Puebla, Mexico (stad)
Vulkaanactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puebla, Mexico (stad) Vulkaanactiviteiten: Onze meest aanbevolen

 • Vanuit Puebla: wandelen vulkanen Iztaccihuatl & Popocatepetl

  1. Vanuit Puebla: wandelen vulkanen Iztaccihuatl & Popocatepetl

  Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Puebla en rijdt richting Nationaal Park Iztaccíhuatl-Popocatépetl. Na 2 uur kom je aan bij La Joyita, waar je je registreert bij ambtenaren en via een schaalmodel van de vulkanen een beter begrip krijgt van de route. Van daaruit rijd je verder naar de centrale parkeerplaats van La Joya, 4.000 meter boven zeeniveau, om aan je vulkanische verkenning te beginnen. Begin je wandeltocht met een klim naar het eerste prachtige uitzichtpunt op 4.200 meter boven zeeniveau. Neem het adembenemende uitzicht in je op voordat je verder wandelt tot 4.300 meter, waar je weer pauzeert. Je eindigt de wandeling op een ongelooflijke 4.500 meter hoogte. Pauzeer voor de lunch en neem het haast buitenaardse uitzicht in je op. Daarna daal je weer af naar de parkeerplaatsen, om terug te keren naar je accommodatie.

 • Puebla: Malinche Summit Experience van een hele dag

  2. Puebla: Malinche Summit Experience van een hele dag

  Je tour begint als je gids je ophaalt bij de lobby van je accommodatie. Vanaf daar reis je 1,5 uur om bij het La Malinche National Park aan te komen.   Eenmaal daar laat je gids je zien hoe je de trekkingstokken gebruikt en helpt hij je met je helm. De wandeling begint dan, waarbij je gids je motivatie behoudt en een goed ritme instelt dat je kunt volgen. Zodra je een zandgebied bereikt, neem je een pauze voor de lunch voordat je verder gaat naar de top. Eenmaal op de top, besteed je ongeveer 30 minuten om te ontspannen en geweldige foto's te maken. Daarna begint de afdaling, die ongeveer de helft van de tijd in beslag neemt als uw reis naar boven. Zodra je bij het startpunt bent aangekomen, eindigt je tour met je chauffeur die je terugbrengt naar je ontmoetingspunt.

 • Van Puebla: 7 uur durende Malinche-vulkaanwandeling

  3. Van Puebla: 7 uur durende Malinche-vulkaanwandeling

  Nadat je bent opgehaald bij je hotellobby, ga je rechtstreeks naar het La Malinche National Park voor je avontuur op de slapende vulkaan. Na een korte stop voor koffie en thee, begin je aan je 4-uur durende reis door 2.000 voet hoogte naar een uitstekend uitkijkpunt. Kijk over de rotsachtige hellingen naar de omliggende steden en uitgestrekte vlaktes van het nationale park. Bij aankomst op een schilderachtig uitkijkpunt op een hoogte van 12.467 voet, pauzeer je voor de lunch en voor foto's. Daarna begin je aan de ongeveer 2,5 uur durende afdaling langs de pittoreske hellingen van de vulkaan. Na een volledige dag van prachtige bergverkenning, word je teruggebracht naar je accommodatie in Puebla.

 • Mexico-stad: privérondleiding door Puebla en Cholula

  4. Mexico-stad: privérondleiding door Puebla en Cholula

  Begin uw ochtend met het ophalen van hotels uit Mexico-Stad voordat u aan uw dagtour begint. Kom aan in de archeologische zone van Cholula en geniet van een rondleiding door het gebied dat wordt beschouwd als de oudste stad van Amerika. Klim naar de top van de piramide waar de symbolische kerk van Remedios staat. Bezoek de kerk van Santa María Tonantzintla, waar u zich kunt vergapen aan de ingewikkelde details van deze inheemse barokke Franciscaanse tempel. Je tour gaat verder in het historische centrum van Puebla. Eerst bezoekt u de Palafoxiana-bibliotheek, de eerste in zijn soort in heel Amerika. Ontdek later de kathedraal, de Zócalo en de vergulde kapel van de Rosario. Ontdek eindelijk de kleinste vulkaan ter wereld, de 'Cuexcomate'. Sluit je tour af met een bezoek aan het kunstenaarsplein en de ambachtelijke markt voordat je de beroemde Cinco de Mayo-forten bezoekt die de stad omr...

Sitemap Puebla, Mexico (stad)

Wil je alle activiteiten in Puebla, Mexico (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.