Puerto Plata
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Plata Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Dolphin Encounter at Ocean World, Puerto Plata

  1. Dolphin Encounter at Ocean World, Puerto Plata

  De Dolphin Encounter biedt nauw contact met een tuimelaar, in diep water.

  Tijdens deze interactieve programma's kun je deze zachte zoogdieren aanraken en voeden, en ermee spelen in een veilige omgeving. Je zult zelfs met ze dansen!

  Deze interactie is zowel leuk als leerzaam voor alle leeftijden, ideaal voor niet-zwemmers en gezinnen met jonge kinderen.

  Het Dolphin Encounter-programma omvat ook een dagpas voor het Ocean World Adventure Park, met al zijn attracties, en de busreis heen en terug vanaf nabijgelegen hotels.

  Ocean World heeft de grootste kunstmatige dolfijnhabitat ter wereld en is een must-see attractie voor iedereen die de Dominicaanse Republiek bezoekt. Day Pass-bezoekers hebben de mogelijkheid om te snorkelen in ons Tropical Reef Aquarium, bezoek het Pirate's Pool, leer over zeezoogdieren, voed exotische tropische vogels, loop door...

 • Puerto Plata: Ocean World Adventure Park Day Pass

  2. Puerto Plata: Ocean World Adventure Park Day Pass

  Ontdek het grootste kunstmatige dolfijn habitat in de wereld op Ocean World in Puerto Plata, een must-see attractie voor een bezoek aan de Dominicaanse Republiek.

  Met een full-dagkaart, kun je snorkelen in een tropisch rif aquarium, meer informatie over zeezoogdieren leren van deskundige managers, up-dicht bij de tropische vogels voeden en wandelen door een tropisch regenwoud, Bird Exhibit en Habitat van leguanen.

  De pas omvat ook toegang tot een aantal van de dieren shows. Veel plezier met de speelse zeeleeuwen, kijken naar de vaardigheid van de dolfijnen, en bekijk alle drama van de haai-show. Dan kunt u ontspannen op Dolphin Beach en genieten van een aantal Caribische stralen.

  Met lunch en ligstoelen opgenomen als onderdeel van het pakket, dit is uw paspoort naar een wereld van mariene avonturen.

 • Puerto Plata: dagexcursie naar Watervallen van Damajagua

  3. Puerto Plata: dagexcursie naar Watervallen van Damajagua

  Geniet van een onvergetelijk avontuur bij de Watervallen van Damajagua in de Dominicaanse Republiek, waar diep in een tropisch regenwoud van de Cordillera Septentrional smagardgroene wateren samenkomen. 27 verfrissende watervallen zijn gemaakt door Moeder Natuur. Deze ervaring is ideaal voor bezoekers die graag met een spannende daguitstap dichter bij de natuur willen komen. Klim achterop bij een safaritruck, waar een team van ervaren gidsen en chauffeurs op je wacht. Houd er rekening mee dat je slechts 12 van de 27 watervallen bezoekt, omdat een bezoek aan alle 27 watervallen meer fysieke voorbereiding vereist. Na korte veiligheidsinstructies glij je over de natuurlijke bronnen en in hemels grotten baden. Met het gefluit van exotische vogels en de oevers van rivier de Damajagua op de achtergrond, zorgt het ruisen van het water voor een gevoel van kalmte. Om de watervallen heen ligt e...

 • Ocean World Dolphin Swim & Sea Lion Combo van Puerto Plata

  4. Ocean World Dolphin Swim & Sea Lion Combo van Puerto Plata

  Je dagtour begint met een hotel pick-up van Puerto Plata voor de rit naar Cofresi Beach met een comfortabele bus. Locatie voor het Ocean World Adventure Park, je hebt de dag om te verkennen, met voldoende vrije tijd om op je gemak door te brengen

  Hoogtepunten van de dag zijn een duik van 30 minuten met Atlantische tuimelaars en een bezoek aan de zeeleeuwenbehuizing.

  Je dolfijnzwemmen begint met een korte oriëntatie, voordat je het water ingaat voor je introductie, gezicht naar snuit. Hier leer je over het gedrag van dolfijnen en ontdek je hoe de trainers handbewegingen en positieve bekrachtiging gebruiken om met de dieren te praten.

  Dan is het klaar om de zeeleeuwen te ontmoeten. Ervaar die fascinerende dieren tijdens een ontmoeting van 30 minuten bij het zwembad en leer meer over hun natuurlijke habitat tijdens een leerzaam gesprek.

  Het programma beva...

 • Royal Dolphin Swim bij Ocean World, Puerto Plata

  5. Royal Dolphin Swim bij Ocean World, Puerto Plata

  Kom naar Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek en de ervaring van The Royal Dolphin Swim. Het is de nieuwste en meest opwindende dolfijn interactief programma bij Ocean World!

  De deelnemers van het nieuwe programma zal de unieke kans om deel te nemen aan een 60 minuten zwemmen sessie met 2 mooie tuimelaars hebben.

  De Royal Swim ervaring begint met een korte oriëntatie dan de gasten in het water om te leren over dolfijnen gedrag.

