Puerto de la Cruz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Puerto de la Cruz

Wil je alle activiteiten in Puerto de la Cruz ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Puerto de la Cruz

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 401 beoordelingen

Ik had een gids die zowel Spaans als Nederlands kan spreken (die gids woont al meer dan 30 jaar op Tenerife). Hij is ook 'n hele vriendelijke man, waar ik zo af en toe gezellig mee kon babbelen. Het feit dat we bij zoveel mooie plekken stoppen en ook nog eens 'n gratis lunch erbij krijgen is fantastisch. Om de El Teide met mijn ogen te zien en om Masca in mijn uppie te verkennen zijn erg mooie ervaringen voor me. Als je uit Nederland komt en graag dezelfde ervaring als ik wil hebben, dan kun je 't beste in een hotel in Puerto de la Cruz verblijven, want voor deze activiteit wordt je niet in 't zuiden van 't eiland niet opgehaald.

Het tour was fantastisch veel mooie bergen gezien.

Tenerife heeft veel vulkanen bergen, waar je ongelooflijk veel mooie natuur kan zien. Houd er wel rekening mee dat je 4000 meter de hoogte in gaat met de bus. Ik heb geen hoogtevrees, maar vond de smalle wegen in de bergen wel eng. Maar ondanks dat het was een hele mooie ervaring met veel mooie herinnering die het zeker waard was.

Met deze tour veel meer van het eiland te zien en gehoord (Chantal) gekregen. Weten nu dat Tenerife buiten de toeristische plekken heel erg mooi is. Dat hadden we nooit zelf kunnen doen.

Hele leuke eendaagse rondreis. Zeker de moeite waard! We hoopte iets hoger te komen op El Teide maar daar kan je denk ik beter een andere excursie voor boeken.

wij hadden een zeer goede chauffeur: Pedro en een goede tourgids: Chantal, die de 4 talen vloeiend sprak. het was een mooie dag en hebben veel gezien