Promenade van Tel Aviv

Promenade van Tel Aviv: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

1. Tel Aviv: 3-uur durende gemakkelijke fietstocht

Tel Aviv heeft meer dan 100 kilometer aan fietspaden en op deze 3 uur durende activiteit op een comfortabele fiets verken je een aantal van de beste wegen in de stad. Fiets langs musea en erfgoedplaatsen, over brede promenades en langs prachtige stranden. Beleef een gemakkelijke fietstocht met veel pauzes om naar uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te luisteren. Je verkent het Tachana Complex verkennen en het oude Treinstation van Tel Aviv voordat je de boheemse buurt Neve Tzedek binnenfietst. Bewonder het Suzanne Dellal Centrum voor Dans en Theater. Fiets over Rothschild Boulevard naar Rabin's Plein en bewonder het Ben Gurion Museum voordat je terugkeert naar de haven.

Tel Aviv: rondleiding met twee werelderfgoedlocaties

2. Tel Aviv: rondleiding met twee werelderfgoedlocaties

Je bezoek begint bij Old Jaffa, een UNESCO-werelderfgoed. Daar zult u genieten van een bezoek aan de sites die een geschiedenis van meer dan 3.500 jaar omvatten. U zult genieten van een wandeling langs de kronkelende steegjes van de oude binnenstad van Jaffa en ronddwalen langs de overblijfselen van kruisvaardersarchitectuur waar tegenwoordig de beste moderne galerijen en theaters zijn gevestigd. Daarna zult u genieten van het zien van oude moskeeën en middeleeuwse kerken, waaronder de wereldberoemde St. Peter Church. Bezoek daarna de Carmel Food Market, de eerste markt die in 1920 in Tel Aviv werd gebouwd. De straten en steegjes zijn vol met bruisend leven, lawaai, smaken en geuren van honderden verschillende kraampjes, evenals kleine cafés en restaurants (week -alleen dagen). Je gaat dan verder naar de wijk Nahalat Benjamin die dateert uit 1909, hetzelfde jaar dat Tel Aviv werd opgericht. Deze voetgangersbuurt staat vol met leuke textielwinkels en etnische restaurants, en de architectuur neemt je mee terug naar een Europa van het begin van de 20e eeuw.. Breng een kort bezoek aan de historische wijk American Colony, waar het verhaal van de moderne nederzetting van Palestina was begonnen. De tour gaat verder naar het bruisende hart van het moderne Tel Aviv langs de Rothschild Boulevard. Vanwege zijn unieke architectonische schoonheid en historisch belang, werd dit deel van Tel Aviv, gewoonlijk de "Witte Stad" van Tel Aviv genoemd, aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Bezoek de historische Duitse kolonie Sarana en geniet van Sarona Food Street Market (alleen op zaterdag) Je rijdt dan door de diversiteit en schoonheid van het moderne Tel Aviv op je weg terug naar je hotel, waar je tour eindigt.

  • Rondleidingen
  • Privétours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Promenade van Tel Aviv

Wil je alle activiteiten in Promenade van Tel Aviv ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Promenade van Tel Aviv

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 28 beoordelingen

Aanbieding is de beste!!! We hebben een geweldige tijd gehad. Zonder het te beseffen hebben we de hele stad op de fiets afgereisd. We hebben genoten van de zon en het kijken naar de zee. We hebben heerlijk ontbeten op de keukenmarkt. We slenteren door de met bomen omzoomde straten van Tel Aviv. De stad is ideaal om te fietsen. Heel erg bedankt voor alles !!! We hielden van de rondleiding door het park. De beste rondleiding !! Aarzel niet Tel Aviv, de perfecte stad om op de fiets te ontdekken.

Super activiteit! Ofer et son compagnon, deux gidsen très sympathiques nous font parcourir les endroits culturels à connaître à Tel Aviv tout en nous racontant des récits historiques et politiques captivants. Er is een conduisent au Farmer's Market op het circuit dat u kunt vinden op de markt voor kleine hapjes. Compte tenu de la fermeture d'Israël aux touristes, nous n'étions que deux et ils on tout de même accepté de nous faire ce tour privé. Je raadt fortment aan.

Geweldige fietstocht door tel aviv met gids. Plaats van vertrek is wat lastig om zelf te vinden. Een taxi brengt je er naar toe. (Wij kwamen vanuit Jaffa). Park yarkon is mooi! Rosam onze gids vertelde boeiend. Verschillende plekken in de stad gezien! Geweldige ervaring. Geen zware tocht. Prima fietsen. Volgens ons de beste methode om tel aviv goed te zien als je maar weinig tijd hebt.

Een fantastische rit door Tel Aviv. Mooie route met interessante locaties. Goede uitleg bij de punten. Een must aan het begin van een bezoek aan Tel Aviv.