Pula
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pula: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Pula? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Pula

Een goed georganiseerde dagtocht naar Venetië. We hebben geen gebruik gemaakt van de optionele extra's (gondel/gids/tour/lunch). Dit was prima te doen en we hebben alle hoogtepunten kunnen zien. Op de boot werden nog tips gegeven over Venetië. Ook werd er met een soort van ferry gevaren waardoor je niet snel last kreeg van zeeziekte.

Alles wat wordt aangeboden gekregen. Super leuke avond gehad

Heel gezellige avond gehad. Dolfijnen gezien. Mooie zonsondergang en heerlijk vis gegeten. Volop te drinken erbij. Personeel was heel vriendelijk en spontaan. Echt een aanrader. Lokaal worden ook deze boottochten aangeboden zonder maaltijd voor dezelfde prijs in veel minder gezellige boten

dolfijnentocht zou beter eilandentoer noemen.. dolfijnen van ver gezien maar echt ver ver als laatste boot en dan volle vaart vooruit naar het volgende eiland.. terwijl we er wel waren voor de dolfijnen.. al maakte de drank en het eten veel goed,

Kregen waar we voor gingen, meerdere dolfijnen gezien en nog lekker eten ook. Jammer dat het vrij vroeg bewolkt werd. Dus hebben niet echt een goeie zonsondergang gezien. Maar voor als nog een leuke ervaring.

Erg leuk om te doen! Sowieso voor het mooie uitzicht en prachtige zonsondergang. Maar ook het eten was prima. En wij hebben geluk gehad om best veel dolfijnen gezien te hebben.