Puerto Vallarta
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

 • Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideaway Experience

  1. Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideaway Experience

  Upgrade uw vakantie door dit exclusieve privéstrand te bezoeken. Las Caletas is alleen bereikbaar via de zee en wordt omgeven door een steile, in de jungle omzoomde bergachtige achtergrond, waardoor het een echt afgelegen tropisch toevluchtsoord is. Tijdens de Las Hideaway-tour van Las Caletas kunt u Las Caletas en alle ongelooflijke natuurlijke wonderen die het te bieden heeft verkennen. Breng de tijd door op zee in een kajak of verwonder u over de vele onderwaterwonderen tijdens het snorkelen of paddleboarden. Maak een begeleide natuurwandeling en ontmoet een aantal van de permanente bewoners van Las Caletas, waaronder speelse apen en prachtige papegaaien. Je kunt ook meer te weten komen over de cultuur en tradities van de regio door deel te nemen aan praktische activiteiten zoals kleimodellering, mezcal-proeverij en koken. Wat uw interesses ook zijn, Las Caletas Beach Hideaway heeft...

 • Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideway Day Trip

  2. Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideway Day Trip

  Las Caletas, ooit het woonhuis van filmregisseur John Huston, is een afgelegen natuurreservaat dat alleen per boot bereikbaar is. Tijdens deze 7-uur durende excursie ontdek je de schoonheid van deze verborgen baai voor jezelf. Begin de dag met een heerlijk continentaal ontbijt en drankjes tijdens de schilderachtige boottocht naar Las Caletas. Wanneer je op het eiland aankomt, zijn er tal van activiteiten beschikbaar. Je kunt een deel van je tijd doorbrengen met kajakken en snorkelen, en andere delen van de dag genieten van yogalessen, kooklessen en natuurwandelingen door de jungle. Als alternatief kunt u achterover leunen en ontspannen op het idyllische strand van dit geïsoleerde paradijs.

 • Isla Majahuitas: Pirate Ship Tour met kajakken en lunch

  3. Isla Majahuitas: Pirate Ship Tour met kajakken en lunch

  Ontmoet de groep in Marina Puerto Vallarta en spring aan boord van het Galjoen voor het ontbijt 'Under the Sea' in de piratentaverne. Koel af met een zwem- of snorkelstop of maak een kajak- of bananentour rond Isla Majahuitas. Daag jezelf uit voor een partijtje beachvolleybal en neem zelfs deel aan een speurtocht met piratenthema. Geniet van de piratenshow en bewonder de acrobatiek, dans en speciale effecten. Wanneer de honger toeslaat, kies dan uit 8 verschillende maaltijdopties en geniet van een lunch aan boord. Ontspan met uw favoriete drankje, bereid in de luxe open bar, waar nationale en internationale alcoholische dranken worden geserveerd. Aan het eind van de dag gaat het schip aanleggen in Marina Puerto Vallarta.

Más actividades y cosas que hacer en Puerto Vallarta

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Puerto Vallarta? Pincha aquí para ver la lista completa.