Puerto Rico, Gran Canaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Puerto Rico, Gran Canaria

Wil je alle activiteiten in Puerto Rico, Gran Canaria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Puerto Rico, Gran Canaria

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 707 beoordelingen

Wij hadden de drie uur trip geboekt en dat was maar goed ook, op de heenreis alleen maar een rug van een dolfijn gezien. Na ongeveer een uur gevaren te hebben en de bemanning besloot om de terugweg aan tevangen kwamen we een walvis tegen. Later na ongeveer weer een uur later zagen we een hele school dolfijnen. Zeer de moeite waard en personeel bleef net zo lang spotten totdat ze ze gevonden hadden. Vriendelijk en kundige bemanning, goed te verstaan in het engels

Verschillende keren vliegende vissen en dolfijnen gezien, vooral de dolfijnen waren erg goed te zien. Ze kwamen heel dicht bij de boot. Er waren wel redelijk hoge golven waardoor het voor sommige mensen met zeeziekte iets te veel werd. Kotszakjes zijn aanwezig op de boot. We werden met een touringcar opgehaald en teruggebracht zo’n 100 meter van ons hotel. Zeker een aanrader!

Zeer vriendelijk personeel, luxe bedden waar je heerlijk op kunt liggen. Voor de bedden moesten we alleen wel bijbetalen omdar wij geen V.I.P. ticket hadden, maar het was het geld wel waard, anders hadden we de hele tijd op een bankje gezegen. Het eten viel een tikkeltje tegen, maar het was nog steeds lekker! We hebben op en top genoten van deze dag!!

Top trip, leuke enthousiaste gidsen. Veel gezien, walvissen een een gigantische groep gewone dolfijnen. Fantastisch! Alleen het organiseren via GYG was waardeloos aangezien na betaling wij niet geregistreerd stonden bij de rondvaart zelf. Die hebben zelf alles uitgezocht en geregeld, complimenten!

De reis was zeer goed georganiseerd; van begin tot eind. De transfer was op de minuut op tijd, het eten was lekker en het was al met al heel relaxt! Let wel dat de reis beduidend leuker is als je de VIP (premium) pakt.