Ontdek het beste van
Provincie Málaga

Onze aanbevelingen voor Provincie Málaga

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Vaar de zee op voor een ontspannende boottocht op een catamaran en geniet van het uitzicht op de dynamische kustlijn van Málaga, terwijl je de zon langzaam achter de bergen ziet verdwijnen. Luister naar relaxte muziek met een glas traditionele Spaanse cava in de hand. Je kunt kiezen voor een rondleiding met of zonder lichtshow. Stap in Málaga aan boord van een ruime catamaran en het zeilavontuur kan beginnen. Bewonder de Alboran Zee bij zonsondergang terwijl je over de golven glijdt. Geniet van het uitzicht op de skyline van Málaga als de lichten aangaan. Geef je ervaring een kleine upgrade met een glas cava, en deel dit moment met iemand van wie je houdt. Voeg een vleugje magie toe aan je avond met een romantische lichtshow en muziek terwijl je over de rustige wateren van de Middellandse Zee vaart. Keer aan het eind van de boottocht weer terug naar het vertrekpunt. Boottochten met livemuziek zijn beschikbaar tot half september, en op woensdag, vrijdag en zondag voor een speciaal tarief.

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Ga mee met een rondleiding over de Caminito del Rey, een wandelpad in één richting en een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen van Málaga. Ontmoet je gids bij de noordelijke ingang van de Caminito, bij het loket. Haal na het inchecken de nodige beveiligingsitems (helmen) op en krijg uitleg over het gebruik van radiogidsen en koptelefoons, zodat je onderweg geen uitleg hoeft te missen. De gids begeleidt de groep vanaf de binnenkomst tot het moment dat de helmen worden uitgedeeld en geeft jou alle nodige informatie over de omgeving om jouw droombezoek compleet te maken. Word verliefd op de verbluffende schoonheid van deze unieke omgeving en haar fascinerende geschiedenis. De hele route is een wonder van 400-meter hoge muren. Het pad gaat op het smalste punt slechts 10 meter naar beneden. Beneden kolkt het wilde water van de Guadalhorce-rivier en snelt naar de kust. In deze omgeving bevinden zich sinds de 19e en 20e eeuw een reeks spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren die de ruggengraat vormden van de verbindingen en het wegennet dat tot in de 21e eeuw heeft overleefd en de El Caminito del Rey tot een wandelpad heeft gemaakt. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al als speciale beschermingszone voor vogels aangewezen en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de Mediterrane Biogeografische Regio. Deze natuurlijke enclave is van de prehistorie tot het heden een middelpunt van invloed geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. De ervaring zal jou achterlaten met onvergetelijke herinneringen en geweldige foto's. Daarna keer je terug naar het Bezoekerscentrum met de gids in een van de pendelbussen.

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Ga mee op een begeleide expeditie langs de Caminito del Rey, een opmerkelijk eenrichtingspad genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Málaga. Verzamel bij de noordelijke ingang van de Caminito, specifiek bij de kassa, om je gids te ontmoeten. Koop bij het inchecken essentiële veiligheidsuitrusting zoals een helm. Je gids zal je bekend maken met het gebruik van radiogidsen en koptelefoons om ervoor te zorgen dat je geen verhelderende inzichten mist tijdens de tocht. De gids begeleidt je groep vanaf het moment van binnenkomst tot aan het uitdelen van de helmen en geeft belangrijke informatie over de omgeving voor een verrijkende ervaring. Bewonder de adembenemende schoonheid van deze buitengewone omgeving en het boeiende historische verhaal. De hele route wordt omlijst door steile kliffen van 400 meter hoog, die op het smalste punt afdalen tot slechts 10 meter. Hieronder klateren de ongetemde stromen van de Guadalhorce rivier naar de kust. Op deze plek bevonden zich in de 19e en 20e eeuw belangrijke spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren. Ze vormden de ruggengraat van de verbindingen en wegennetwerken die tot in de 21e eeuw blijven bestaan en transformeren in de beroemde wandelroute El Caminito del Rey. Deze natuurlijke enclave is vanaf de prehistorie tot op heden een invloedsgebied geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied van Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. Deze onvergetelijke expeditie belooft dierbare herinneringen en opmerkelijke foto's. Na het avontuur begeleidt de gids je terug naar het Bezoekerscentrum via een van de pendelbussen.

