Kies data
Puno

Vervoer

Puno Vervoer: Onze meest aanbevolen

Directe overdracht Chivay - Puno

1. Directe overdracht Chivay - Puno

Dit is een transfer van 6 uur tussen Chivay en Puno, kies de gewenste route. De bus maakt de volgende haltes: Route: Chivay - Puno Vertrek: 13:00 uur Begin met ophalen bij het hotel. Geniet van een mooi uitzicht op de Andes en het natuurlijke leven om je heen. Kijk hoe lama's en alpaca's grazen in hun natuurlijke habitat. De bus stopt halverwege "Patawasi", waar u vrije tijd heeft om een hapje of drankje te nuttigen in het plaatselijke café. Stop bij het natuurlijke uitkijkpunt "Lagunillas" en geniet van een geweldig uitzicht op de Andes-flamingo's en lagunes gevormd door dooi. Aankomst in Puno en transfer naar uw accommodatie om ongeveer 19:00 uur. Route: Puno - Chivay Vertrek: 06:00 uur Begin met ophalen bij het hotel. Stop bij het natuurlijke uitkijkpunt "Lagunillas" en geniet van een geweldig uitzicht op de Andes-flamingo's en lagunes gevormd door dooi. De bus stopt halverwege "Patawasi", waar u vrije tijd heeft om een hapje of drankje te nuttigen in het plaatselijke café. Ga verder met de reis en zie lama's en alpaca's in hun natuurlijke habitat, bereik het hoogste punt "Patapampa" van 4.900 meter hoog en observeer de imposante vulkanen Misti, Chachani en Pichu Pichu. Aankomst in Chivay en transfer naar uw accommodatie om ongeveer 13.30 uur.

Privétransfers tussen Juliaca Airport en Puno City

2. Privétransfers tussen Juliaca Airport en Puno City

Deze transfer is voorzien van privévervoer en een privé-escorte. U kunt reizen vanaf Puno - Juliaca Airport of Juliaca Airport - Puno. De luchthaven ligt op 45 kilometer van Puno, de hoofdstad van de regio, en ook een goed startpunt om de attracties in het Titicacameer te bezoeken.

Colca Canyon en Puno: One-Way Bus Transport

3. Colca Canyon en Puno: One-Way Bus Transport

Geniet van eenrichtingsoverdracht van Chivay of Puno. Ontmoet vanuit Chivay om La45ana Hotel Esquina del Arco Puente Inca con Siglo XX Nº 106 - Plaza principal de Chivay om 12:45 uur en vertrek om 13:00 uur. Aankomst om ongeveer 19.30 uur bij het Puno-busstation. Voor transfers vanuit Puno wordt u om 06:00 uur opgehaald bij uw hotel in Puno Downtown en vertrekt u om 06:30 uur. U arriveert in Chivay om ongeveer 12.30 uur en wordt afgezet bij La Pascana Hotel Esquina del Arco Puente Inca con Siglo XX Nº 106 - Plaza principal de Chivay. Beide ritten duren ongeveer zes uur. Geniet onderweg van een schilderachtig uitzicht op de Andes. Onderweg maak je een aantal stops om te genieten van het uitzicht over Patapampa, Pampa Cañahuas, waar je de prachtige Vicuñas in hun natuurlijke omgeving kunt zien, evenals de Andes-lagunes van Lagunillas.

  • Transfers
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Vervoer in Puno

Welke andere activiteiten dan Vervoer zijn de moeite waard in Puno?

Welke Vervoer in Puno nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Puno

Wil je alle activiteiten in Puno ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.