Puerto Vallarta
Walvis- & dolfijnspottours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Dolfijn- & walvisspotten: Onze meest aanbevolen

 • Vallarta: Yelapa-waterval en Majahuitas-snorkelavontuur

  1. Vallarta: Yelapa-waterval en Majahuitas-snorkelavontuur

  Vertrek vanuit Puerto Vallarta en ga op een boottocht naar de tropische paradijsinhammen van Yelapa en Majahuitas. Bewonder het schilderachtige kustlandschap, waar dolfijnen elkaar ontmoeten en bultruggen (in de winter) veel voorkomen. Maak uw eerste stop aan de adembenemende oevers van Majahuitas Cove. Met zijn ongerepte zandstrand en kristalhelder water is het de perfecte schuilplaats voor een dag snorkelen, paddleboarden en kajakken met een deskundige gids. Majahuitas Cove is alleen toegankelijk per boot en biedt spectaculaire zeedieren die worden beschermd tegen de menselijke drukte in het nabijgelegen Puerto Vallarta. Geniet van de mogelijkheid om hier te snorkelen met alle apparatuur die door de bemanning is inbegrepen. Ga dan naar Yelapa, dat een andere ongelooflijke optie biedt voor een schilderachtig strandretraite. Genesteld in een prachtige natuurlijke baai, is deze kleine g...

 • Puerto Vallarta: verantwoorde ervaring met het spotten van walvissen

  2. Puerto Vallarta: verantwoorde ervaring met het spotten van walvissen

  Vaar voor de kust van Puerto Vallarta op een 3,5 uur durende boottocht op zoek naar walvissen en andere zeedieren. Bij aankomst op de pier ontmoet je je gids voor zeebiologen die je belangrijke veiligheidsinformatie geeft en een inleiding geeft over wat je tijdens je reis kunt verwachten. Eenmaal in de baai, begin je met je zoektocht naar de walvissen en geniet je van een gedetailleerde uitleg van je gids. Kom zo dichtbij mogelijk met respect voor de walvissen en hun omgeving. Je kapitein en gids zullen ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk walvissen ziet, terwijl je ook geniet van het uitzicht op de kust. Geniet rond het middaguur van een lunch en krijg de gelegenheid om te luisteren naar een walvis die zingt met gespecialiseerde apparatuur voordat je terugkeert naar de pier.

 • Van Puerto Vallarta: luxe jacht- en snorkeltour

  3. Van Puerto Vallarta: luxe jacht- en snorkeltour

  Vertrek vanuit Puerto Vallarta en vertrek naar de baai van Banderas, de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire wateren van heel Mexico. Tijdens deze luxe zeiltocht doet u meer dan alleen relaxen op een boot. Je krijgt ook de kans om te zwemmen, snorkelen en paddleboarden op enkele van de meest verbazingwekkende kustbestemmingen van Vallarta. Ga eerst naar de iconische Majahuitas Cove, een verborgen strand net ten zuiden van Puerto Vallarta en omgeven door weelderig tropisch regenwoud. Daar krijg je de kans om een glimp op te vangen van enkele van de meest verbazingwekkende zeedieren in de regio, waaronder dolfijnen, walvissen, zeeschildpadden, tropische vissen en meer. Met voorzieningen zoals een open bar, heerlijke hors d'ouevres, comfortabele loungestoelen en ongeëvenaarde service, tilt deze tour soepel zeilen naar een nieuw niveau. Als je uit de eerste hand een glimp wilt ...

 • Puerto Vallarta: Bahia de Banderas Dolphin Encounter Trip

  4. Puerto Vallarta: Bahia de Banderas Dolphin Encounter Trip

  Begin uw sightseeing-excursie in Puerto Vallarta, waar u uw gids voor zeebiologen voor vandaag zult ontmoeten. Spring aan boord van de boot en leer meer over de jachthaven van je gids terwijl je rond Bahia de Banderas vaart. Pas op voor dolfijnen terwijl je door het gebied vaart, want er zijn drie families tuimelaars die al enkele jaren in Bahia de Banderas wonen. Zodra dolfijnen zijn gespot, zal uw gids hun gedrag beoordelen en beslissen wanneer het veilig is om te gaan zwemmen. Omdat de dolfijnen wilde en snelle zwemmers zijn, stapt u in en uit het water om ervoor te zorgen dat er een succesvolle interactie is. Na verschillende mogelijkheden om te zwemmen en de dolfijnen te zien, ga je per boot terug naar Puerto Vallarta. Geniet van uw verstrekte lunch en frisdrank terwijl u terugvaart naar de haven.

 • Puerto Vallarta: Whale Watching Cruise

  5. Puerto Vallarta: Whale Watching Cruise

  Bekijk een kijkje in de meer dan levensgrote bultrugwalvissen van Puerto Vallarta op deze exclusieve cruise om walvissen te spotten. Geniet van entertainment aan boord en een informatief commentaar van uw lokale gids. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar de boot, waar je gaat zitten voor een heerlijk ontbijt voordat je naar de baai van Banderas gaat. Breng wat tijd door met het bewonderen van de majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat voordat u geniet van een smakelijke Mexicaanse lunchbuffet. Geniet tijdens de tour van uw keuze aan alcoholische of niet-alcoholische dranken uit de onbeperkte bar aan boord, die alles voorraden heeft, van wodka en rum tot cocktails en vruchtensap. Aan het einde van de cruise word je teruggebracht naar je hotel.

 • Puerto Vallarta: privé speedboottocht

  6. Puerto Vallarta: privé speedboottocht

  Geniet van ongelooflijke uitzichten, stranden en landschappen tijdens een boottocht door Puerto Vallarta. Ontmoet je kapitein op de Marina Vallarta en stap aan boord van de 26-voet speedboot. Zet eventuele snacks en drankjes die je hebt meegebracht in de kleine koelbox om van te genieten tijdens je tour. Bewonder het ongelooflijke landschap van luxe hotels, zandstranden en jachten als u de jachthaven verlaat. Maak buitengewone foto's. Volg de kustlijn van Puerto Vallarta en bezoek verschillende stranden met een prachtig uitzicht, zoals de Malecón en het centrum van Puerto Vallarta. Geniet van de Zona Romantica en de Los Muertos-pier. Bewonder Los Arcos de Mismaloya National Marine Park en zijn prachtige rotsformaties voordat je terugkeert naar de jachthaven.

Sitemap Puerto Vallarta

Wil je alle activiteiten in Puerto Vallarta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.