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als antwoord op de wens van de kunstenaar om zijn werk tentoon te stellen in zijn geboortestad in 1881. De realisatie is te danken aan de gecombineerde inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar, wiens donaties zorgen voor het geheel van de kunstcollectie, en de Junta de Andalucía, die een ambitieus project gewijd aan de kunstenaar regelde. Gevestigd in het Palacio de Buenavista, uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Museo Picasso Málaga in 2003 in het hart van Málaga. Het gebouw heeft een harmonische mix van Renaissance en Mudéjar elementen en serene hedendaagse lijnen. Op de ondergrondse verdieping zijn Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes te vinden. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie met voorbeelden van Picasso's revolutionaire vernieuwingen. Bekijk schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek en grafisch werk, van zijn eerste academische studies tot zijn persoonlijke neoklassieke perspectief. Bewonder Picasso's overlappende kubistische vormen, zijn experimenten in keramiek, zijn interpretaties van de oude meesters en zijn laatste schilderijen uit de jaren 1970. Pauzeer voor een hapje in het tuincafé van het Palacio de Buenavista, een perfecte plek om je bezoek af te sluiten met een voorgerecht, lunch of een drankje.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

Geniet van een betoverende natuur- en historische wandeling langs El Caminito del Rey (Het Koningspad) samen met een deskundige gids. Bekijk dramatische landschappen en leer meer over de geschiedenis van de Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Ontmoet je gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof El Chorro. - Je gids is degene die de tickets voor de groep en de Caminito beheert. Dit ticket is niet de toegang tot Caminito del Rey. Zodra de groep is gevormd (max. 30 personen per gids), ga je met de pendelbus met je gids naar de ingang. Steek de 3 km lange loopbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en door koning Alfonso XIII is ingehuldigd. Voel een sensatie als je hoogtes tot 101 meter bereikt en andere stukken waar de breedte slechts 1 meter is. Kom aan bij de zuidingang waar je aan het eind van de wandeling je auto hebt geparkeerd en ontspan aan de bar.

Benalmadena: Rondvaart dolfijnen kijken

Benalmadena: Rondvaart dolfijnen kijken

Verken de wateren van de kust van Benalmádena en kijk uit naar dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Je kunt in het water duiken voor een verfrissende duik* of ontspannen op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Je vertrekt vanuit Puerto Deportivo van Benalmádena en vaart de open zee op op zoek naar dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Tijdens je tocht heb je alle ruimte om te zonnebaden op het dek of je kunt binnen in de schaduw blijven. Als je wilt, kun je ook een drankje kopen aan de bar of de zeefauna bekijken door de onderwaterramen. Als de kapitein de idyllische plek heeft gevonden om te zwemmen, kun je in het water springen om een verfrissende duik te nemen (als de maritieme omstandigheden het toelaten en naar goeddunken van de kapitein). Onze catamarantour duurt meestal ongeveer 2 uur, maar de exacte duur is afhankelijk van de locatie van de dolfijnen. Onze terugkeer naar de haven kan variëren met ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van de omstandigheden. Hoewel we ernaar streven dat elke dolfijn-watching excursie een succes is, kunnen weers- en zeeomstandigheden soms van invloed zijn op ons vermogen om dolfijnen te vinden. In zulke gevallen bieden we je de mogelijkheid om je excursie te verzetten naar een latere datum met 50% korting op je ticket.

