De populairste activiteiten van Puerto Madryn

Valdes-schiereiland: volledige dag met walvissen spotten

1. Valdes-schiereiland: volledige dag met walvissen spotten

De tour begint vroeg in de ochtend richting het beschermde natuurgebied Valdés, dat door Unesco tot werelderfgoed is verklaard. Na een uur reizen arriveert u in het pittoreske ecologische dorpje Puerto Pirámides waar u tussen juni en november aan boord gaat en de reguliere traditionele walvissen spotten, of Zuid-Amerikaanse zeeleeuwen en aalscholvers tussen de maanden december en november. Maart. Tussen april en half juni wordt er geen enkele vorm van navigatie uitgevoerd. Lunch (niet inbegrepen) wordt gepland in Puerto Pirámides of Caleta Valdés. Je hebt tijd om het zuidelijke deel van het schiereiland te verkennen, door uitgestrekte landschappen van graslanden en golven, door de Salinas Grande en Chica, en buiten Punta Delgada, dat het zuidelijke uiteinde van het schiereiland vormt. Bij Punta Cantor kunt u de Atlantische kust en de fascinerende geologische formatie die bekend staat als Caleta Valdés bewonderen. Deze stranden worden, afhankelijk van de tijd van het jaar, meestal bewoond door zuidelijke zeeolifanten, de grootste zeehonden ter wereld. Afhankelijk van de tijd van het jaar en de beschikbaarheid van zeefauna kun je het zuidelijke deel van Las Salinas en Caleta Valdes vervangen door Punta Norte. Van daaruit begint u aan uw terugkeer en maakt u een stop bij het Carlos Ameghino Interpretation Center, een compendium van de natuurlijke rijkdommen van het schiereiland. Tijdens deze excursie heeft u grote kansen om wilde dieren op het land te observeren, zoals guanaco's, nandoes, vossen, mara's, gordeldieren en stinkdieren. Seizoen: Landexcursie Het hele jaar. Walvissen spotten aan boord van half juni tot november. Nautische wandeling van december tot eind maart. Tussen april en half juni is er geen enkele vorm van navigatie.

Puerto Madryn: snorkeltrip van 3 uur met zeeleeuwen

2. Puerto Madryn: snorkeltrip van 3 uur met zeeleeuwen

Verken een Spaans scheepswrak op het strand van Parana en spot pinguïns, walvissen, dolfijnen en meer in het natuurreservaat Punta Loma voordat je in het water springt om interactie te hebben met de zeeleeuwen in hun natuurlijke habitat. Deze nieuwsgierige dieren zijn niet getraind of gevoed, maar zijn vriendelijk en gewend aan mensen. Met de hulp van een ervaren gids leer je meer over deze speelse dieren in deze unieke en onvergetelijke ervaring. Kies tussen het ophalen en inleveren van het hotel in Puerto Madryn of kom rechtstreeks naar het ontmoetingspunt waar je een neopreenpak krijgt voordat je naar het water gaat om op de boot te springen. Na het snorkelen en toeren keert de groep terug naar het duikcentrum voor warme dranken.

Puerto Madryn: volledige dagexcursie naar Punta Tombo

3. Puerto Madryn: volledige dagexcursie naar Punta Tombo

Punta Tombo is een van de beroemdste en meest bezochte kustlijnen langs de oostkust van Argentijns Patagonië. In de ochtend gaan we naar het beschermde natuurgebied Punta Tombo, waar een enorme kolonie Magelhaenpinguïns leeft. Na een tocht van iets meer dan twee uur door de uitgestrekte routes en het Patagonische landschap, arriveer je in dit fantastische reservaat. Je hebt maar liefst drie uur om zowel de Penguin Colony-paden als het Punta Tombo Interpretation Centre met voldoende tijd af te leggen. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van de plaats, die een zoetwarenrestaurant, badkamers en paden heeft om de Patagonische wind te interpreteren.

Van Puerto Madryn: Penguin Tour & Península Valdés-dagtrip

4. Van Puerto Madryn: Penguin Tour & Península Valdés-dagtrip

In de vroege ochtend wordt u vanuit uw hotel naar het provinciaal reservaat Peninsula Valdes gereden. Na een uur rijden arriveert u bij het Interpretatiecentrum op de Carlos Ameghino Landengte. De volgende stop is Estancia San Lorenzo, een Patagonische ranch waar je kunt genieten van een typisch Patagonisch lamsvlees aan het spit (lunch niet inbegrepen). Bereid u na de lunch voor op een bezoek aan een verbazingwekkende pinguïnkolonie: de grootste Magelhaenpinguïnkolonie ter wereld. Eindelijk maak je kennis met deze nieuwsgierige vogels! Bezoek dan het provinciaal reservaat van Punta Norte waar je, afhankelijk van het seizoen, verschillende dieren van de kust kunt zien. Aan het einde van de excursie wordt u teruggebracht naar uw accommodatie in Puerto Madryn.

