Kies data

Dingen om te doen Puerto Escondido

Puerto Escondido: De beste dingen die je niet wil missen

Puerto Escondido: vrijlating babyzeeschildpad

1. Puerto Escondido: vrijlating babyzeeschildpad

Nadat je je hotel hebt opgehaald bij je accommodatie in Puerto Escondido, reis je naar een ongerept strand dat de pracht van de kust van het gebied laat zien. Bij aankomst ga je naar de schildpaddenboerderij waar een lokale gids je leert over het werk dat wordt gedaan om zeeschildpadden te beschermen en te redden. Leer meer over Olive Ridley-, groene en lederschildpadden en maak een aantal geweldige foto's voordat je ze loslaat. Verzamel vlak voor zonsondergang de pasgeboren schildpadden, begeleid ze naar de kust van de oceaan en help ze op weg naar de zee terwijl je de zon ziet ondergaan boven het maagdelijke zand. Je keert terug naar Puerto Escondido met magische herinneringen!

Puerto Escondido: dolfijnen en walvissen spotten bij zonsopgang

2. Puerto Escondido: dolfijnen en walvissen spotten bij zonsopgang

Begin de dag om 06:00 uur met ophalen bij je hotel in Puerto Escondido. Ga rechtstreeks naar het strand om aan boord te gaan van uw rondvaartboot in de vroege ochtend. Kijk tijdens je 3-uur durende cruise naar het adembenemende, kristalheldere water van de Stille Oceaan en geniet van de schoonheid van de kust van Oaxaca. Houd je ogen open voor het arsenaal aan zeeleven dat de wateren rondom Puerto Escondido naar huis roept. Spot zeeleven zoals walvissen, dolfijnen of enorme zeeschildpadden. Terwijl je door het water vaart, zal je deskundige kapitein de beste plekken vinden om je de beste kans te geven om het mooiste onderwaterleven van de zee te zien. Ontspan terwijl je door het kalme water vaart, geniet van de zonsopgang boven de ongerepte zee en laat je verrassen door de natuur. Na je cruise ga je terug naar het dok om het vervoer terug naar je hotel te krijgen.

Puerto Escondido: ervaring met het vrijgeven van schildpadden

3. Puerto Escondido: ervaring met het vrijgeven van schildpadden

De ervaring begint met het ophalen van je hotel in Puerto Escondido en gaat naar een bewaard gebleven strand. Word lid van een lokale natuurbeschermingsgroep en leer meer over de verschillende soorten zeeschildpadden en de maatregelen die worden genomen om ze te helpen beschermen sinds ze een bedreigde diersoort zijn geworden. Leer meer over de levens van de zeeschildpadden en help ze vervolgens vanuit hun nest op het strand de oceaan te bereiken. Er is genoeg tijd om foto's te maken van deze magische ervaring en te genieten van het uitzicht op de zonsondergang. Tegen het einde van de avond heb je meer geleerd over deze bedreigde diersoort, heb je deelgenomen aan de inspanningen om ze te beschermen en heb je onvergetelijke herinneringen opgedaan.

Vanuit Puerto Escondido: boottocht met bioluminescente lagune

4. Vanuit Puerto Escondido: boottocht met bioluminescente lagune

Ontdek 's nachts de schoonheid van de Zapotalito-lagune met deze boottocht met ophalen en wegbrengen van Puerto Escondido in een busje met airconditioning. Ga op zoek naar bioluminescent leven en geniet van de lichtshow van de natuur. Beleef dit wonder van dichtbij met een duik. Stap aan boord van een ruim en comfortabel busje dat je voor de deur ophaalt in Puerto Escondido. Ontspan tijdens de 1,25 uur durende rit naar het noorden naar de Zapotalito-lagune. Stap na aankomst in de lagune aan boord van een boot en ga op zoek naar het bioluminescente fenomeen. Lokaliseer de bioluminescente wezens en stop om te zwemmen met behulp van een reddingsvest. Sta versteld hoe de lampjes aangaan bij elke beweging die je maakt en hoe ze een tijdje aan je kleding of handen blijven plakken. Waardeer de ongelooflijke schoonheid van de nachtelijke hemel terwijl je omhoog staart naar sterrenbeelden en sterren vanaf deze afgelegen plek met weinig lichtvervuiling. Keer terug naar het dok en ga aan het einde van je tour terug naar je accommodatie in Puerto Escondido.

