Kies data

Puno Privétours

Puno Privétours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Puno: dagtocht naar de Uroseilanden en Taquile

1. Vanuit Puno: dagtocht naar de Uroseilanden en Taquile

Je vertrekt vanuit Puno en reist naar de drijvende eilanden van het Urosvolk op het Titicacameer. Je krijgt uitleg van je gids over hoe deze eilanden zijn gecreëerd door de lokale bevolking door middel van gedroogd totorariet. Leer over de geschiedenis van dit gebied en kom in contact met de lokale bevolking om meer te horen over hun leven op het water. Vervolgens vaar je naar het eiland Taquile in het grootste deel van het Titicacameer. Ervaar het leven op het meer van dichtbij en geniet tegelijkertijd van het prachtige uitzicht op het Andesgebergte. Hoor meer over de bewoners van Taquile, hoe deze afstammen van de Inca's en grotendeels uit boeren en wevers bestaan, en hoe deze enkele specifieke Inca-tradities hebben behouden. Maak een wandeling met een gemiddelde moeilijkheidsgraad over het eiland, dat bekend staat om zijn handgeweven kunst en collectieve boerderijen, en geniet van een lunch met lokale producten in een lokaal restaurant. Vervolgens keer je terug naar Puno aan de oever van het meer om je tour te beëindigen.

Privétransfers tussen Juliaca Airport en Puno City

2. Privétransfers tussen Juliaca Airport en Puno City

Deze transfer is voorzien van eigen vervoer en een privé escorte. U kunt reizen vanaf Puno - Juliaca Airport  of Juliaca Airport - Puno. De luchthaven ligt op 45 kilometer van Puno, de hoofdstad van de regio, en ook een goed startpunt om de bezienswaardigheden in het Titicacameer te bezoeken.

Van Puno: Aramu Muru, Chucuito en Inca Uyo Trip

3. Van Puno: Aramu Muru, Chucuito en Inca Uyo Trip

Onze tour naar Aramu Muru doet onderweg interessante stops. De eerste stop is in het dorp Chucuito, een koloniaal stadje, vlakbij de tempel van Inca Uyo met meer dan 20 in steen uitgehouwen penissen, waarschijnlijk gerelateerd aan de vruchtbaarheid. Daarna passeren we enkele Inca-graven die bekend staan als Molloco Chullpas Na het bezoek gaan we verder naar de Aramu Muru-poort, gelegen op een fantastische plek tussen rotsformaties, de tour omvat een korte wandeling rond. Totale tijd: 04:30 uur ongeveer van start tot finish.

Veelgestelde vragen over Puno

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Puno?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Titicacameer

Overzicht activiteiten in Puno

Wil je alle activiteiten in Puno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Puno

Ich war von diesem Tour sehr gut überrascht. Super Organization en Erklärungen vom Guides. Ich war ein bisschen skeptisch weil ich viele Kommentare darüber gelesen habe, dass es sehr turistisch ist und nicht mehr so autentisch. Ich muss zustimmen aber es gibt ein Grund warum es so ist. Das war eine der interessesten Erlebnisse für mich in Peru en wurde jedem empfehlen. Mir geht´s nicht darum ob sich die Einwohnern für die Turisten bekleiden, sondern wie sie dort leben und diese schwimmende Inseln bauen. Und ein Tip.. die Armbänder die man in Taquile zu verkaufen vinde gibt es wirklich nur dort. Ich thoughte es gäbe noch in Cuzco, aber gar nicht. Und die sind wirklich die schönste und autentischste. Schade, hätte ich das vorher gewusst.

Van het ophalen bij het hotel, de reis per boot, het bezoek aan de verschillende eilanden en hun bewoners, het eten en alle informatie, alles werkte heel goed. We hadden elk genoeg tijd en waren 's avonds helemaal tevreden.

Echt een leuke tour!! Alles verliep zoals gepland en de beschikbaarheid van alle operators was maximaal, Manuel onze gids was erg goed en voorbereid. Echt geweldige lunch ook. Ik kan het alleen maar aanraden. Goed gedaan

De activiteit was erg goed, erg punctueel met zijn schema's, de gids erg vriendelijk en weet veel over het onderwerp in het algemeen, een erg leuke en interessante ervaring

Super goed. U passeert de eilanden Uros en vervolgens Taquile waar u luncht. Super vriendelijke gids, zeer behulpzaam en goed geïnformeerd in uitleg.