Puerto Maldonado
Tours

Onze aanbevelingen voor Puerto Maldonado

Tambopata Peruaanse Amazone Jungle voor drie dagen/twee nachten

Tambopata Peruaanse Amazone Jungle voor drie dagen/twee nachten

Dag één: Puerto Maldonado naar de lodge. Worden opgehaald van het vliegveld of busstation en naar de haven gebracht. Reis in een boot voor een uur naar de lodge. Laat u verwelkomen met verfrissend vruchtensap uit de regio en ontspan in uw kamer. Bezoek 's middags Monkey Island aan de overkant van de Madre de Dios-rivier. Lees meer over de verschillende soorten apen en krijg de kans om ze te voeren. Zoek 's nachts met je zaklamp naar een kaaiman. Ze bevinden zich over het algemeen aan de oevers van de rivier de Madre de Dios. Met een beetje geluk zie je misschien de capibara, het grootste knaagdier ter wereld. Het kan 60 kilogram wegen en is dus een indrukwekkend familielid van de Peruaanse cuy (cavia). Geniet van het diner en een goede nachtrust in de lodge. Dag 2: Sandovalmeer. Maak na een vroeg ontbijt een korte wandeling (drie kilometer/twee mijl) naar Lake Sandoval, een piranha-habitat; een van de grootste in het Tambopata National Reserve. Neem een roeiboot met de gids om de vele verschillende soorten vogels en apen te waarderen, waaronder hoatzin, aalscholver, jacana's, reigers, adelaars, brulaap, eekhoornaap, zwarte kapucijnaap, tamarins en luiaards. Als je geluk hebt, ontmoet je een familie van gigantische rivierotters, elk bijna twee meter lang, die met uitsterven worden bedreigd. Misschien ziet u de grootste alligator die ooit is waargenomen meer dan vier meter lang. Geniet van een typische lunch in de lodge. Maak 's avonds een nachtwandeling om de diversiteit aan insecten, amfibieën, reptielen en andere nachtdieren hier te bewonderen. Dineren en nog een nacht in de lodge. Dag 3: Terugkeer naar Puerto Maldonado. Sta vroeg op voor een pre-ontbijtactiviteit van een canopy-wandeling. Bekijk het regenwoud vanuit een ander perspectief op 30 meter hoogte met een panoramisch uitzicht op de Rio Madre de Dios. Vanaf de platforms kunt u de verschillende vogelsoorten observeren, waaronder toekans en ara's. Keer terug de rivier op naar Puerto Maldonado. Hier wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht naar Lima of Cusco of naar het busstation vervoerd.

Puerto Maldonado: 4-Daagse Tambopata regenwoud tour

Puerto Maldonado: 4-Daagse Tambopata regenwoud tour

Dag 1: Begin de tour met een pick-up vanaf Puerto Maldonado Airport. Je gids wacht op je voor de uitgang met een bordje met je naam erop zodat je hem of haar gemakkelijk kunt vinden. We kunnen per auto of boot naar ons junglehuis gaan, gelegen aan de Tambopara rivier. Check in in je hut en vertrek dan voor je eerste jungletocht. Wandel ongeveer 2 kilometer door de jungle op zoek naar apen, bruine agoutis en vlinders terwijl je meer leert over de bomen en planten die er groeien. Als het donker wordt, begin je je nachtavontuur op de rivier op zoek naar kaaimannen en capibara's. Geniet van deze spannende tocht met de mogelijkheid om alles over de dieren te leren en foto's te maken. Dag 2: Bezoek op de volgende dag het Sandoval meer dat in het hart van het Tambopata National Reserve ligt. Observeer hier de vele vogelsoorten, kaaimannen, schildpadden, apen en reuzenotters die hier leven. Keer terug naar je accommodatie voor een korte rustpauze voordat je aan je volgende nachtactiviteit begint. Later ga je 's nachts het regenwoud in en volg je je gids door de donkere jungle op zoek naar nachtaapjes, vogelspinnen, kikkers, insecten en andere nachtdieren. Dag 3 Op dag 3 ga je op kajakavontuur en vaar je stroomafwaarts naar het Apeneiland. Als je op het eiland aankomt, ga je tijdens een wandeling op zoek naar apen en observeer je ze in hun natuurlijke omgeving. Geniet van de gelegenheid om ze te voeren en met ze op de foto te gaan. Bezoek na de lunch een lokale inheemse familie en leer meer over hun cultuur en manier van leven. Dag 4: Begin je laatste dag vrij vroeg en ga naar de clay lick om de parkieten, papegaaien en 2 soorten kleine ara's te zien. Ga op de terugweg op zoek naar luiaards. Na het ontbijt neemt je gids je mee naar de perfecte plek om vogels te kijken en met je te gaan sportvissen op piranha. Rond 11 uur ga je terug naar het hoofdkantoor vanwaar je naar het vliegveld of busstation wordt gebracht en je tour eindigt.

