Puerto Vallarta
Paardrijden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Paardrijden: Onze meest aanbevolen

 • Punta de Mita / Sayulita: paardrijtocht

  1. Punta de Mita / Sayulita: paardrijtocht

  Kom aan op de prachtige ranch vol met verschillende dieren zoals ezels, pony's, ara's, hanen, waterbuffels, herten, kalkoenen en pauwen. Luister naar een korte veiligheidsbriefing voordat je je paard ontmoet en opgezadeld wordt. Rijd op je paard en verken een typisch Mexicaans stadje. Ga door de jungle en arriveer bij een adembenemend strand van Litibu waar je de mogelijkheid hebt om te galopperen. Geniet na de rondleiding van een tequila-proeverij en koop gerust een lunch in een heerlijk Mexicaans restaurant. Maak ten slotte een foto met de majestueuze "Soruyo", een stier die meer dan 1 ton weegt voordat je naar huis gaat.

 • Puerto Vallarta: paardrijtocht met ATV en zipline

  2. Puerto Vallarta: paardrijtocht met ATV en zipline

  Geniet van een dag vol actie op het prachtige Mexicaanse platteland met deze paardrijtocht. Rijd langs de rivier en stap af om naar een waterval te lopen, touwbruggen over te steken en steile trappen te beklimmen. Stop bij de rustige waterval en koel af met een duik in de rivier. Daarna stap je weer op het paard en ga je naar een glooiende heuvel waar je een beetje kunt joggen voordat je naar huis rijdt. Een heerlijke maaltijd wacht op je op de ranch en je kunt leren hoe je traditionele Mexicaanse gerechten maakt. Geniet van fajitas of kip met rijke guacamole, salsa, handgemaakte tortilla's, bonen en rijst. Als je nog meer avontuur wilt, kies dan voor een ATV door de jungle van Puerto Vallarta. Voel de kracht onder je terwijl je over paden door het prachtige regenwoud van de Sierra Madre racet. Of kom dicht bij de natuur met een tokkeltocht door de jungle in een ecologisch park in Pue...

 • Puerto Vallarta: Single Rider ATV Tour met fietsen

  3. Puerto Vallarta: Single Rider ATV Tour met fietsen

  Je ervaring begint met de bergen van de Sierra Madre Occidental, terwijl je aan boord van een premium all-terrain voertuigen verkent. Je wordt meegenomen op een wild avontuur, reizen via bochtige, glooiende en opwaartse routes. Niemand kent deze majestueuze bergen zoals uw gidsen, en uw ervaren, tweetalige gidsen staan klaar om u de rijke flora en fauna te laten zien die zijn gevonden in Riviera Nayarit. Na een korte rust, reis je op een mountainbike door een indrukwekkend landschap op vlak tot matig terrein. Je fietst over relatief gelijkmatige oppervlakken met incidentele obstakels, waardoor het geschikt is voor rijders zonder ervaring en een gemiddeld fitnessniveau. De Sierra Madre westelijke bergen bieden een verscheidenheid aan terrein, perfect om te rijden. Je bent vrij om de droge en semi-droge bossen en graslanden van de regio te verkennen. De paden bieden u de mogelijkheid om ...

 • Riviera Nayarit: paardrijden en ATV-rit

  4. Riviera Nayarit: paardrijden en ATV-rit

  Je paardrijtocht door de bergen van Sierra Madre Occidental brengt je naar Rancho el Jaguar. Volg je gids naar de ranch en bekijk de verscheidenheid aan flora en fauna die de regio te bieden heeft. Je paardrijtocht voert je door droge en halfdroge bossen, graslanden en teeltgebieden. Terwijl je paardrijtocht doorgaat, reis je door het vochtige bergbos, langs naald- en eikenbossen naar een tropisch toevluchtsoord in Sierra Vallejo. Nadat je op de ranch bent aangekomen, spring je op een quad en begin je aan je tweede reis door de regio. Volg kronkelende paden terwijl je door de bergen klimt, stijgt en slingert. Je gids wijst je onderweg op flora en fauna terwijl je naar je laatste stop gaat. Zodra uw ATV-rit is voltooid, neemt u de tijd om u op te frissen en te ontspannen bij het zwembad. Als je honger hebt, kun je lunchen in het restaurant bij het zwembad.

 • Van Puerta Vallarta: paardrijtocht door de jungle

  5. Van Puerta Vallarta: paardrijtocht door de jungle

  Verken de schoonheid van de Sierra Madre Occidental-bergketen terwijl je op de rug van een paard door het bos en de tropische jungle rijdt.

  Ontmoet je gids op een van de centraal gelegen ontmoetingspunten in Puerto Vallarta en reis naar de ranch. Hier spring je op je paard en rijd je door de vele hectaren vegetatie van de ranch. Onderweg ontmoet je enkele lokale dieren en bewonder je inheemse planten.

  Rijd door droge en halfdroge bossen, weilanden en groeigebieden terwijl je door de uitlopers van de Sierra Vallejo rijdt. Geniet na je paardrijtocht van wat vrije tijd voor een drankje of een hapje in een van de restaurants van de ranch.

Other Sightseeing Options in Puerto Vallarta

Want to discover all there is to do in Puerto Vallarta? Click here for a full list.