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Je bustour begint in het centrum van Málaga, bij el Corte Inglés, of elders langs de Costa del Sol. Vanaf daar neem je een bus naar Gibraltar, reizend in comfort met airconditioning en verstelbare stoelen. Tijdens de hele reis geeft je gids je informatie over interessante dingen die je kunt doen en zien als je eenmaal in Gibraltar bent aangekomen. Nadat je door de douane bent, rijdt de bus Gibraltar binnen en stopt in het centrum van de stad om te parkeren voor vrije tijd. Als je de volledige natuurreservaat rotstour hebt geboekt, kun je genieten van een panoramische rondleiding door Gibraltar, waarbij je plaatsen als de Straat van Gibraltar en het binnenste van de St. Je kunt ook berberapen zien in de Apes Den. Na de panoramische rondleiding kun je genieten van vrije tijd voor de lunch en de omgeving verkennen om te winkelen en hotspots te bezoeken, zoals Main Street, Casemates Square, Marina Bay of de Mediterranean Steps. Je bus keert 's middags terug en verlaat Gibraltar om 15:30 uur.

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Ontdek een authentieke flamencoshow bij Flamenco Alegría. Zie traditionele dansen en hoor prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène opvoeren voordat de zanger en gitarist zich bij hen op het podium voegen. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk uitvoert dat een scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Ontspan tijdens het kijken met drankjes en traditionele tapas. Bewonder ongelooflijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring. Bestel voor aanvang, want tijdens de voorstelling worden geen bestellingen aangenomen. Er wacht je een onvergetelijke ervaring.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Provincie Málaga

Alle activiteiten

802 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Provincie Málaga

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Malaga: Catamaran zeiltocht met zonsondergang optie

Vaar de zee op voor een ontspannende boottocht op een catamaran en geniet van het uitzicht op de dynamische kustlijn van Málaga, terwijl je de zon langzaam achter de bergen ziet verdwijnen. Luister naar relaxte muziek met een glas traditionele Spaanse cava in de hand. Je kunt kiezen voor een rondleiding met of zonder lichtshow. Stap in Málaga aan boord van een ruime catamaran en het zeilavontuur kan beginnen. Bewonder de Alboran Zee bij zonsondergang terwijl je over de golven glijdt. Geniet van het uitzicht op de skyline van Málaga als de lichten aangaan. Geef je ervaring een kleine upgrade met een glas cava, en deel dit moment met iemand van wie je houdt. Voeg een vleugje magie toe aan je avond met een romantische lichtshow en muziek terwijl je over de rustige wateren van de Middellandse Zee vaart. Keer aan het eind van de boottocht weer terug naar het vertrekpunt. Boottochten met livemuziek zijn beschikbaar tot half september, en op woensdag, vrijdag en zondag voor een speciaal tarief.

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Ga mee met een rondleiding over de Caminito del Rey, een wandelpad in één richting en een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen van Málaga. Ontmoet je gids bij de noordelijke ingang van de Caminito, bij het loket. Haal na het inchecken de nodige beveiligingsitems (helmen) op en krijg uitleg over het gebruik van radiogidsen en koptelefoons, zodat je onderweg geen uitleg hoeft te missen. De gids begeleidt de groep vanaf de binnenkomst tot het moment dat de helmen worden uitgedeeld en geeft jou alle nodige informatie over de omgeving om jouw droombezoek compleet te maken. Word verliefd op de verbluffende schoonheid van deze unieke omgeving en haar fascinerende geschiedenis. De hele route is een wonder van 400-meter hoge muren. Het pad gaat op het smalste punt slechts 10 meter naar beneden. Beneden kolkt het wilde water van de Guadalhorce-rivier en snelt naar de kust. In deze omgeving bevinden zich sinds de 19e en 20e eeuw een reeks spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren die de ruggengraat vormden van de verbindingen en het wegennet dat tot in de 21e eeuw heeft overleefd en de El Caminito del Rey tot een wandelpad heeft gemaakt. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al als speciale beschermingszone voor vogels aangewezen en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de Mediterrane Biogeografische Regio. Deze natuurlijke enclave is van de prehistorie tot het heden een middelpunt van invloed geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. De ervaring zal jou achterlaten met onvergetelijke herinneringen en geweldige foto's. Daarna keer je terug naar het Bezoekerscentrum met de gids in een van de pendelbussen.