Puerto Escondido: paardrijden bij zonsondergang

5. Puerto Escondido: paardrijden bij zonsondergang

Om 14.00 uur halen we je op bij je hotel in Puerto Escondido en vertrekken we per busje naar de gemeenschap van San José Manialtepec. De reis duurt slechts 20 minuten. De gezadelde paarden wachten op je als we aankomen, waarna je een fantastisch avontuur kunt beginnen door enkele van de meest bijzondere plekken in San José Manialtepec. Op de rug van je goed getrainde paard ga je diep de jungle in en ga je door maximaal vier verschillende oversteekplaatsen langs de Manialtepec-rivier. Dit is de perfecte manier om de prachtige landelijke landschappen te verkennen en unieke bomen te ontdekken, zoals de ceiba, die door verschillende pre-Spaanse culturen als een heilige boom wordt beschouwd. Nadat je de jungle bent overgestoken, kom je aan bij een van de oevers van de Manialtepec-lagune aan de kust, waar je in kano's stapt en naar de andere kant peddelt. Vergeet niet terug te kijken! U zult de prachtige aanblik van de paarden die achter ons zwemmen ook de lagune oversteken niet willen missen. Je komt aan op het strand "Puerto Suelo", waar je kunt genieten van de zonsondergang terwijl je over het strand rijdt. De lokale bevolking wacht op je en biedt je vriendelijk de warmte van een vreugdevuur met heerlijke bonbons - de perfecte manier om weer op krachten te komen na onze activiteiten! We stappen dan weer op de paarden en keren terug naar het startpunt van onze route, vanwaar we je terugbrengen naar je hotel in Puerto Escondido. Onze geschatte aankomsttijd is 21.00 uur.

Puerto Escondido: dagtocht Lagunas de Chacahua en boottocht

6. Puerto Escondido: dagtocht Lagunas de Chacahua en boottocht

We halen je om 13:00 uur op bij je hotel en reizen ongeveer 1 uur naar het noorden totdat we het kleine vissersdorp Zapotalito bereiken. Hier geniet je van een boottocht door de lagunes, leer je over 5 eilanden en ga je door kleine kanalen gemaakt van mangroven. Je zult tijdens de reis vogels zien en genieten van de verbazingwekkende landschappen die het nationale park te bieden heeft. Bij aankomst kunt u een heerlijke maaltijd bestellen en een duik nemen in het kristalheldere water van Chacahua. Hierna maak je een kleine wandeling naar de "Arc of Love", op dit strand zul je een geweldige zonsondergang ervaren. Je keert dan rond 20:00 uur terug naar de boot om te genieten van een boottocht terug naar Zapotalito, onderweg stop je om de "Bioluminescentie" te zien, en heb je tijd om erin te zwemmen als je dat wilt. Eindelijk gaan we terug naar ons landtransport, dat ons terugbrengt naar Puerto Escondido, waar we rond 22:00 uur aankomen.