Valdes schiereiland hele dag tour vanuit Puerto Madryn

5. Valdes schiereiland hele dag tour vanuit Puerto Madryn

Ontdek de natuurlijke schoonheid van het schiereiland Valdes tijdens deze dagtour vanuit Puerto Madryn. Het gebied staat bekend om zijn unieke diersoorten, omdat het de perfecte omgeving biedt om te leven en te broeden. Tijdens deze excursie word je begeleid door tweetalige gidsen en natuuronderzoekers. De eerste stop is bij het interpretatieve centrum op de Carlos Ameghino Landengte, waar je meer te weten komt over de flora, fauna en geologie van het schiereiland. Vanaf het panoramische uitkijkpunt heb je uitzicht op Golfo Nuevo, San Jose en het eiland van de vogels. Het volgende op de route is een stop in de stad Puerto Piramides, waar u, afhankelijk van het seizoen, een optionele walvisspottocht kunt maken (tegen betaling). Afhankelijk van het seizoen, het weer en de getijden bezoekt u enkele of alle van de volgende locaties: Caleta Valdes, Punta Norte en Punta Cantor, waar u zeeolifanten, pinguïns en zeeleeuwen kunt zien. Als je teruggaat, kijk dan uit naar enkele van de wilde Argentijnse landdieren, waaronder guanaco's, nandoes, vossen, mara's, gordeldieren en stinkdieren. Bij zonsondergang kom je terug in Puerto Madryn, waar de tour eindigt.

Stadstour Puerto Madryn en HD-tour Punta Loma

6. Stadstour Puerto Madryn en HD-tour Punta Loma

Tijdens deze twee uur durende excursie maken we een rondrit door de stad om de meest opvallende plekken te bezoeken: het commerciële centrum, het historische centrum, de mineraal- en cruiseschipdokken en eindigen het bezoek bij het panoramische uitkijkpunt van Punta Cuevas waar het monument aan de Tehuelche-indiaan, een voormalige bewoner van het gebied, is gevestigd. Vanaf hier vertrekken we richting het strand van Paraná om naar het zeeleeuwenreservaat van Punta Loma te gaan. Hier vinden we kolonies jonge en volwassen zeeleeuwen, die we zullen observeren vanaf de kliffen die als balkons zijn geprepareerd en ons zullen verrassen met de vluchten van zwarte aalscholvers. Na deze twee uur durende tour keren we terug naar onze geselecteerde hotels in Puerto Madryn.

Van Puerto Madryn: Chubut River Valley Welsh Colonies

7. Van Puerto Madryn: Chubut River Valley Welsh Colonies

We vertrekken om ongeveer 11:00 uur uit onze geselecteerde hotels om naar de haven van Rawson te gaan, waar we tijd hebben om rond te lopen, en optioneel kunnen we dolfijnen kijken (niet inbegrepen). We vervolgen ons bezoek aan Trelew, waar we, als we dat willen, een bezoek kunnen brengen aan het Paleontologisch Museum (optioneel, toegang niet inbegrepen), dat wordt beschouwd als het belangrijkste in Latijns-Amerika. We zullen dan een historisch-cultureel circuit maken door de lagere vallei van de Chubut-rivier, waarbij we persoonlijk de cultuur van Wales in Gaiman ervaren. Hier kunnen we kennismaken met de inwoners van deze bijzondere stad waar de gebruiken van Wales in ere worden gehouden, zoals de kapellen en hun taal. We krijgen de gelegenheid om te genieten van een heerlijke Welshe thee (niet inbegrepen) en er is tijd om het plaatselijke Welsh Museum te bezoeken (entree niet inbegrepen). Na deze mooie dag keren we rond 19.00 uur terug naar onze geselecteerde hotels.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Puerto Madryn

Puerto Madryn

In de buurt van Puerto Madryn

Meer zien

Andere activiteiten in Puerto Madryn

Wil je alle activiteiten in Puerto Madryn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.