Datums kiezen

Prospect Point, Niagara Falls

Prospect Point, Niagara Falls

Prospect Point, Niagara Falls: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, NY: Maid of the Mist Boot & Falls Sightseeing

1. Niagara Falls, NY: Maid of the Mist Boot & Falls Sightseeing

Geniet van de Maid of the Mist-boottocht en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je avontuur vol watervalletjes. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die opstijgt door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die verschijnen op zonnige dagen. Breng koers uit van de Observation Tower naar de voet van de American Falls en naar het stroomgebied van de Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de enorme rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht van de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

2. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Niagara Falls, VS: Rondleiding met Maid of the Mist Cruise

3. Niagara Falls, VS: Rondleiding met Maid of the Mist Cruise

Geniet van een Maid of the Mist boottocht en een adembenemend uitzicht! Waag je in het hart van de Horseshoe Falls en voel de mist op je gezicht als je ziet hoe 675.000 liter water langs de watervallen naar beneden stroomt in de rivier beneden. Geniet van het uitzicht vanaf de Crows Nest walkway en vanaf het Observation Deck. Je krijgt een prachtig uitzicht op de Niagara watervallen en leert over de geschiedenis en de attracties in de omgeving. Onze gids beantwoordt al je vragen en geeft je informatie over hoe je het beste kunt maken van je tijd hier in Niagara Falls.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

4. Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls tijdens deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds (november-april) en een ritje op de Maid of the Mist-boot (mei-okt ). Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van adembenemende uitzichten. Stap, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot (tot begin november) of reis door de adembenemende Cave of the Winds (tot eind april). Zie en voel het machtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower en Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitzichtpunten op de watervallen. Leer meer over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die probeerden deze te veroveren. Beëindig het bezoek door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van Niagara Falls.

Niagara watervallen: Tickets voor boot, grot en trolley met gids

5. Niagara watervallen: Tickets voor boot, grot en trolley met gids

Je zult de meest geweldige uitzichten ervaren die Niagara te bieden heeft met gidsen die boeiende verhalenvertellers zijn en gepassioneerd zijn om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt. Maid of the Mist, naar Cave of the Winds, op een 4-uur durende wandeling en aan boord van een trolleyrit. Kom dichter bij de watervallen dan je voor mogelijk zou houden bij de Cave of the Winds. Ben jij dapper genoeg om het Hurricane Deck bij de Grot van de wind aan te kunnen? Rond deze sightseeingcombinatietour af met een 4 uur durende wandeltocht door het Niagara Falls State Park en een hop on, hop van de trolleytour.

Niagara watervallen: Wintertour met toegang tot de Grot der Winden

6. Niagara watervallen: Wintertour met toegang tot de Grot der Winden

Ontdek Niagara Falls in de winter en leer meer over het gebied. Verken de meest magische plekken, zoals de Cave of the Winds, Three Sisters' Island en verschillende uitkijkpunten, en geniet van het dramatische uitzicht zonder de drukke mensenmassa's. Niagara Falls wordt de ijssculpturenwintertuin van de natuur met unieke uitzichten zonder de zomerdrukte. Tussen de uitzichten door warm je op terwijl je gids je naar het volgende schilderachtige uitzicht brengt! Geniet van de Gorge Walk bij Cave of the Winds met panoramisch uitzicht, Three Sisters Islands met uitzicht op de Horseshoe Falls en Upper Canadian Rapids, Terrapin Point, Stedman's Bluff en het standbeeld van Tesla terwijl je gids je helpt met foto's en verhalen vertelt over de geschiedenis van de Niagara Falls, van waaghalzen tot waterkracht. Stop bij het World Changed Here paviljoen voor een educatieve ervaring en bekijk een korte film over de geschiedenis van de watervallen en de wereldwijde impact ervan. Je gids neemt je mee op een rit over de schilderachtige parkway en bespreekt onderweg de bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Niagara Aquarium, het Underground Railroad Heritage Center, het Devil's Hole Park en de Niagara Escarpment waar de Niagara watervallen 10.000 jaar geleden ontstonden. Als er veel sneeuw ligt, neemt je gids je mee naar de Power Vista, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de Devil's Hole Rapids en praktische tentoonstellingen kunt bekijken die leuk zijn voor alle leeftijden. Als het warm weer is en de paden vrij zijn, geeft je gids je de mogelijkheid om de Niagara Whirlpool te bezoeken en te bekijken - de grootste draaikolk op ons halfrond! Daarna zet je gids je weer af bij het ophaalpunt.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

7. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de schilderachtige schoonheid van de Niagara Falls tijdens een tour langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met een prachtig uitzicht op de majestueuze watervallen. Je deskundige gids vertelt je over de rijke geschiedenis van het gebied terwijl je topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, zoals een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de Observation Tower. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint je reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met klimaatbeheersing. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 250 voet afdaalt naar de basis van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist boot. Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende geruis van het water over de kliffen. Beleef de American Falls vervolgens van dichtbij in de Cave of the Winds. Daal 175 voet af in de Niagara Gorge en rust jezelf uit met een poncho en speciaal schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde "Hurricane Deck" leiden. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit je avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, waar je vanaf de hoogten van het Niagara Gorge Trail een panoramisch uitzicht hebt op de Niagara Rapids en Whirlpool. Na de tour word je later bij je hotel afgezet. Al bijna 30 jaar creëren we gedenkwaardige en veilige ervaringen voor onze gasten. Ga met ons mee als we de mooiste attracties van Niagara Falls laten zien.