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Ga mee op een begeleide expeditie langs de Caminito del Rey, een opmerkelijk eenrichtingspad genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Málaga. Verzamel bij de noordelijke ingang van de Caminito, specifiek bij de kassa, om je gids te ontmoeten. Koop bij het inchecken essentiële veiligheidsuitrusting zoals een helm. Je gids zal je bekend maken met het gebruik van radiogidsen en koptelefoons om ervoor te zorgen dat je geen verhelderende inzichten mist tijdens de tocht. De gids begeleidt je groep vanaf het moment van binnenkomst tot aan het uitdelen van de helmen en geeft belangrijke informatie over de omgeving voor een verrijkende ervaring. Bewonder de adembenemende schoonheid van deze buitengewone omgeving en het boeiende historische verhaal. De hele route wordt omlijst door steile kliffen van 400 meter hoog, die op het smalste punt afdalen tot slechts 10 meter. Hieronder klateren de ongetemde stromen van de Guadalhorce rivier naar de kust. Op deze plek bevonden zich in de 19e en 20e eeuw belangrijke spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren. Ze vormden de ruggengraat van de verbindingen en wegennetwerken die tot in de 21e eeuw blijven bestaan en transformeren in de beroemde wandelroute El Caminito del Rey. Deze natuurlijke enclave is vanaf de prehistorie tot op heden een invloedsgebied geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied van Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. Deze onvergetelijke expeditie belooft dierbare herinneringen en opmerkelijke foto's. Na het avontuur begeleidt de gids je terug naar het Bezoekerscentrum via een van de pendelbussen.

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Málaga: toegangsbewijs voor Museo Picasso Málaga

Het Museo Picasso Málaga werd opgericht als antwoord op de wens van de kunstenaar om zijn werk tentoon te stellen in zijn geboortestad in 1881. De realisatie is te danken aan de gecombineerde inspanningen van de schoondochter en kleinzoon van de kunstenaar, wiens donaties zorgen voor het geheel van de kunstcollectie, en de Junta de Andalucía, die een ambitieus project gewijd aan de kunstenaar regelde. Gevestigd in het Palacio de Buenavista, uitgeroepen tot Nationaal Monument in 1939, opende het Museo Picasso Málaga in 2003 in het hart van Málaga. Het gebouw heeft een harmonische mix van Renaissance en Mudéjar elementen en serene hedendaagse lijnen. Op de ondergrondse verdieping zijn Fenicische, Romeinse en Arabische ruïnes te vinden. Dit ticket geeft toegang tot de permanente collectie met voorbeelden van Picasso's revolutionaire vernieuwingen. Bekijk schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, keramiek en grafisch werk, van zijn eerste academische studies tot zijn persoonlijke neoklassieke perspectief. Bewonder Picasso's overlappende kubistische vormen, zijn experimenten in keramiek, zijn interpretaties van de oude meesters en zijn laatste schilderijen uit de jaren 1970. Pauzeer voor een hapje in het tuincafé van het Palacio de Buenavista, een perfecte plek om je bezoek af te sluiten met een voorgerecht, lunch of een drankje.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

Geniet van een betoverende natuur- en historische wandeling langs El Caminito del Rey (Het Koningspad) samen met een deskundige gids. Bekijk dramatische landschappen en leer meer over de geschiedenis van de Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Ontmoet je gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof El Chorro. - Je gids is degene die de tickets voor de groep en de Caminito beheert. Dit ticket is niet de toegang tot Caminito del Rey. Zodra de groep is gevormd (max. 30 personen per gids), ga je met de pendelbus met je gids naar de ingang. Steek de 3 km lange loopbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en door koning Alfonso XIII is ingehuldigd. Voel een sensatie als je hoogtes tot 101 meter bereikt en andere stukken waar de breedte slechts 1 meter is. Kom aan bij de zuidingang waar je aan het eind van de wandeling je auto hebt geparkeerd en ontspan aan de bar.

