk mochten we kiezen tussen een biertje en een wijn). Ook iets nieuws geleerd over kazen + de eerste keer kazen proberen met dipsauzen en het was verrassend leuk.

Dit was zo leuk en geweldig. Onze kaas "gids" Linda was absoluut fenomenaal. We waren aardig, leuk, deskundig. De hoeveelheid kaas die je kreeg (plus twee glazen wijn of twee biertjes) was het geld meer dan waard. We hebben het fantastisch gehad om deze ervaring te doen!

onze gids Sarah heeft geweldig werk geleverd! de proeverij was zeer informatief over de verschillende soorten en de geschiedenis van kazen. er was meer dan genoeg kaas en het bier gemaakt voor het kaasbedrijf was ook erg goed :) zou deze activiteit zeker aanbevelen?

Really nice way to pass a bit of time and learn about the cheese making process. There was plenty of cheese to taste along with 2 drinks of choice. I would definitely recommend this activity.

Vriendelijk onthaal. Goede uitleg in verband met het ontstaan. Goeie proeverij met lekkere wijn. Een aanrader!!!