Puerto Aventuras

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Puerto Aventuras

Wil je alle activiteiten in Puerto Aventuras ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Puerto Aventuras

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 229 beoordelingen

Geweldig avontuur! Ik reis al 20 jaar naar Q Roo en Yucat n en dit was mijn eerste reis naar Sian Ka'an. Mexico Ka'an was professioneel en stelde onze veiligheid altijd voorop. Onze gids, Ursula, was zo gepassioneerd en goed geïnformeerd over de geschiedenis, flora en fauna van het gebied, en onze bootkapitein, Oscar, kende de natuurhabitat als zijn eigen huis. We zagen krokodillen, zeekoeien, roggen, dolfijnen, schildpadden, zoveel vogelsoorten en zelfs een verpleegsterhaai - allemaal in hun eigen habitat. Als je echt een dag de natuur in wilt, raad ik deze tour met dit reisbedrijf ten zeerste aan. Het was het waard!

We hebben de tour met Valeria gedaan en ze was absoluut de beste! Ze is erg punctueel en erg georganiseerd. Wandelen door de ruïnes was erg leuk, want ze was erg gepassioneerd en goed geïnformeerd over de geschiedenis, en had veel zeer fascinerende theorieën / verhalen om te delen. De serre voelde als een jungle en het voelde heel heilig. Ons favoriete onderdeel dreef in de lagune. Ik ben een slechte zwemmer, dus in het begin was ik nerveus, maar ze gaven ons reddingsvesten en de wateren waren erg veilig / zelfs niet diep in sommige delen. Het was een onvergetelijke ervaring!

Dit was een geweldige ervaring met mijn 7-jarige dochter. Een van de hoogtepunten was de gids, hij was zeer goed geïnformeerd over het gebied, de geschiedenis en de fantastische natuur in het reservaat. We zagen dolfijnen (verbleven en speelden), gigantische zeeschildpadden, prachtige vogels op het eiland, krokodillen en een lamantijn. In het begin goot het van de regen, ze haalden regenjassen tevoorschijn en toen klaarde het na een uur op. Kom voorbereid op regen en zon!!

Moet meren, schildpadden, pijlstaartroggen, vogels, krokodillen en dolfijnen zien. Helaas kon niet snorkelen vanwege de golven, maar een absoluut geweldige reis. onze gidsen Taco en Karen waren deskundig en ze gaven echt om de natuur. raad deze reis echt aan

De excursie is zeer goed georganiseerd en Léa is echt schattig! Met passie heeft ze haar kennis aan ons doorgegeven. Het natuurgebied is echt prachtig, een must als je naar Tulum gaat! Ik raad het zonder aarzeling aan.