Pula
Uitkijkpunten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Pula

Wil je alle activiteiten in Pula ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pula

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 208 beoordelingen

Een goed georganiseerde dagtocht naar Venetië. We hebben geen gebruik gemaakt van de optionele extra's (gondel/gids/tour/lunch). Dit was prima te doen en we hebben alle hoogtepunten kunnen zien. Op de boot werden nog tips gegeven over Venetië. Ook werd er met een soort van ferry gevaren waardoor je niet snel last kreeg van zeeziekte.

Alles wat wordt aangeboden gekregen. Super leuke avond gehad

Heel gezellige avond gehad. Dolfijnen gezien. Mooie zonsondergang en heerlijk vis gegeten. Volop te drinken erbij. Personeel was heel vriendelijk en spontaan. Echt een aanrader. Lokaal worden ook deze boottochten aangeboden zonder maaltijd voor dezelfde prijs in veel minder gezellige boten

Kregen waar we voor gingen, meerdere dolfijnen gezien en nog lekker eten ook. Jammer dat het vrij vroeg bewolkt werd. Dus hebben niet echt een goeie zonsondergang gezien. Maar voor als nog een leuke ervaring.

Erg leuk om te doen! Sowieso voor het mooie uitzicht en prachtige zonsondergang. Maar ook het eten was prima. En wij hebben geluk gehad om best veel dolfijnen gezien te hebben.

Verwelkoming was goed, gastvrijheid, glimlachend personeel. dolfijnen gespot meerdere malen !! enkel het eten was aan de mindere kant > droge kip met enkel kropsla.