Puerto Plata
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Plata Quad- & atv-tours: Onze meest aanbevolen

 • 4 Wheel Adventure

  1. 4 Wheel Adventure

  Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Playa Dorada, Sosua of Cabarete, wordt u naar het beginpunt van de tour gebracht, dat op slechts 30 minuten van Sosua en Puerto Plata ligt. Denk eraan om kleding te dragen die je wilt weggooien en een zonnebril, want de weg kan stoffig, modderig en nat zijn. Geen licentie en geen speciale vaardigheden vereist. Na een korte briefing start je memorabele off-roadavontuur. Alle 4-wielaandrijvingen zijn veilig en gemakkelijk te besturen. Ervaar de natuurlijke schoonheid van de Dominicaanse Republiek tijdens deze tour van een halve dag. Geniet van een prachtig landschap, modderige paden en een pittoresk strand.

 • Puerto Plata: Buggy, Zip Line, Watervallen en Lunch Combo

  2. Puerto Plata: Buggy, Zip Line, Watervallen en Lunch Combo

  Ga op weg voor een leuke dag in de Dominicaanse Republiek. Laat je ophalen bij je hotel in een gigantische 6x6-truck. Bij aankomst op de basis van de lokale partner spring je aan boord van een all-terrain dubbele buggy. Vaar mee om geheime stranden te ontdekken. Ervaar vervolgens 7 van de opwindende Damajagua-watervallen, zwem en glijd je een weg naar koele berglagunes. Adrenalinezoekers kunnen zelfs rock jumpen in de zwembaden. Vlieg dan hoog op tokkelbanen met luifels met de hulp van een ervaren team. Een ritje langs deze lange kabels belooft tropische uitzichten en meer adrenalinestoten. Geniet na alle actie van een heerlijke, zelfgemaakte lunch met frisdrank en biologisch fruit van een lokale boerderij. De volgorde van activiteiten kan variëren. Voor alle buggyrijders is een rijbewijs vereist.

 • Puerto Plata: Adventure Park Day Pass en transport

  3. Puerto Plata: Adventure Park Day Pass en transport

  Haal je tussen 7: 50-8: 45 uur op bij je hotel en ga naar het avonturenpark in Maimón, op slechts 20 minuten rijden van Puerto Plata City. Na een meet & greet, krijg je gedetailleerde informatie over de activiteiten van de dag voordat je gaat plukken en kiezen wat het beste bij je past. Ga off-road rijden in een ATV-voertuig en neem contact op met het Dominicaanse platteland en het lokale dagelijkse leven. Probeer de 8 verschillende ACCT-gecertificeerde zip-lijnen met in totaal meer dan 7.900 voet dubbele, gegalvaniseerde staalkabel. Maak je geen zorgen als je het nog nooit eerder hebt geprobeerd. In tegenstelling tot andere ziplineparken hoeft u niet actief te breken. Ga op een ontspannende paardrijtocht, aangepast aan je rijvaardigheden en ervaring. Beginners en kinderen krijgen volledige standaard rij-instructies. Geniet tijdens het rijden van het adembenemende uitzicht op de natuurl...

 • Puerto Plata: ervaring met buggy's en tokkelen

  4. Puerto Plata: ervaring met buggy's en tokkelen

  Beleef een spannende ervaring terwijl je het Dominicaanse platteland verkent op een all-terrain dubbele buggy en door de boomtoppen vliegt op zeven zipline-kabels. Wees zelfverzekerd tijdens je avontuur terwijl je gidsen je vergezellen. Geniet van een zelfgekweekte biologische fruitschaal en drankjes om je onderweg gehydrateerd te houden. Rijd zandduinen op en af, door landelijke dorpjes en krijg voorrang bij toegang tot vier geheime stranden aan de noordkust. Wees getuige van ongelooflijke uitzichten, voel de zeebries en pauzeer voor een ontspannen duik op een van de witte zandstranden. Clip-on en maak je klaar om mee te ritsen met zeven dynamische kabels die door boomtoppen gaan, over een rivier en tropische jungle. Sta versteld van het spectaculaire uitzicht op het gevarieerde landschap.

Sitemap Puerto Plata

Wil je alle activiteiten in Puerto Plata ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.