Punta Cana
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Punta Cana

Wil je alle activiteiten in Punta Cana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Punta Cana

Wat een informatieve en leuke excursie! Rudy was onze gids en onze reis van en naar het hotel was (Sexy Pappi) Chris, die ook erg grappig en informatief was! Ik waardeerde echt de liefde en zachtheid die de gidsen hadden en voorzagen in de eekhoornapen! Ik heb echt een geweldige applicatie ontwikkeld voor de DR en hun bronnen! De aanwijzingen voor het ophalen hadden nauwkeuriger kunnen zijn, abba nauwkeurig! Ik wachtte een uur op één locatie en tijdens het chatten met een agent via de app, kreeg ik te horen dat ik ergens anders moest wachten, wat helemaal verkeerd was, omdat hij me correspondentie gaf waarvan ik aannam dat deze naar mij zou worden gemaild, die ik nooit heb ontvangen, verklaarde ergens anders op een andere locatie op een ander tijdstip te wachten.

- Benjamin en Rafael zorgden voor zo'n geweldige ervaring. Benjamin was zo energiek, deskundig en leuk tijdens onze rit. Rafael was een geweldige coureur en had ook veel energie. Ik hield ervan om met de apen om te gaan en over hen te leren. Wie wist dat apen 8x per dag moeten eten? Wauw! Ik dacht dat ik een zware eetlust had - lol! Dit was een ongelooflijke tijd!

+ leuk team dat goed voor je welzijn zorgt + leuke snorkelervaring alleen of met een gids die de vis aast + gekoelde muziek op de catamaran + lekker eten op het eiland - je zou moeten vinden wat je zoekt + geweest op tijd opgehaald en vlot transport

Leuke gids (Eddy) en driver. Ik raad deze activiteit aan. Leuke familie activiteit.

Het was een prachtige reis. We zagen de walvissen heel goed.