Vanuit NYC: Niagara Falls-tour van een hele dag per busje

8. Vanuit NYC: Niagara Falls-tour van een hele dag per busje

Ervaar een van de meest iconische bezienswaardigheden van het land met deze dagtocht van New York City naar Niagara Falls. Reis in een comfortabel busje en maak foto's vanaf de Niagara Falls Observation Tower. Heb vrije tijd om het Niagara Falls State Park te verkennen. Laat u in een busje met airconditioning wegbrengen van uw hotel in Manhattan en ontspan op de schilderachtige rit naar Niagara Falls. Bekijk de adembenemende watervallen vanuit veel verschillende uitkijkpunten en zorg ervoor dat je een aantal ongelooflijke foto's maakt om te delen. Breng wat vrije tijd door met het ontdekken van de prachtige natuurlijke wonderen van het Niagara Falls State Park. Kom dicht genoeg bij de watervallen om hun mist te voelen voordat je terugkeert naar je accommodatie in New York City.

Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

9. Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

Ervaar alle wonderen van de machtige Niagarawatervallen met deze unieke tour. Hoor het donderende gebrul van de watervallen tijdens een schilderachtige boottocht, bezoek het opvallende Goat Island, loop door de kloof bij Cave of the Winds en voel de sensatie van vliegen tijdens een panoramische helikoptervlucht. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel. Bekijk het uitzicht vanaf de Prospect Point Observation Tower, voordat je aan boord gaat van je boot voor de Maid of the Mist-tour. Bewonder de locatie vanuit een uniek perspectief terwijl je navigeert en de kracht van de donderende watervallen hoort. Stop voor een bezoek aan Goat Island, verbonden met Terrapin Point en Luna Island. Bekijk het Nikola Tesla-monument met uitzicht op de watervallen en kom dicht bij de Bridal Veil-watervallen. Ga naar Cave of the Winds en daal 50 meter af in de Niagara Gorge. Reis door een reeks wandelpaden die leiden naar het "hurricane deck", op slechts een paar meter afstand van de Bridal Veil Falls. Je nabijheid van de watervallen geeft je het gevoel alsof je omringd bent door tropische stormachtige omstandigheden, zelfs als het rustig is. Bereik vervolgens het moment waarop je de hele dag hebt gewacht. Je gids helpt je bij het aan boord gaan van een Rainbow Air-helikopter voor een onvergetelijke rit boven Niagara Falls, de kloof en de omgeving. Sluit de dag goed af met fascinerende uitzichten voordat u terugkeert naar uw hotel.

Niagara watervallen: Winter Wonderland Multinationale Excursie

10. Niagara watervallen: Winter Wonderland Multinationale Excursie

Bekijk de verbazingwekkende Niagra Falls vanuit zowel de VS als Canada tijdens dit uitstapje van een hele dag. Geniet van een boottocht die een spectaculair uitzicht biedt op dit natuurwonder en stop bij iconische bezienswaardigheden zoals het Skylon Observation Deck. Onze reis begint aan de Amerikaanse kant, waar je de ontzagwekkende Niagara Falls vanaf verschillende uitkijkpunten kunt zien. Bezoek de Cave of the Winds om de mist en de kracht van de watervallen van dichtbij te voelen en ga dan naar de New York State Power Vista om je te verdiepen in de fascinerende geschiedenis van de exploitatie van dit natuurwonder. Steek over naar Canada waar je nog meer panoramische uitzichten te wachten staan. Het avontuur gaat verder in het Niagara Power Station, waar je inzicht krijgt in het wonder der techniek achter de energieopwekking van de watervallen. Van straatniveau naar hoog, je volgende halte is de Skylon Tower Observation Deck, waar je in vogelperspectief de Niagara Falls kunt zien. Sluit je avontuur af met een rit door het Festival of Lights (loopt van november tot januari) en de nachtelijke Illumination of the Falls. Al bijna 30 jaar creëren we gedenkwaardige en veilige ervaringen voor onze gasten. Ga met ons mee om de mooiste attracties van Niagara Falls te laten zien.

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Prospect Point, Niagara Falls: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Prospect Point, Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Prospect Point, Niagara Falls bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.