Sandoval meer 4 dagen/3 nachten

Sandoval meer 4 dagen/3 nachten

Programma 4 Dagen / 3 Nachten Aankomst in Puerto Maldonado (biodiversiteitshoofdstad van Peru) Dag 1: Ontvangst op de luchthaven of het busstation en transfer naar het kantoor van Monte Amazonico Lodge voor relevante informatie over de tour. Transfer naar de haven waar we de boot voor een uur naar onze lodge zullen brengen. Welkomstbijeenkomst met een verfrissend fruitsapje uit onze streek. Installatie in onze respectievelijke kamers. Na de lunch bezoeken we het "Monkey Island", gelegen voor onze lodge aan de overkant van de rivier de Madre de Dios. In de nacht dat we op zoek gaan naar kaaimannen, zijn ze meestal aan de oevers van de Madre de Dios-rivier, deze keer moeten we een zaklamp meenemen. Met een beetje geluk zien we misschien de capibara 's werelds grootste knaagdier dat wel 60 kilo kan wegen indrukwekkende familie van de Peruaanse cuy; terug naar de lodge, diner en overnachting in de lodge. Dag 2 Na een vroeg ontbijt maken we een korte boottocht naar de ingang van het meer Sandoval, na controle bij het controlepunt lopen we 3 kilometer (ongeveer 2 mijl) naar het meer Sandoval (piranha-habitat), een van de grootste in de Tambopata National Reserveer, na de mooie wandeling krijgt de gids een roeiboot waar we onze navigatie op het meer zullen hebben om veel verschillende vogels en apen te waarderen. en luiaards). Misschien ontmoeten we de familie van gigantische rivierotters (bijna twee meter lang), ze worden met uitsterven bedreigd en de grootste geregistreerde alligator van meer dan 4 meter lang keert terug naar de lodge om te genieten van een typische lunch. 'S Avonds maken we een nachtwandeling waarbij we de diversiteit aan insecten, amfibieën, reptielen en andere nachtdieren kunnen waarderen. - Diner en rust Dag 3. 5.30 uur Ochtend in de jungle. De Canopy Walk-Way laat ons het regenwoud vanuit een ander perspectief zien, op ongeveer 30 meter hoogte, de bruggen laten ons de natuur van grote hoogte waarderen, we hebben een panoramisch uitzicht op de Rio Madre de Dios. Vanaf platforms kunt u verschillende vogelsoorten observeren, zoals toekans, ara's, tanagers, wielewaals en nog veel meer, dit wordt een geweldige ervaring. Na het ontbijt maken we ons op voor een activiteit vol adrenaline aan de bomen op meer dan 30 meter hoogte. We zullen de zip-line doen, want deze activiteit zal een instructeursgids hebben, die zal vertellen hoe het veiligheidsharnas te gebruiken tijdens de Zip-line-activiteit, de kick van het glijden door de bomen voelen, de ervaring zal zijn voor altijd bij je, er zijn twee kabels die meer dan 3 tonen ondersteunen, terug naar de Lodge.- Lunch en rust. 'S Middags is de uitdaging om de rivier de Madre de Dios te kajakken, onderweg kunnen we genieten van de fascinerende zonsondergang. Dan kunnen we ambachtelijk vissen in de Madre de Dios-rivier, met een beetje geduld zullen we enkele vissoorten zoals meerval zien. DAG 4 Ontbijt en terug naar de stad, transfer naar de luchthaven en/of busstation.