Benalmadena: Rondvaart dolfijnen kijken

Benalmadena: Rondvaart dolfijnen kijken

Verken de wateren van de kust van Benalmádena en kijk uit naar dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Je kunt in het water duiken voor een verfrissende duik* of ontspannen op het dek terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Je vertrekt vanuit Puerto Deportivo van Benalmádena en vaart de open zee op op zoek naar dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Tijdens je tocht heb je alle ruimte om te zonnebaden op het dek of je kunt binnen in de schaduw blijven. Als je wilt, kun je ook een drankje kopen aan de bar of de zeefauna bekijken door de onderwaterramen. Als de kapitein de idyllische plek heeft gevonden om te zwemmen, kun je in het water springen om een verfrissende duik te nemen (als de maritieme omstandigheden het toelaten en naar goeddunken van de kapitein). Onze catamarantour duurt meestal ongeveer 2 uur, maar de exacte duur is afhankelijk van de locatie van de dolfijnen. Onze terugkeer naar de haven kan variëren met ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van de omstandigheden. Hoewel we ernaar streven dat elke dolfijn-watching excursie een succes is, kunnen weers- en zeeomstandigheden soms van invloed zijn op ons vermogen om dolfijnen te vinden. In zulke gevallen bieden we je de mogelijkheid om je excursie te verzetten naar een latere datum met 50% korting op je ticket.

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Vanuit Malaga en Costa del Sol: tour naar Gibraltar

Je bustour begint in het centrum van Málaga, bij el Corte Inglés, of elders langs de Costa del Sol. Vanaf daar neem je een bus naar Gibraltar, reizend in comfort met airconditioning en verstelbare stoelen. Tijdens de hele reis geeft je gids je informatie over interessante dingen die je kunt doen en zien als je eenmaal in Gibraltar bent aangekomen. Nadat je door de douane bent, rijdt de bus Gibraltar binnen en stopt in het centrum van de stad om te parkeren voor vrije tijd. Als je de volledige natuurreservaat rotstour hebt geboekt, kun je genieten van een panoramische rondleiding door Gibraltar, waarbij je plaatsen als de Straat van Gibraltar en het binnenste van de St. Je kunt ook berberapen zien in de Apes Den. Na de panoramische rondleiding kun je genieten van vrije tijd voor de lunch en de omgeving verkennen om te winkelen en hotspots te bezoeken, zoals Main Street, Casemates Square, Marina Bay of de Mediterranean Steps. Je bus keert 's middags terug en verlaat Gibraltar om 15:30 uur.

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Málaga: Live Flamenco Show bij Flamenco Alegría

Ontdek een authentieke flamencoshow bij Flamenco Alegría. Zie traditionele dansen en hoor prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène opvoeren voordat de zanger en gitarist zich bij hen op het podium voegen. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk uitvoert dat een scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Ontspan tijdens het kijken met drankjes en traditionele tapas. Bewonder ongelooflijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring. Bestel voor aanvang, want tijdens de voorstelling worden geen bestellingen aangenomen. Er wacht je een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over Provincie Málaga

De topbezienswaardigheden in Provincie Málaga

Activiteiten in Provincie Málaga

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Provincie Málaga

Wil je alle activiteiten in Provincie Málaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Provincie Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.5
(40.150 beoordelingen)

De dagtocht was perfect georganiseerd, de route was precies zoals beschreven en ook hoe lang het zou duren. De geschiedenis achter het parcours was erg interessant en de ervaring was echt meeslepend. Javier heeft ons fantastisch begeleid en was vriendelijk en geduldig met alle vragen die we tijdens de reis hadden. Zou het zeker aanraden om dit eens te proberen!

super mooi, alleen jammer dat je smorgens eerst 45 min in een klein dorpje afgezet word om wat te drinken en te plassen en dan pas door gaat naar de wandeltocht, naar mijn idee overbodig

Het was een goed georganiseerde trip. We hebben Javier als een zeer prettige gids ervaren. Konden onze eigen tijd bepalen, voelde niet als een verplichting. Al met al echt een aanrader.

De tourguides konden duidelijk engels spreken, waren grappig, en vertelden interessante verhalen. Mijn dochter en ik waren zeer onder de indruk van deze prachtige wandeling!!

De gids, Elias, was heel erg betrokken bij de groep! Attent en heel informatief, zelfs op specifieke vragen. Iemand die duidelijk graag zijn job doet!