Van Puerto Escondido: Huatulco 7 Bays Tour

7. Van Puerto Escondido: Huatulco 7 Bays Tour

Begin het avontuur met ophalen vanuit de lobby van je hotel in Puerto Escondido. Reis naar Huatulco en laat je tijdens je rit verbazen over levendige kleine stadjes langs de kant van de weg aan de kust van Oaxacan. Begin je tour door de 7 baaien in Santa Cruz Bay, waar je aan boord van een boot gaat. Trek eropuit om alle 7 baaien te verkennen terwijl je de prachtige landschappen, de 'bufadero' en de vuurtoren bewondert. Rij langs Chahue Bay, La Entrega Bay en Cacaluta Bay, de filmlocatie voor verschillende opmerkelijke Mexicaanse films. Word verliefd op El Organo Bay, waar het natuurlijke landschap je sprakeloos zal maken. Hierna bewonder je het maagdelijke zandstrand van het Chachacual National Park. Hier kunt u het rif verkennen met een snorkel of gewoon ontspannen op het zand. Met een beetje geluk ziet u misschien enkele dolfijnen, walvissen of schildpadden. Ga vervolgens terug naar Maguey Bay om te genieten van unieke Oaxaca-gerechten en zeevruchten in een lokaal restaurant (niet inbegrepen in de prijs). Keer terug naar Santa Cruz waar een busje je naar het dorp La Crucecita brengt. Bekijk de beroemde hoofdkerk en bezoek het uitkijkpunt dat perfect is om foto's te maken. Stop op enkele lokale plekken waar je mezcal, quesillo, chapulines en mol kunt proeven. Eindig vervolgens je tour door terug in het busje te klimmen en terug te keren naar Puerto Escondido.

Puerto Escondido: nachtspektakel met bioluminescentie

8. Puerto Escondido: nachtspektakel met bioluminescentie

Geniet van een pick-up na zonsondergang vanuit de lobby van je hotel in Puerto Escondido. Ga in de duisternis van de nacht richting de lagune van Manialtepec. Bewonder een spectaculaire natuurlijke show terwijl je de lagune oversteekt in een boot met de hulp van een lokale instructeur. Ervaar de heerlijke reactie van hoe miljoenen micro-organismen het water beginnen te verlichten terwijl u zwemt of terwijl u het water door de boot aanraakt. Wees getuige van deze zeldzame gebeurtenis, want er zijn slechts 2 lagunes in Mexico die dit spectaculaire en mooie fenomeen hebben. De kleur kan variëren van wit tot blauw. Na middernacht wordt u na het genieten van deze opmerkelijke ervaring teruggebracht naar uw hotel in Puerto Escondido. Onderworpen aan de maankalender. Observatie van het fenomeen is niet mogelijk tijdens de dagen van volle maan.

Puerto Escondido: Turtle Release en bioluminescent plankton

9. Puerto Escondido: Turtle Release en bioluminescent plankton

Begin je tour met ophalen bij je hotellobby en ga vervolgens naar een bewaard gebleven strand om lid te worden van een lokale natuurbeschermingsgroep. Help pasgeboren schildpadden de oceaan te bereiken die hun thuis zal worden, en maak prachtige foto's van de zonsondergang bij het panoramische uitzicht op Punta Colorada. Ga na zonsondergang op weg naar de Manialtepec-lagune in de duisternis van de nacht en bewonder een spectaculaire natuurlijke show. Ervaar de heerlijke reactie van miljoenen micro-organismen die beginnen te verlichten terwijl je zwemt. De tour eindigt met terugbrengen naar uw hotel.

Puerto Escondido: paardrijtocht bij zonsondergang

10. Puerto Escondido: paardrijtocht bij zonsondergang

Beginnend met ophalen bij je hotel en 25 minuten rijden naar de gemeenschap van Puerto Suelo. Je zadelt op een goed getraind paard en begint te draven langs de lokale landbouwgrond terwijl je je ogen uitkijkt op ongelooflijke landschappen. Je gaat door een pad van vegetatie waar je de majestueuze bergen op de achtergrond kunt zien, boerderijdieren die je begroeten met hinniken en loeien als je ze passeert, en families vogels die in een gechoreografeerd patroon vliegen. Je vindt er ook coole rivierovergangen waar je op een kano springt en aan de andere kant wacht tot de paarden overzwemmen. Op het strand beleef je een spectaculaire zonsondergang!

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
  • Transfers
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Puerto Escondido

Wil je alle activiteiten in Puerto Escondido ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.