Puerto Maldonado: 2-Daagse Peruaanse Tambopata Jungle Trip

Puerto Maldonado: 2-Daagse Peruaanse Tambopata Jungle Trip

Ontsnap naar het weelderige regenwoud en de natuur van de Peruaanse Tambopata-jungle tijdens deze reis die begint in Puerto Maldonado, inclusief alle toegangsprijzen, één nacht accommodatie en de meeste maaltijden. Communiceer met apen, cruise op de Madre de Dios-rivier, kanoën in het Sandoval-meer en meer. Dag 1: Aankomst in Puerto Maldonado - Transfer naar Lodge Nadat je bent opgehaald door je gids en hebt geluncht, ga je naar de rivier om te kajakken, vergezeld van een motorboot voor extra veiligheid. Kom aan op Monkey Island en waardeer een grote diversiteit aan apen terwijl ze een show geven, slingerend door de bomen. Later keert u terug naar de lodge en geniet u na het diner van een nachtelijke activiteit, waarbij u aan boord gaat van een boot en door de Madre de Dios-rivier vaart op zoek naar de jungle-kaaimannen. Dag 2: Lake Sandoval - Terugkeer naar Puerto Maldonado Na het ontbijt neemt u een boot om de controle over de Tambopata National Reserve Zone te krijgen. Na een wandeling van 1,5 uur door het regenwoud bereikt u het beroemde Sandoval-meer. Wees omringd door eeuwenoude bomen en verstrengelde wijnstokken. Spot lokale planten en dieren in het wild, waaronder gigantische otters, vogels, gekleurde vlinders, schildpadden en een verscheidenheid aan vissen. Breng een paar uur door in een kano om een van de mooiste meren in de regio volledig te ervaren. Keer terug naar de lodge en maak een boottocht terug naar Puerto Maldonado, gevolgd door een transfer naar de luchthaven of het busstation.

Vanuit Puerto Maldonado: Tambopata nationaal reservaat 3-daagse tour

Vanuit Puerto Maldonado: Tambopata nationaal reservaat 3-daagse tour

Dag 1: Puerto Maldonado – Jungle Lodge – Kaaimangebied Je bent welkom op het vliegveld of busstation zodra je aankomt in de biodiversiteitshoofdstad van Peru (Puerto Maldonado). Nadat je je team hebt ontmoet, ga je naar de havenboot om aan boord van een gemotoriseerde rivierboot te gaan. Daarna navigeert u ongeveer 1 uur op de Madre de Dios-rivier voordat u aankomt in de Tambopata-reservaatzone. Daar wordt u verwelkomd door onze avontuurlijke staf en krijgt u een introductie in onze lodgelanden. Vervolgens organiseert uw gids de bungalow voor uw verblijf. Vervolgens kunt u de lodge ontdekken, of, als u dat liever heeft, even uitrusten terwijl uw chef-kok uw lunch bereidt met enkele lokale producten. Na een bevredigende lunch komt de groep bijeen om op avontuur te gaan naar Monkey Island, dat vlak voor de lodge ligt. Om het eiland te bereiken, steek je de rivier over onder begeleiding van je gids, die je meeneemt op een fascinerende tocht. Onderweg kom je een verscheidenheid aan apen tegen die inheems zijn in het gebied, en leer je over de weelderige jungle en zijn inheemse planten en bomen. Bij terugkomst in de lodge heb je tijd om te ontspannen en je voor te bereiden op een onvergetelijke avond. Rond 19.00 uur begint uw groep met uw gids aan een kaaimansafari. Terwijl je over de rivier vaart, word je getrakteerd op een glimp van het bruisende nachtleven langs de rivieroever. Tot slot keert u terug naar de lodge voor een heerlijk diner, waarbij u de plannen voor de volgende dag kunt bespreken. Dag 2: Lodge – Sandoval-meer en junglewandeling Je wordt rond 6.00 uur wakker. Daarna geniet je van ons ontbijt en krijg je de laatste details van onze gids voor de dag. Na het ontbijt wandelt u naar het Sandoval-meer. Dan heb je een wandeling in Tambopata National Reserve (Sandoval Lake). Hier krijg je de kans om een opwindende diversiteit aan dieren te zien - slangen, brulaap en honderden vogels. Als je eenmaal bij het Sandoval-meer bent, stap je in een kleinere roeiboot en ga je met onze gids en personeel op zoek naar de reuzenotters. Ook wachten op u om ontdekt te worden kaaimannen, piranha's, slangen, tapirs, schildpadden, aalscholvers, reigers en natuurlijk heel veel vogels. Daarna ga je terug naar je lodge, waar je kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de zonsondergangpanorama's van de Jungle. Als je in het donker nog energie over hebt, waarom begin je dan niet aan een spannend avontuur met je gids om de nachtelijke dieren in het wild te verkennen? Je kunt een verscheidenheid aan fascinerende wezens ontdekken, zoals insecten, capibara's en andere nachtdieren, terwijl je kennis opdoet over hun gedrag en leefgebieden onder de sterren. Daarna sluit je de dag af met een heerlijk diner. Dag 3: Jungle-activiteiten – Puerto Maldonado Na het ontwaken geniet u van het ontbijt en maakt u zich klaar om in de buurt van uw lodge te wandelen en te genieten van het uitzicht vanaf uitkijkposten (luifel). als je geluk hebt, zie je verschillende dieren zoals slangen, papegaaien, apen en anderen. Daarna maak je je klaar en neem je een boot, en je transfer brengt je terug naar Puerto Maldonado.

