Puerto Vallarta
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Puerto Vallarta Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

 • Van Vallarta: Snorkelcruise op de Marietas-eilanden

  1. Van Vallarta: Snorkelcruise op de Marietas-eilanden

  Stap aan boord van je catamaran en rijd naar het prachtige Islas Marietas National Park op een topcatamaran. Verken de rotsachtige grotten en bogen per kajak of paddleboard. Kom dichtbij en persoonlijk met de vele natuurlijke wonderen van de Marieta-eilanden. Snorkel of duik en zie het rijke onderwaterleven onder de oppervlakte. Zoek naar gigantische mantaroggen, zeeschildpadden en overvloedige veelkleurige vissen. Maak gebruik van gratis snorkeluitrusting, paddleboards en kajaks. Vaar naar Majahuitas Beach. Zwem en zonnebaad op dit witte zandstrand. Ervaar een van de mooiste en meest afgelegen stranden langs de Pacifische kust van Mexico. Geniet van de zon en ontspan aan boord van een comfortabele catamaran. Drink een drankje uit de open bar. Geniet van een gratis ontbijt. 'S Middags kunt u gaan zitten voor een lunch in deli-stijl. Je goed geïnformeerde gidsen aan boord zorgen ervoor d...

 • Vallarta: Yelapa-waterval en Majahuitas-snorkelavontuur

  2. Vallarta: Yelapa-waterval en Majahuitas-snorkelavontuur

  Vertrek vanuit Puerto Vallarta en ga op een boottocht naar de tropische paradijsinhammen van Yelapa en Majahuitas. Bewonder het schilderachtige kustlandschap, waar dolfijnen elkaar ontmoeten en bultruggen (in de winter) veel voorkomen. Maak uw eerste stop aan de adembenemende oevers van Majahuitas Cove. Met zijn ongerepte zandstrand en kristalhelder water is het de perfecte schuilplaats voor een dag snorkelen, paddleboarden en kajakken met een deskundige gids. Majahuitas Cove is alleen toegankelijk per boot en biedt spectaculaire zeedieren die worden beschermd tegen de menselijke drukte in het nabijgelegen Puerto Vallarta. Geniet van de mogelijkheid om hier te snorkelen met alle apparatuur die door de bemanning is inbegrepen. Ga dan naar Yelapa, dat een andere ongelooflijke optie biedt voor een schilderachtig strandretraite. Genesteld in een prachtige natuurlijke baai, is deze kleine g...

 • Puerto Vallarta: verantwoorde ervaring met het spotten van walvissen

  3. Puerto Vallarta: verantwoorde ervaring met het spotten van walvissen

  Vaar voor de kust van Puerto Vallarta op een 3,5 uur durende boottocht op zoek naar walvissen en andere zeedieren. Bij aankomst op de pier ontmoet je je gids voor zeebiologen die je belangrijke veiligheidsinformatie geeft en een inleiding geeft over wat je tijdens je reis kunt verwachten. Eenmaal in de baai, begin je met je zoektocht naar de walvissen en geniet je van een gedetailleerde uitleg van je gids. Kom zo dichtbij mogelijk met respect voor de walvissen en hun omgeving. Je kapitein en gids zullen ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk walvissen ziet, terwijl je ook geniet van het uitzicht op de kust. Geniet rond het middaguur van een lunch en krijg de gelegenheid om te luisteren naar een walvis die zingt met gespecialiseerde apparatuur voordat je terugkeert naar de pier.

 • Puerto Vallarta: luxe zeiltocht door de baai van Banderas

  4. Puerto Vallarta: luxe zeiltocht door de baai van Banderas

  Ervaar een unieke zeiltocht langs de kustlijn van Vallarta aan boord van een luxe zeilboot of catamaran. De zeilboten en zeilcatamarans in de vloot zijn ontworpen voor maximaal comfort en wendbaarheid en geven u een luxe sfeer en worden bemand door een ervaren bemanning. Ontsnap aan de drukte van de nabijgelegen stad en ontdek de vredige wateren en geheime baaien van de regio. Geniet van de kans om zelf in het water te springen. Zwem, snorkel of paddleboard met gratis apparatuur op enkele van de mooiste hotspots van Vallarta. Je kunt zelfs het roer overnemen en zelf proberen te zeilen!

 • Van Puerto Vallarta: luxe jacht- en snorkeltour

  5. Van Puerto Vallarta: luxe jacht- en snorkeltour

  Vertrek vanuit Puerto Vallarta en vertrek naar de baai van Banderas, de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire wateren van heel Mexico. Tijdens deze luxe zeiltocht doet u meer dan alleen relaxen op een boot. Je krijgt ook de kans om te zwemmen, snorkelen en paddleboarden op enkele van de meest verbazingwekkende kustbestemmingen van Vallarta. Ga eerst naar de iconische Majahuitas Cove, een verborgen strand net ten zuiden van Puerto Vallarta en omgeven door weelderig tropisch regenwoud. Daar krijg je de kans om een glimp op te vangen van enkele van de meest verbazingwekkende zeedieren in de regio, waaronder dolfijnen, walvissen, zeeschildpadden, tropische vissen en meer. Met voorzieningen zoals een open bar, heerlijke hors d'ouevres, comfortabele loungestoelen en ongeëvenaarde service, tilt deze tour soepel zeilen naar een nieuw niveau. Als je uit de eerste hand een glimp wilt ...

