Punta Cana
Grotten tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Punta Cana

Wil je alle activiteiten in Punta Cana ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Punta Cana

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 47 beoordelingen

saona island: we werden zo vroeg op gehaald 06:20, waardoor we niet konden ontbijten. dat was wel een beetje jammer en we waren bijna 3/4 onderweg met andere mensen ophalen in verschillende hotels om uiteindelijk bij de locatie te komen. ik vond dit best jammer, hierdoor begint je dag al een beetje lui door al het wachten!! buggy ride: het was echt super leuk alleen in totaal ben je echt niet veel aan het rijden en plus erg langzaam! Dus als je van snelheid net als ik , is het niet echt leuk om te doen omdat je continue op de rem moet staan omdat je in een rijtje rijd met al de andere buggy’s

Fantastische reis! Vriendelijke en informatieve gidsen. De off-road buggy's waren krankzinnig! We waren een groep van twee (moeder en tienerzoon) De gids was verbaasd toen ik hem vertelde dat ik zou rijden, dus de feministe in mij reed als een gek persoon om een punt te bewijzen ... De grot is mooi, zoals is de traditionele DR-koffie gemaakt in het dorp. We waren vies maar we vonden het geweldig!

Isl Saona is altijd een bezoek waard. Het verblijf was te kort. Helaas was er weer geen Duitstalige gids, hoewel dit wel in de beschrijving stond.

Prijs kwaliteit is dit zeker een fijne uitstap. alleen jammer dat de buggy rit kort en vooral traag ging.

Alles is prima gelukt! 2 hele leuke reizen gehad! Heel erg bedankt !