Prometheusgrot
Huren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Prometheusgrot Huren: Onze meest aanbevolen

Tbilisi: Prometheus-grot en Martvili-kloven

1. Tbilisi: Prometheus-grot en Martvili-kloven

De eerste stop van de dag is in Surami, waar je de kans krijgt om een beroemde versgebakken Nazuqi (zoet brood gebakken in een oven) te proeven, wat een ochtend-must-have is voor lokale Georgiërs. Ga verder op de tour naar het Martvili-district, een van de mooiste plekken in Georgië, waar verschillende unieke natuurlijke omgevingen worden gecombineerd. U zult versteld staan van schitterende landschappen, sensationele watervallen en een boottocht in de diepgroene kleur van de rivier. Je kunt aan boord gaan van een boot met een bootsman en hij neemt je mee op een onvergetelijke reis tussen de hoge rotsen in de canyon. Je krijgt ook de kans om te lunchen (op verzoek) en traditionele Georgische gerechten uit te proberen. Zet je camera klaar voor Kumistavi (Prometheus-grot), de grootste grot in Georgië. Er zijn spectaculaire uitzichten op stalactieten, stalagmieten, versteende watervallen, ondergrondse rivieren en meren in deze enorme en indrukwekkende grot. In de grot zijn er kleurrijke lichten, variërend van oranje, rood, roze en blauw. Je hebt twee opties om te genieten van je indrukwekkende grottour. U kunt kiezen voor een wandeltocht langs de 1.600 meter lange route, of liever voor een boottocht langs de ondergrondse rivier. Wanneer de tour eindigt, heb je de keuze om je te laten vallen in Kutaisi, de op twee na grootste stad van Georgië, of Tbilisi.

...
Tbilisi: transfer naar Canyons en Prometheus-grot

2. Tbilisi: transfer naar Canyons en Prometheus-grot

Begin uw reis vroeg in de ochtend om 8:00 uur, terwijl uw chauffeur u ophaalt bij uw hotel in Tbilisi om u naar Kutaisi te brengen. De weg naar Kutaisi (de op één na grootste stad van Georgië) voert u over de Rikoti-pas en door de langste tunnel in Georgië (1.722 meter). Op weg naar Kutaisi, stop in Surami en proef de beroemde versgebakken Nazuqi (zoet brood gebakken in een oven). Kom dan aan in Kutaisi City, waar je de mogelijkheid hebt om te lunchen (op verzoek), voordat je je weg vervolgt naar Okatse Canyon. Okatse Canyon is een van de meest populaire canyons in Georgië en is verdeeld in twee bovenste en onderste delen. Liefhebbers van extreme sporten kunnen vanaf het bovenste gedeelte met een boot langs de kloof varen, die leidt naar een waterval die van een hoogte van ongeveer 12 meter valt. De wanden van de kloof zijn bedekt met mos en je kunt ook lianen zien die over de hele lengte van de hele kloof groeien. Als je de kloof volgt, is je volgende stop naar de stad Tskhaltubo, waar je een van de meest interessante grotten in Georgië zult ontdekken, de Prometheus-grot. Loop daar door een 1,5 kilometer lange tunnel terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op stalactieten, stalagmieten, versteende watervallen, ondergrondse rivieren en meren langs de grot. Na je excursie heb je de mogelijkheid om te stoppen voor het diner, voordat je wordt teruggebracht naar je hotel in Kutaisi of Tbilisi.

...
Van Kutaisi naar Tbilisi: Prometheus-grot en Martvili-kloof

3. Van Kutaisi naar Tbilisi: Prometheus-grot en Martvili-kloof

Bezoek de Martvili-kloof en de Prometheus-grot, twee van de meest adembenemende natuurlijke kenmerken in Georgië. Leer meer over deze diverse regio vanuit je lokale gids. Begin je tour bij Martvili Canyon, gelegen in de regio Samegrelo-Zemo Svaneti in Georgië. Ervaar een van de meest schilderachtige plekken in Georgië terwijl je langs de smaragdkleurige rivier vaart. Geniet van de tijd om de omgeving te verkennen en de unieke keuken te proeven. Voel je vrij om je gids om aanbevelingen te vragen over waar te gaan. Ga verder naar Kumistavi of de Prometheus-grot vernoemd naar een beroemde mythe van Amirani. Wees getuige van het spectaculaire uitzicht op stalactieten, stalagmieten, versteende watervallen, ondergrondse rivieren en grotmeren. Kies voor een wandeltocht langs de route van 1600 m of spring op een boot voor een tochtje over de ondergrondse rivier. Daarna wordt u teruggebracht naar het Best Western Kutaisi hotel of het ontmoetingspunt van de reiziger in Tbilisi (50 meter van het metrostation Avlabari).

...

Sitemap Prometheusgrot

Wil je alle activiteiten in Prometheusgrot ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.