Kies data
Punta Cana

Kustexcursies

Punta Cana Excursies aan wal: Onze meest aanbevolen

Van Punta Cana: Los Haitises-reis met Montaña Redonda Tour

1. Van Punta Cana: Los Haitises-reis met Montaña Redonda Tour

Los Haitises-dagtrip We halen je vanaf 06.30 uur op bij je hotel in Punta Cana en gaan op weg naar Los Haitises National Park, een uniek karstlandschap omringd door de wateren van de baai van Samaná. Bij aankomst gaan we aan boord van een boot en varen langs de Caño Hondo-rivier richting San Lorenzo Bay, terwijl we uitkijken naar wirwar van rode mangroven aan de kust. In open water kunnen we rotsachtige mogotes zien die wemelen van de pelikanen en vorkstaartvliegenvangers. De expeditie gaat verder naar de grotten Arena en Linea, die ooit werden gebruikt door de inheemse bevolking van Taíno. Binnen zien we deze grotten versierd met inheemse pictogrammen en rotstekeningen. Onze volgende stop is het Caño Hondo Paradise Hotel, waar we van de boot stappen en prachtige natuurlijke zwembaden op het terrein van het hotel zien. Je kunt een verfrissende duik nemen in de Jivales-rivier voordat je een traditionele Dominicaanse lunch nuttigt, die we op deze idyllische plek zullen eten. Met onze energie terug stappen we in een jeep en gaan we naar de top van de Redonda-berg, die tussen twee lagunes ligt: Limón en Redonda. Vanaf de top ziet het uitzicht op de jungle eruit als iets uit een sprookje. Ten slotte keren we terug naar het vasteland en gaan we terug naar Punta Cana, waar we tussen 16.30 uur en 18.30 uur bij je hotel aankomen.

Punta Cana happy hour zeilcruise

2. Punta Cana happy hour zeilcruise

Geniet van een welkomstdrankje voordat je aan boord gaat van de partyboot voor deze Punta Cana-cruise. Vaar langs de kust van Cabeza de Toro naar de snorkelplek, waar je een verscheidenheid aan kleurrijke tropische vissen zult tegenkomen. Neem na het snorkelen een shot Mama Juana en geniet van je favoriete alcoholische of non-alcoholische drankje uit de open bar. Geniet van een toast met mousserende wijn terwijl de boot een lagune binnenvaart, omringd door palmbomen. Het feest gaat verder in Punta Cana-stijl in het water met een drijvende cocktailbar. Beleef op de terugweg een Caribische zonsondergang op een van de trampolines of dans op internationale en latin beats, van merengue en salsa tot bachata!

Van Punta Cana: Catalina Snorkelen & Altos de Chavon Tour

3. Van Punta Cana: Catalina Snorkelen & Altos de Chavon Tour

Ervaar de schoonheid van Catalina Island (Isla Catalina). Verken de schoonheid van de oceaan terwijl je rond het eiland snorkelt en bekijk de unieke ecosystemen van het eiland. Geniet van de gelegenheid om de villa van Altos de Chavón, gebouwd in mediterrane stijl, te verkennen. Begin de tour met het ophalen van het hotel in moderne en comfortabele bussen, voordat je aankomt bij de pier in La Romana om aan boord te gaan en naar het eiland te vertrekken. Stop eerst bij de snorkellocatie La Pared, met enkele van de meest interessante koraalriffen van het hele eiland, omdat het de grootste verscheidenheid aan levende koralen, vissen, schaaldieren en andere mariene soorten op het eiland heeft, aangezien het een beschermd beschermd gebied is als Nationaal Park. Leer meer over de zeeën rond het eiland, rijk aan dieren in het wild, met veel soorten vogels en tropische zeevissen, en de grote gebieden waar natuurlijke zandbanken voor de kust de diepte tot slechts een paar voet brengen. Vervolg uw reis naar Catalina Island na het snorkelen, waar het kristalheldere water en de witte zandstranden wachten. Geniet van de prachtige omgeving, kom tot rust en geniet van een heerlijke Dominicaanse lunch en borrel. Bezoek de villa van Altos de Chavón, gebouwd in de mediterrane stijl van de zestiende eeuw. Bewonder een van de meest populaire toeristische attracties in de regio, die verschillende kunstscholen heeft, een amfitheater voor de presentatie van geweldige artistieke evenementen, en waardeer een van de beste uitzichten op de rivier de Chavón.

Van Punta Cana: privérondvaart Los Haitises en Caño Hondo

4. Van Punta Cana: privérondvaart Los Haitises en Caño Hondo

Een bezoek aan de grotten, mangroven en de natuurlijke zwembaden van Cano Hondo in het nationale park Los Haitises. Ga met ons mee en bezoek het mooiste nationale park van de Dominicaanse Republiek, een bezoek aan mangroven, grotten en de baai van San Lorenzo. Na privévervoer vanuit de gebieden van Punta Cana, begint deze privéboottocht vanuit de Sabana de la Mar-gemeenschap die meer te weten komt over de geschiedenis van Sabana de la Mar. daarna vertrekken we vanuit de belangrijkste haven van Los Haitises National Park, naam Caño Hondo (Deep Creek) op een BOOT met reddingsvesten. We zullen genieten van het rode mangrovebos tot we aankomen in de baai van San Lorenzo. Kleine baai in de baai van Samaná. En hier gaan we! Het eerste verbazingwekkende dat je kunt zien, is de verzameling van een enorm kalkstenen bergeiland genaamd Mogotes. op de top van hen meer dan 700 soorten planten en vele wetlands vogels die rondvliegen. Later Grotten bezoeken met pictogrammen van onze inheemse gemeenschappen 750 jaar geleden. Door de mangroven en Land bij de open San Lorenzo Bay, van waaruit je het ruige boslandschap kunt fotograferen. Kijk naar het water om zeekoeien, schaaldieren en dolfijnen te spotten. De naam van het nationale park komt van de oorspronkelijke bewoners, de Taino-indianen. In hun taal vertaalt "Haitises" naar hooglanden of heuvels, een verwijzing naar de steile geologische formaties van de kustlijn met kalkstenen. Ga dieper het park in om grotten zoals de Cueva de la Arena en Cueva de la Linea te verkennen. Grotten in het reservaat werden gebruikt als schuilplaats door de Taino-indianen en later door piraten te verbergen. Zoek naar tekeningen van indianen die sommige muren sieren. Na een bezoek aan Los Haitises National Park gaan we terug naar de haven waar onze reis begon.

  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
  • Privétours

Veelgestelde vragen over Excursies aan wal in Punta Cana

Welke andere activiteiten dan Excursies aan wal zijn de moeite waard in Punta Cana?

Andere onmisbare dingen om te doen in Punta Cana:

Sitemap Punta Cana

Wil je alle activiteiten in Punta Cana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.