 • Puerto Vallarta: Bahia de Banderas Dolphin Encounter Trip

  6. Puerto Vallarta: Bahia de Banderas Dolphin Encounter Trip

  Begin uw sightseeing-excursie in Puerto Vallarta, waar u uw gids voor zeebiologen voor vandaag zult ontmoeten. Spring aan boord van de boot en leer meer over de jachthaven van je gids terwijl je rond Bahia de Banderas vaart. Pas op voor dolfijnen terwijl je door het gebied vaart, want er zijn drie families tuimelaars die al enkele jaren in Bahia de Banderas wonen. Zodra dolfijnen zijn gespot, zal uw gids hun gedrag beoordelen en beslissen wanneer het veilig is om te gaan zwemmen. Omdat de dolfijnen wilde en snelle zwemmers zijn, stapt u in en uit het water om ervoor te zorgen dat er een succesvolle interactie is. Na verschillende mogelijkheden om te zwemmen en de dolfijnen te zien, ga je per boot terug naar Puerto Vallarta. Geniet van uw verstrekte lunch en frisdrank terwijl u terugvaart naar de haven.

 • Puerto Vallarta: 3 uur snorkelen en zeilen in Los Arcos

  7. Puerto Vallarta: 3 uur snorkelen en zeilen in Los Arcos

  Ontdek alles wat Puerto Vallarta te bieden heeft tijdens een zeil- en snorkeltrip met een gecertificeerde gids en instructeur. Vertrek vanuit Marina Vallarta, een prachtige plek om buitengewone foto's te maken om op sociale media te plaatsen. Geniet van een perfect uitzicht op de stranden langs de kust, ongeacht hoe laat u vertrekt. Geniet van de zeebries terwijl je naar Los Arcos de Mismaloya vaart, een van de meest indrukwekkende toeristische plekken in Puerto Vallarta. Bewonder dit National Marine Park, dat bestaat uit een groep van 5 gigantische rotsen. Bewonder ongelooflijke uitzichten en spot verschillende soorten zoals pelikanen, meeuwen en zwaluwen, evenals een grote verscheidenheid aan mariene soorten onder het wateroppervlak. Na het snorkelen vaar je terug naar Marine Vallarta en passeer je opnieuw de verschillende stranden van Puerto Vallarta tot je de haven bereikt. Eenma...

 • Puerto Vallarta: Los Arcos Snorkel & strand privérondvaart

  8. Puerto Vallarta: Los Arcos Snorkel & strand privérondvaart

  Ontmoet je gids bij de Los Muertos Pier in het stadscentrum en laat je meevoeren op je privéboottocht naar het beroemde natuurlijke monument "Los Arcos", waar je de tijd krijgt om te snorkelen op deze geweldige plek.   Geniet daarna van een lunch op het afgelegen strand van Puerto Vallarta aan de zuidkust van "Las Animas Beach". Deze unieke en afgelegen locaties, die alleen per boot te bereiken zijn, zijn een absolute must-see tijdens een bezoek aan Puerto Vallarta.   Na een geweldig snorkelavontuur wordt u naar het strand van Las Animas gebracht, waar u uit vele restaurants kunt kiezen voor uw strandlunch. Je bezoekt onderweg ook afgelegen stranden, waar je kunt uitstappen en genieten van het verborgen kristalheldere water ten zuiden van de baai voordat je terugkeert naar de pier.  

 • Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideway Day Trip

  9. Puerto Vallarta: Las Caletas Beach Hideway Day Trip

  Las Caletas, ooit het woonhuis van filmregisseur John Huston, is een afgelegen natuurreservaat dat alleen per boot bereikbaar is. Tijdens deze 7-uur durende excursie ontdek je de schoonheid van deze verborgen baai voor jezelf. Begin de dag met een heerlijk continentaal ontbijt en drankjes tijdens de schilderachtige boottocht naar Las Caletas. Wanneer je op het eiland aankomt, zijn er tal van activiteiten beschikbaar. Je kunt een deel van je tijd doorbrengen met kajakken en snorkelen, en andere delen van de dag genieten van yogalessen, kooklessen en natuurwandelingen door de jungle. Als alternatief kunt u achterover leunen en ontspannen op het idyllische strand van dit geïsoleerde paradijs.

 • Puerto Vallarta: snorkelexcursie Los Arcos

  10. Puerto Vallarta: snorkelexcursie Los Arcos

  Begin uw reis naar Los Argos in Puerto Vallarta en reis per boot naar Los Argos. Maak kennis met de bootkapitein en laat u invullen over alle veiligheidsmaatregelen. Terwijl je naar Los Argos reist, zal je gids je informeren over het gevarieerde onderwaterleven in de regio en de geschiedenis van de baai en zijn inwoners. Snorkel in je eigen tempo door de wateren van Los Argos. Je gids geeft informatie over het zeeleven, waar je op moet letten en wat je onderweg zult zien. Als de watercondities het toelaten, zwem je door de natuurlijke bogen van Los Argos. Als de tijd het toelaat, stapt u na het snorkelen rond Los Argos weer op de boot en reist u naar Mismaloya om door de regio te snorkelen. Ontspan en geniet van uw verstrekte lunch tijdens de boottocht terug naar Puerto Vallarta.

Más actividades y cosas que hacer en Puerto Vallarta

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Puerto Vallarta? Pincha aquí para ver la lista completa.