Puerto Maldonado: Sandoval Meer dagtrip met kanoën

Puerto Maldonado: Sandoval Meer dagtrip met kanoën

Het avontuur begint met een ophaalservice vanaf je hotel in Puerto Maldonado en gaat naar de Madre de Dios rivier waar je boot voor die dag wacht. Stap aan boord van de boot en vaar over de levendige rivier naar het Nationale Reservaat van Tambopata, een uitgestrekt landschap van regenwouden dat rijk is aan kleurrijke wilde dieren. Kom aan bij het reservaat en geniet van een 55 minuten durende wandeling door het weelderige landschap tot je Sandoval Lake bereikt. Bewonder tijdens de wandeling het uitzicht op de kolossale junglebomen die je omringen en kijk uit naar inheemse wilde dieren zoals apen en papegaaien. Bij het meer stap je in een kano en vaar je het kalme water op, waarin de bomen langs de oever prachtig weerspiegelen. Kijk uit naar de overvloed aan dieren en vogels die Sandoval hun thuis noemen, en in het bijzonder naar de reuzenotters in het meer. Geniet van een snelle stop voor de lunch en wat rusttijd, stap dan weer in je kano op zoek naar zwarte kaaimannen en nog meer fascinerende wilde dieren. Bewonder een prachtige zonsondergang in de late namiddag en begin dan langzaam aan de terugreis door de jungle naar de rivierboot die klaarligt om je terug te brengen naar Puerto Maldonado.

Tambopata: zipline-avontuur en kajak naar Monkey Island

Tambopata: zipline-avontuur en kajak naar Monkey Island

Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Puerto Maldonado en gaat dan verder naar de haven van Capitanía. Reis in een boot gedurende een uur naar de lodge. Het avontuur begint bij het bereiken van een toren en een trap die opstijgt naar de boomtoppen waar een onvergetelijke ervaring is door middel van hangende bruggen die de toppen van de grote bomen van de lage Amazone-jungle oversteken, vanwaar je kunt zie kleurrijke diersoorten die normaal gesproken niet vanaf de grond te zien zijn. Nadat we hebben genoten van de wandeling door de Canopy-brug, beginnen we met de activiteit van de zip-line, kunnen we van de 190 meter lange zip-line glijden, aan de andere kant zal de assistent je ontvangen om je te helpen nog een kleine brug van 100 meter over te steken. en keer terug met nog eens 190 m lang lijnschot naar het startpunt. Na het achterlaten van alle uitrusting keren we terug naar de Lodge voor de lunch. De kajakactiviteit begint bij de Lodge, we nemen de kajaks en de roeispanen en nadat we de reddingsvesten hebben aangetrokken, gaan we aan boord van de boot en beginnen we aan de activiteit en genieten we van dit avontuur, voor uw veiligheid zal er altijd een boot zijn die u zal volgen de groep die u begeleidt langs de rivier Een goede gelegenheid om te baden in de wateren van Madre de Dios en te ontstressen van onze activiteiten in de stad. Bereik het apeneiland, op dit eiland kunnen we een groep kapucijnapen vinden, Black Monkey (Cebus apella), White Monkey (Cebus albifrons), die gewend zijn aan mensen en daarom is het mogelijk om dichtbij ze te komen , voer ze en zie hun coëxistentie tussen verschillende soorten. Het is een leuke ervaring, na bij de apen te zijn geweest keren we terug naar de Lodge en keren terug naar Puerto Maldonado.