  Het nemen van de ervaring een stap verder, de gasten zijn in staat om niet alleen ontmoeten, maar kus, knuffel, huisdier, en diervoeders dolfijnen in diep water voor een half uur. Na afloop van de sessie verder op het strand voor een extra half uur meer. Hier kunnen gasten interactie met dolfijnen een op een in hun eigen omgeving.

  Met een bal spelen met de dolfijnen, het nemen van een borstvinnen rit en een voet-push met ee...

 • Puerto Plata Ocean World Dolphin Swim

  6. Puerto Plata Ocean World Dolphin Swim

  Het hoogtepunt van elk bezoek aan Ocean World Adventure Park is de zeldzame gelegenheid om te zwemmen en spelen met prachtige Atlantische tuimelaars.

  De Dolphin Swim-ervaring begint met een korte oriëntatie. Gasten leren over dolfijngedrag en ontdekken hoe Ocean World Adventure Park-trainers handsignalen en positieve bekrachtiging gebruiken om met hen te communiceren. Dan is het tijd om het water in te gaan en te communiceren met deze geweldige wezens. Gasten kunnen in hun eigen omgeving communiceren met een dolfijn.

  De Dolphin Swim bevat ook een dagpas in Ocean World Adventure Park en een busreis heen en terug vanuit nabijgelegen hotels.

  Ocean World heeft de grootste kunstmatige dolfijnhabitat ter wereld en is een must-see attractie voor iedereen die de Dominicaanse Republiek bezoekt. Day Pass-bezoekers hebben de mogelijkheid om te snorkelen in het Tropical Re...

 • Puerta Plata: Zip Line Experience en Tropical Petting Zoo

  7. Puerta Plata: Zip Line Experience en Tropical Petting Zoo

  Van Puerto Plata Cruise Port naar de ranch, het is slechts 10-15 minuten rijden. Na een meet & greet in de Country House Bar, ben je volledig uitgerust en gehydrateerd voor een echt zipline-avontuur. Voel na de veiligheidsbriefing de adrenalinekick op de 8 ACCT-gecertificeerde zip-lijnen, met meer dan 7.900 voet gegalvaniseerde staalkabel. De langste rit is 2.460 voet en er is geen ervaring of remmen vereist. Voor uw eigen veiligheid en comfort kunt u zich eenvoudig aan een van de sturen vastgrijpen. Tussen de tokkelbanen door kun je op je gemak het bladerdak van het regenwoud verkennen via wandelplatforms en je vergapen aan de lokale vegetatie en dieren in het wild. Gevolgd door vers sap en een authentieke huisgemaakte Dominicaanse lunch gemaakt op het terrein. Voordat je terugkeert naar de haven, passeer je een weelderige tropische tuin, waar je kunt poseren voor een momentopname me...

 • Puerto Plata Ocean World Tickets

  8. Puerto Plata Ocean World Tickets

  Tijdens deze tour maakt u kennis met de dag doorbrengen in het prachtige Ocean World Adventure Park op Cofresi Beach, net buiten Puerto Plata. Round-trip vervoer is voorzien van hotels in de buurt en is er voldoende tijd om te ontspannen, maar een hoogtepunt van de excursie is de mogelijkheid om te spelen met de Patagonische zeeleeuwen.

  Bekend als de clowns van de zee, kunnen deze lieve dieren te zien van dichtbij en persoonlijk tijdens een 30 minuten durende ontmoeting. U leert over hun gewoonten en leefomgeving tijdens een pre-zwemmen lezing. Dan zul je in staat om aan te raken, diervoeder, huisdier en spelen met hen als je gaat zitten aan de kant van de interactie zwembad. Kijk met verbazing als ze hun hilarische stunts uit te voeren.

  Ocean World is de meest complete entertainment complex in zijn soort in de Dominicaanse Republiek, en beschikt over de grootste kunstm...

 • Puerto Plata: Monkeyland en Zip-Line Adventure

  9. Puerto Plata: Monkeyland en Zip-Line Adventure

  Klem vast en maak je klaar voor een serieuze voering met rits. Een volledige briefing wordt vooraf gegeven in het trainingscentrum van de lokale partner door zeer bekwame gidsen met ritsvoering. Voel de haast bij meer dan anderhalve kilometer voering. Zweef door de jungle, het regenwoud en over een Caribische rivier. Er zijn gidsen op elk platform om u te helpen en naar de volgende regel te helpen. Dit avontuur belooft plezier voor alle leeftijden en alle adrenaline-zoekers. Na de voering met rits ga je naar Monkeyland. Luister naar de geluiden van de natuur terwijl je oplet voor de schattige kleine eekhoornapen die deze natuurlijke omgeving thuis noemen. Getraind personeel geeft u een bord fruit dat u aan de apen kunt aanbieden. Deze brutale, vriendelijke wezens houden van glimmende objecten, dus houd je spullen vast. Dit is een geweldige kans om van dichtbij kennis te maken met deze...

Sitemap Puerto Plata

Wil je alle activiteiten in Puerto Plata ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.