Puerto Plata
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Plata Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

 • Sosua Catamaran Excursie

  1. Sosua Catamaran Excursie

  Worden opgehaald uit uw accommodatie door een taxi. Begin je tour op het strand van Sosua, waar de bemanning en een 75-voet catamaran op je wachten. Neem 's morgens de gelegenheid om de onderwaterwereld van de Dominicaanse Republiek te bekijken. Maak twee stops op verschillende riffen om te snorkelen of zwemmen om jezelf op te frissen. Na het snorkelen, trek het grootzeil op en cruise langs de kust. Geniet van een lunch en een open bar op weg naar Ocean World Marina, die zich buiten Puerto Plata bevindt. Van daaruit keert u per taxi terug naar uw accommodatie.

 • Cayo Arena: VIP-ervaring in luxe catamaran

  2. Cayo Arena: VIP-ervaring in luxe catamaran

  Deze excursie naar Cayo Arena biedt een prachtige tour vanuit Puerto Plata, in comfortabele bussen met airconditioning en ervaren chauffeurs, vergezeld van professionele gidsen. Deze reis zit vol met prachtige landschappen en groene bergen helemaal tot aan Punta Rusia, een pittoresk vissersdorpje aan de kust van Puerto Plata. De landtour eindigt in Playa Punta Rusia. Van daaruit stap je in een prachtige catamaran, zodat je de flora en fauna van de waterroute kunt waarderen en het nationale park kunt bezoeken, navigerend door de mangroven, met een verscheidenheid aan prachtige natuurlijke kleuren. Als je geluk hebt zie je de beroemde lamantijn, ook wel bekend als de zeekoe. Na 45 minuten arriveer je bij Cayo Arena. Hier heb je vrije tijd om te snorkelen, veel soorten vis van alle kleuren te observeren, foto's te maken en te genieten van een verfrissende duik in kristalhelder water.

 • Puerto Plata: Deep Sea Fishing Tour

  3. Puerto Plata: Deep Sea Fishing Tour

  Ontdek waarom de Dominicaanse Republiek wordt erkend als een van de beste grote wildvisplaatsen ter wereld. Puerto Plata, Cabarete en Sosua bieden de beste offshore diepzeevissen wereldwijd met perfecte flats, diep water en een grote verscheidenheid aan big game-vissen. Of je nu een doorgewinterde visser bent of een first-timer op het open water, de ervaren gidsen delen hun technieken om ervoor te zorgen dat je de beste kans hebt om een wahoo, mahi mahi, tonijn te vangen of als je geluk hebt, een grote blauwe marlijn! Als u een pauze nodig hebt, leun achterover en ontspan op de boot terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht op de kust en verfrissingen. Alle apparatuur is inbegrepen, dus alles wat je nodig hebt is om te verschijnen met een glimlach en een klaar-om-te-vangen houding.

Sitemap Puerto Plata

Wil je alle activiteiten in Puerto Plata ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.