Tambopata: meerdaagse Amazone-regenwoudtour met lokale gids

Tambopata: meerdaagse Amazone-regenwoudtour met lokale gids

Dag 1 - Aankomst in Puerto Maldonado - Monkey's Island - Kaaiman spotten. Bij aankomst op de luchthaven of het busstation in Puerto Maldonado, zullen we u ontmoeten en u naar ons kantoor brengen om u te registreren. Vaar met onze motorboot over de rivier de Madre de Dios in ongeveer 40 minuten naar de lodge. Een koel welkomstdrankje wacht op u. Na een welverdiende lunch, bezoek aan Monkey Island, zullen we een grote diversiteit aan apen kunnen waarderen Keer terug naar de lodge en na het diner een stroompje door de Madre de Dios rivier op zoek naar de Jungle kaaimannen. Nacht in de lodge. **Opmerking:. Aankomstvlucht moet voor 13:00 uur zijn voor vervoer. Dag 2 - Sandoval-meer Na een geweldig ontbijt, neem je de boot om bij de controle van de Tambopata National Reserve Zone te komen, na anderhalf uur wandelen door het regenwoud wordt je omringd door immense oude bomen en verstrengelde wijnstokken; zie veelkleurige bloemen en fauna, waaronder: reuzenotters, vogels, gekleurde vlinders, schildpadden en een verscheidenheid aan vissen. We zullen een paar uur per kano doorbrengen op dit een van de mooiste meren in de regio. Na de lunch begint het avontuur met het bereiken van een toren en een trap die omhoog gaat naar de boomtoppen waar een platform is dat het begin markeert van de zip-line van bijna 200 meter lang, de adembenemende uitzichten worden alleen geëvenaard door de opwinding van het overwinnen van onze angsten en de adrenaline dat gaat door ons heen terwijl we van het platform springen, ondersteund door de streng beveiligde harnassen die ons verbinden met de zipline-kabel naar een platform van 27 meter hoog. Rest van de dag om uit te rusten en te genieten van het geluid en de ontspannende Jungle. Nacht in de lodge. Dag 3 - Inheemse familie en rustieke visserij Zet een uur stroomafwaarts koers naar de Native Community. Het project "Culturele waarden redden", waarbij we werken met gezinnen die ons de cultuur van hun voorouders, hun taal en gebruiken, kleding en dansen zullen laten zien. Tegen de middag hebben we tijd om rustiek te vissen in de rivier de Madre de Dios, waar we met een beetje geluk de kans hebben om enkele soorten te vangen, zoals pictuskatvissen, kleine bek, pantserkattenvissen en rode-ogen-piranha's. Terug naar de lodge voor het avondeten. Nacht in de lodge. Dag 4 - Kleiliksteen voor parkieten – Puerto Maldonado Heel vroeg in de ochtend verlaat u de lodge om de likstenen voor papegaaien en parkieten te bereiken. Elke dag vroeg komen ze rijke klei eten die hen voorziet van de zouten en mineralen die nodig zijn om de gifstoffen en zuren van de bloemen, vruchten en zaden waarmee ze zich voeden te metaboliseren en te neutraliseren. We keren rond 7 uur terug naar de lodge voor het ontbijt en nemen onze boot terug naar Puerto Maldonado, onze boot vertrekt om 10.30 uur. Aansluitend transfer naar luchthaven of busstation. Einde van onze dienst! **Opmerking:. De retourvlucht moet na 13:00 uur zijn voor vervoer

