Puerto Vallarta
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

 • Puerto Vallarta Airport Transfers: One Way & Retour

  1. Puerto Vallarta Airport Transfers: One Way & Retour

  Vanaf het moment dat je aankomt voor uw Puerto Vallarta naar het vliegveld onze professionele medewerkers zullen voor u klaar op het aangewezen gebied van de luchthaven met een Gray Line Puerto Vallarta teken. Op Gray Line Puerto Vallarta, bieden wij deur-tot-deur service bij aankomst totdat u uw lobby van het hotel vertrekken met een one-way transport. Onze vervoer personeel en pendeldienst naar de luchthaven in Puerto Vallarta zijn altijd blij om te helpen met alles wat je nodig hebt tijdens uw verblijf in de plaats van bestemming. Onze luxe auto's zijn voorzien van airconditioning, comfortabel, veilig en alleen gedreven door professioneel gecertificeerde drivers. Prijzen zijn inclusief one-way services, 24 uur per dag. Zone 1: Hotel Zone / Marina Vallarta Velas Vallarta, Casa Velas, Marriott Casa Magna, Melia, Hotel Vamar, Mayan Palace Marina, Westin, Club Regina, Rain Tree Villaver...

 • Luchthaven Puerto Vallarta: luxe minibustransfer

  2. Luchthaven Puerto Vallarta: luxe minibustransfer

  Geniet van handig en voordelig vervoer tussen de internationale luchthaven van Puerto Vallarta (PVR) en uw hotel aan boord van een minibus. De service omvat gratis internationale mobiele telefoongesprekken. U hoeft niet lang te wachten voordat u vertrekt om te genieten van een persoonlijke service met minder stops, een fles water, een verse roos voor de vrouwelijke passagiers en gratis internationale mobiele telefoongesprekken. De prijs is per persoon en wordt bepaald per zone: Zone 1: Marina Vallarta en de hotelzone, Zone 2: Downtown Puerto Vallarta, Zone 3: Zuidelijk strand en Zone 4: Mismaloya en Nuevo Vallarta.

 • Puerto Vallarta: privétransfer van/naar luchthaven (PVR)

  3. Puerto Vallarta: privétransfer van/naar luchthaven (PVR)

  Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport (PVR) en uw accommodatie in Puerto Vallarta.

  Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft.

  Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat.

  Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Sitemap Puerto Vallarta

Wil je alle activiteiten in Puerto Vallarta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.