Kies data

Puno Musea & tentoonstellingen

Puno Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Van Puno naar La Paz: boottocht Copacabana en Isla del Sol

1. Van Puno naar La Paz: boottocht Copacabana en Isla del Sol

Laat je ophalen bij je hotel in Puno voor een snelle transfer naar het stadsbusstation. Reis langs het Titicacameer naar de Boliviaanse kant van de grens tot je Copacabana bereikt en bewonder een prachtig uitzicht op de kustlijn over typische Altiplano-landschappen. U maakt een tussenstop voor migratieprocedures voordat u naar Copacabana gaat. Begin je boottocht naar Sun Island, de bakermat van het Inca-rijk. Eenmaal op dit legendarische eiland bezoek je de belangrijkste hoogtepunten onder begeleiding van een gids. Stap daarna weer aan boord van de boot en ga verder naar Copacabana terwijl u geniet van het majestueuze panorama van het Titicacameer. Stap ten slotte in de lokale bus en laat u in de late avond afzetten in La Paz.

Van Cusco: Puno en Uros-eilanden 2-daagse trip

2. Van Cusco: Puno en Uros-eilanden 2-daagse trip

Reis naar Puno op deze tweedaagse reis vanuit Cusco. Ervaar historische en schilderachtige bezienswaardigheden, waaronder Andahuaylillas, de tempel van de Wiracocha-god en La Raya. Rijd met een speedboot naar de Uros-eilanden en maak een rondrit over het eiland Taquile op dag 2. Dag 1: Cusco naar Puno Begin uw dag met ophalen van uw hotel in Cusco en transfer naar het busstation voor de toeristenbus naar Puno. Leun achterover, ontspan en geniet van de reis met veel stops bij bezienswaardigheden langs de toeristische route. Stop bij Andahuaylillas om de prachtige kapel te bezoeken. Pauzeer in Racchi om de tempel van de Wiracocha-god te ontmoeten en geniet vervolgens van een lunchstop in het prachtige La Raya. Vervolg uw reis met een bezoek aan het Pucará Site Museum. Aankomst in Puno in de late namiddag. Geniet van een transfer van het busstation naar uw hotelaccommodatie, waarbij u de avond vrij heeft om de stad op uw gemak te verkennen. Dag 2: Puno en de drijvende eilanden naar Cusco Begin uw dag met ophalen en vervoer naar de pier voor een tocht per speedboot naar de Uros-eilanden. Volg een rondleiding langs deze beroemde drijvende eilanden gemaakt van riet. Geniet van een cruise op het hoogst bevaarbare meer ter wereld naar het afgelegen eiland Taquile. Volg een rondleiding over het eiland en de schilderachtige uitzichtpunten, voordat je pauzeert voor de lunch in een lokaal restaurant. Begin na het eten aan je reis terug naar Puno. Profiteer van wat vrije tijd om de stad op uw gemak te verkennen. Geniet van een diner in een van de vele restaurants van de stad (op eigen kosten), voordat u op de nachtbus stapt voor de reis terug naar Cusco.

Cusco: The-Route-of-the-Sun Tour naar Puno

3. Cusco: The-Route-of-the-Sun Tour naar Puno

Je wordt tussen 6:25 uur en 6:45 uur opgehaald bij je hotel in Cusco, waarna je klaar moet staan voor de deur van je hotel of receptie. Vanaf daar zal de eerste stop zijn naar de Sixtijnse Kapel van Amerika, Andahuaylillas. Na de kapel ga je naar het archeologische centrum van Raqchi, waar je de mogelijkheid hebt om foto's te maken. Het wordt binnenkort tijd voor een lunchbuffet, waarvan je 45 minuten hebt. Na de lunch kom je aan in het Lithic Museum van Pukara. Daarna passeert u Kalasasaya, waarna u om ongeveer 17:00 uur in Puno aankomt.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Puno

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Puno?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Titicacameer

Overzicht activiteiten in Puno

Wil je alle activiteiten in Puno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.