Van Tambopata: Jungletocht door de Amazone en Lake Sandoval 1-Daagse

Van Tambopata: Jungletocht door de Amazone en Lake Sandoval 1-Daagse

De tour begint met het ophalen van je hotel om 9:00 uur, waarna we op weg gaan naar het Tambopata National Reserve. We komen aan en gaan de Amazone jungle in, we maken een wandeling langs het 3 kilometer lange pad. Tijdens de wandeling kunnen we alle flora en fauna van de jungle observeren; de wandeling eindigt bij het Sandoval meer. We maken een kanotocht om het Sandoval meer te verkennen en unieke diersoorten zoals de rivierotter of de zwarte kaaiman te ontmoeten. Na deze activiteit maken we een stop om te lunchen in een restaurant en lokale gerechten te proeven. Aan het einde van de tour keren we terug naar Puerto Maldonado, aankomsttijd ongeveer 17:30 uur.

Puerto Maldonado: 3 dagen Sandoval en papegaaiklei likken

Puerto Maldonado: 3 dagen Sandoval en papegaaiklei likken

Dag 1: Ontvangst op de luchthaven of landterminal en transfer naar het Monte Amazónico-kantoor voor de bijbehorende registraties. Transfer naar de kapiteinshaven waar we de boot voor een uur nemen, naar ons hostel - Welkomstbijeenkomst, met een verfrissend sap op basis van fruit uit onze regio. Installatie in onze respectievelijke kamers. Na de lunch bezoeken we het “apeneiland”, gelegen voor onze Lodge, over de rivier de Madre de Dios, waar we verschillende soorten zullen vinden, zoals de familie van kapucijnapen die op het eiland leven, en terugkeren naar de Lodge. 's Nachts gaan we op zoek naar witte kaaimannen die doorgaans te vinden zijn op zandbanken in de Madre de Dios rivier, waarvoor het nodig is een zaklamp mee te nemen. Ook zullen we de capibara, het grootste knaagdier ter wereld dat 60 kilo kan wegen, kunnen zien terugkeren naar de lodge, eten en rusten. Dag 2: Na het ontbijt wandelen we 3 km. Midden in de dichte tropische jungle gaan we richting Lake Sandoval (piranha-habitat), een van de grootste in het Tambopata National Reserve en rijden we op een roeiboot waar we een grote verscheidenheid aan vogels en apen van verschillende soorten zullen waarderen (shansho, aalscholver, jacana's, poema-reiger, buizerds, cotomono, monniksaap, zwarte machín, picicos en luiaards). Wellicht hebben we nog een ontmoeting met de reuzenotterfamilie (bijna twee meter lang) die met uitsterven bedreigd is en keren de grootste geregistreerde alligators van ruim 4 meter lang terug naar de Lodge om te genieten van de typische lunch. In de middag na de lunch maken we een korte wandeling langs de Canopy Walk-Way, ruim 30 meter hoog, waardoor we de natuur vanaf het hoogst mogelijke niveau kunnen waarderen, we hebben ook een panoramisch uitzicht op de rivier de Madre de Dios. Vanaf de platforms zullen we verschillende soorten vogels observeren, zoals toekans, ara's, tanagers, orioles, het zal een geweldige ervaring zijn. 's Avonds maken we een wandeling waarbij we de diversiteit aan soorten insecten, amfibieën, reptielen en andere nachtdieren kunnen waarderen. – diner en rust Dag 3: Heel vroeg in de ochtend nemen we de boot om de papegaaienklei-liksteen te bezoeken, een muur van aarde (klei) aan de ene kant van de rivier de Madre de Dios, waar de verschillende soorten naar beneden komen om deze speciale en onmisbare klei te eten die nodig is voor hun leven. metabolisme. Ontbijt en terugkeer naar de stad.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Puerto Maldonado

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Puerto Maldonado?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Puerto Maldonado op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Puerto Maldonado

Activiteiten in Puerto Maldonado

Rondleidingen in Peru

Wat te doen in Peru

Andere activiteiten in Puerto Maldonado

Wil je alle activiteiten in Puerto Maldonado bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.