Puerto Vallarta
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

 • Vallarta: Mexology Tacos & Tequila Tour

  1. Vallarta: Mexology Tacos & Tequila Tour

  Ontmoet je lokale fijnproeversgids die je kennis laat maken met authentieke gerechten en drankjes in het centrum van Vallerta. Deze tour met kleine groepen laat je kennismaken met de verborgen juweeltjes die de culinaire scene in de stad zo uniek maken. Ga verder dan de populaire toeristische plekken en ontdek de lokale favorieten, die je misschien niet alleen zou vinden. Proef een scala aan taco's, waaronder steaktaco's, vistaco's, garnalentaco's, taco's al pastor en taco's met rundvleeswangen. Ontdek hoe Tequila, Mezcal en Racillia nauwe neven zijn en begrijp aan het einde van de tour het verschil tussen de 3. Proef het verschil tussen een standaardcocktail en de creaties gemaakt door Vallarta's beste mixologen. Proef een scala aan smaken, te beginnen met een Mezcal-cocktail gemaakt met verse limoen, komkommer en een kenmerkend ingrediënt. Geniet vervolgens van een met de hand gemaakt...

 • Puerto Vallarta: Dinner Under the Sea Experience

  2. Puerto Vallarta: Dinner Under the Sea Experience

  Nadat u aan boord bent gegaan van uw machtige en zeewaardige galjoen van 700 ton, begint uw nautische en culinaire ervaring. Geniet van een diner onder de zee en proef de heerlijke kreeftstaart in combinatie met filet mignon. Je ervaring wordt opgefleurd met een band en een interactieve show voor degenen die echt plezier willen hebben. Terwijl je door de baai van Puerto Vallarta vaart, zullen personages met speciale make-up, vuurwerk en een piratentaveerne met speciale effecten je avond opfleuren. Uw ervaring wordt compleet geleverd met zeven heerlijke opties voor het diner, een eersteklas open bar, activiteiten en een uitstekende algehele service om te helpen bij het creëren van wat zeker de leukste nacht van uw vakantie zal zijn. Zorg ervoor dat je bereid bent om plezier te hebben, want feestpoepers lopen over de plank.

 • Puerto Vallarta: privé luxe jachtreis en snorkelen

  3. Puerto Vallarta: privé luxe jachtreis en snorkelen

  Maak een privétrip met maximaal 10 personen en ga snorkelen op de Los Arcos de Mismaloya. Geniet van een prachtig uitzicht op de kust, speel je eigen muziek en neem je eigen eten en drinken mee voor een leuke en luxe ervaring. Stap aan boord van uw jacht in de Marina Vallarta. Leun achterover aan dek en geniet van de reis langs de kust van Puerto Vallarta. Je passeert stranden, waaronder de Malecón, en ziet onder andere het centrum en de pier van Playa los Muertos. Na een leuke reis waarbij u gebruik heeft gemaakt van de keuken, koeler en stereo van het jacht, arriveert u in Los Arcos de Mismaloya. Zwem en snorkel in de prachtige oceaan. Kom oog in oog te staan met het grote aantal mariene soorten dat er leeft. Geniet na het snorkelen van de zon terwijl je terugvaart naar de Marina Vallarta.

Sitemap Puerto Vallarta

Wil je alle activiteiten in Puerto Vallarta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.