Provincie Zadar

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Provincie Zadar

Wil je alle activiteiten in Provincie Zadar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Provincie Zadar

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.055 beoordelingen

Daniel is een super gids. Heel fijne man, voor mij zijn de kornati eilanden op zich niet de moeite waart, dit is natuurlijk persoonlijk. Ook de tussenstop op het eiland is niet veel. Wel hele ervaring om eens te zeilen. Wil je dus een dagje op zee dan is dit zeker een aanrader voor rust en toch de eilanden eens gezien te hebben. Verwacht niet dat je op het dek kan zonnen want daar is helemaal niet veel plaats!

Echt een prachtige, leuke kanotocht door de mooie natuur van Kroatië. Veel stroomversnellingen, watervalletjes en bij de grote waterval van 11 meter mochten we zwemmen. En dan de laatste waterval van 3 m , hoe geweldig was dat! Dankzij goede begeleiding van twee gidsen ging het prima en was het ook heel gezellig. Ze deden het erg leuk, ook voor onze kids. Echt een aanrader!!

Super leuke die je niet mag overslaan wanneer je in Hvar bent. Tijdens dit dagje eilandhoppen kom je op vijf gave plekken waar je alleen met de boot kan komen. De boot en crew zijn top! Neem want snacks mee want het kan zijn dat je laat stopt bij een plekje waar je kan lunchen.

Erg leuke stads wandeling door de oude stad van Zadar. De gids verteld je echt veel over de historie van deze stad. Je komt door straatjes die jezelf niet zou kiezen.

Nogmaals hartelijk dank aan Filip en Bruna voor deze onvergetelijke dag en jullie hartelijkheid !!!